Opublikowano 10 stycznia 201411 l W Gdansku w media markt dzisiaj lezalo okolo 10 sztuk w cenie 1899zl
Opublikowano 10 stycznia 201411 l W Gdansku w media markt dzisiaj lezalo okolo 10 sztuk w cenie 1899zl Jedno co przychodzi mi na myśl, to ci którzy mówili że preorderowcy to debile zamawiając na ślepo, a ci wyszli najlepiej kupując konsolę z Kilzonem i AC za 1999zł. Teraz sama konsola tyle kosztuje.
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Taka spinka,lament,bieganiny jak w walce o życie a HIV napisał,że SCEP dostał na premierę 3 tyś.konsol. To gdzie my jesteśmy w takim razie?
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Adi szczerze ? To mam głeboko w d.up.ie czy są ps4 czy ich nie ma. Ja am od premiery w bardzo korzystnym bundlu gdzie goła konsola wyszła z 1500 zł. Ten post wyżej to bardziej dla beki pisałem jak byś nie wyczuł to dopowiem . Z drugiej strony w Gdańsku musiała być dostawa bo jeszcze 3 dni temu tam nie było. Co do Radomia to w takim podmieście to pewno od premiery jeszcze leżą bo preorderowcy przeliczyli się z wydatkami... Edytowane 10 stycznia 201411 l przez balon
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Jeżeli ktoś chciałby PS4 w cenie 1795zł to niech się do mnie odezwie. Mam zamówioną w Avansie w takiej cenie. Zamówienie złożyłem 9 grudnia.
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Adi szczerze ? To mam głeboko w d.up.ie czy są ps4 czy ich nie ma. Ja am od premiery w bardzo korzystnym bundlu gdzie goła konsola wyszła z 1500 zł. Ten post wyżej to bardziej dla beki pisałem jak byś nie wyczuł to dopowiem . Z drugiej strony w Gdańsku musiała być dostawa bo jeszcze 3 dni temu tam nie było. Co do Radomia to w takim podmieście to pewno od premiery jeszcze leżą bo preorderowcy przeliczyli się z wydatkami... Tak, tak, oczywiscie, Twoje spusty w Console wars też były dla beki..
Opublikowano 11 stycznia 201411 l No z tego co wiem cały Consol Wars jest dla beki geniuszu, a jeżeli piszesz tam poważnie to [*] w real life. Ps z tego co pamiętam napisałem tam jeden post na ten temat więc nie spusty a spust Ps2 EOT
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Wczoraj okolo godziny 17.40 bylem w Media Markt ( Szczecin przy Mieszka 1 ) i stalo 6 golasow, 1899zł za sztuke. Podobno sporo sztuk jest tez w sony center w tej samej cenie ale, sam osobiscie tam niesprawdzalem.
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Ja tam mam o premiery bundla z KZ i AC4 bez preodera za 1999 zł więc nie wiem OCB Ja mam od premiery w bardzo korzystnym bundlu gdzie goła konsola wyszła z 1500 zł. nie wiem, pomnik Ci mamy wystawic w zwiazku z tym czy co?
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Ja tam mam o premiery bundla z KZ i AC4 bez preodera za 1999 zł więc nie wiem OCB Ja mam od premiery w bardzo korzystnym bundlu gdzie goła konsola wyszła z 1500 zł. nie wiem, pomnik Ci mamy wystawic w zwiazku z tym czy co? Następny , weźcie sobie jakieś raty albo idźcie do providentu i kupcie te PS4 to może wam ciśnienie zejdzie.
Opublikowano 11 stycznia 201411 l W Gdansku w media markt dzisiaj lezalo okolo 10 sztuk w cenie 1899zl Konsol juz nie ma
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Golasy w MM za 1899?? O lol W dniu premiery golas za 1699 a jak dopłaciłeś 100zł do tych 1899 to miałeś bundla z dwoma grami. A tak z nas się śmiali jak kupowaliśmy konsole 29.11
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Nawet gdyby było 1500PLN nie warto teraz kupować. 5 gier, w tym tylko dwa wątpliwej jakosci eksluziwy. Nie wiem po co ludziom teraz brac, tyle gier na PS3 mają, ale widocznie sprzęt wazniejszy niż soft na niego:(
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Nawet gdyby było 1500PLN nie warto teraz kupować. 5 gier, w tym tylko dwa wątpliwej jakosci eksluziwy. Nie wiem po co ludziom teraz brac, tyle gier na PS3 mają, ale widocznie sprzęt wazniejszy niż soft na niego:( Bo chcą, bo mogą, bo taką mają zachciankę.
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Nawet gdyby było 1500PLN nie warto teraz kupować. 5 gier, w tym tylko dwa wątpliwej jakosci eksluziwy. Nie wiem po co ludziom teraz brac, tyle gier na PS3 mają, ale widocznie sprzęt wazniejszy niż soft na niego:( Bo chcą, bo mogą, bo taką mają zachciankę. + miliard. Każdy kupuje to na co ma ochotę.
Opublikowano 11 stycznia 201411 l Dzisiaj z ciekawości zajrzałem do MM w Zielonej Górze. Stało tam co najmniej 5 golasów w cenie 1899 zł za sztukę. W RTV EURO AGD też stały golasy, tyle że już za 1999 zł. Także konsole są już chyba normalnie dostępne . Edytowane 12 stycznia 201411 l przez anarom_pl
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Bylem wczoraj w Szczecinie i w Saturnie lezalo ok. 10 golasow. No ale wstrzymalbym sie z tym ze to jest normalna dostepnosc. Palet z ps3 i xboxami bylo chyba 3 i rozne bundle takze poczekamy troche az cos takiego stanie sie z ps4. Ziomek moj ma juz z miesiac fife na ps4, pada i battlefielda oraz ac4 a dalej nie ma konsoli xD
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Na Allegro można już golasy łyknąć za ok 1950 zł. Także jak ktoś naprawdę chce, cena jest już w miarę do przełknięcia.
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Pelno konsol bylo za cene 1850zl, nie zadne allegro tylko me/saturn na slasku..
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Nawet gdyby było 1500PLN nie warto teraz kupować. 5 gier, w tym tylko dwa wątpliwej jakosci eksluziwy. Nie wiem po co ludziom teraz brac, tyle gier na PS3 mają, ale widocznie sprzęt wazniejszy niż soft na niego:( Zgadzam sie z tym aczkolwiek kupilem Fife 14 na PS4 i dla mnie to jest taki skok jakosciowy wzgledem PS3 i PC ze kazda cene warto bylo dac. Nigdy sie tak przy tej serii jeszcze nie bawilem a ta fizyka graczy miazdzy poslady. Poza Resogun i Fifa 14 nie ma za bardzo w co grac. Podobno nawet BF 4 zbugowany az milo?
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Nowy NFS jest dobry na PS4. Jeżeli ktoś przełknął NFS HP z 2010 to może atakować Rivals.
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Dont Starve bardzo mnie wciagnelo, nowy nfs jest bardzo fajny. Wybor dupy nie urywa ale kazdy zanjdzie cos dla siebie.
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Nawet gdyby było 1500PLN nie warto teraz kupować. 5 gier, w tym tylko dwa wątpliwej jakosci eksluziwy. Nie wiem po co ludziom teraz brac, tyle gier na PS3 mają, ale widocznie sprzęt wazniejszy niż soft na niego:( Zgadzam sie z tym aczkolwiek kupilem Fife 14 na PS4 i dla mnie to jest taki skok jakosciowy wzgledem PS3 i PC ze kazda cene warto bylo dac. Nigdy sie tak przy tej serii jeszcze nie bawilem a ta fizyka graczy miazdzy poslady. Poza Resogun i Fifa 14 nie ma za bardzo w co grac. Podobno nawet BF 4 zbugowany az milo? Niestety jeśli ktoś mówi że jest w co grać na nextgeny ten kłamie w żywe oczy, najgorsze jest to że na horyzoncie nic nie widać, jedynie DriveClub ale kiedy to będzie ?
Opublikowano 12 stycznia 201411 l bzdura, jest w co grać, fifa 14, nba 2k14 i killzone strarczy mi do wyjścia watch doga, nikt tu nie sr* pieniędzmi, żeby potrzeba było 30 gier w pierwszych 3 miesiącach konsoli do wyboru. A wystarczy w moim przypadku było zagrać w fife 14 i żadna gra na ps3 nie jest wstanie tego przebić, nie wyobrażam sobie odpalić gry na ps3 Edytowane 12 stycznia 201411 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Nawet gdyby było 1500PLN nie warto teraz kupować. 5 gier, w tym tylko dwa wątpliwej jakosci eksluziwy. Nie wiem po co ludziom teraz brac, tyle gier na PS3 mają, ale widocznie sprzęt wazniejszy niż soft na niego:( Zgadzam sie z tym aczkolwiek kupilem Fife 14 na PS4 i dla mnie to jest taki skok jakosciowy wzgledem PS3 i PC ze kazda cene warto bylo dac. Nigdy sie tak przy tej serii jeszcze nie bawilem a ta fizyka graczy miazdzy poslady. Poza Resogun i Fifa 14 nie ma za bardzo w co grac. Podobno nawet BF 4 zbugowany az milo? Dla mnie BF 4 to obok FIFY i NFS jedna z najlepszych gier na PS4. Od patchy nie mam z nim zadnych problemow. Darmowych gier nawet nie mialem czasu odpalic, ale mam ten komfort ze kumpel pracuje w sklepie i takiego Assasina czy Legosy (ktorych pewnie bym nie kupil) moge skonczyc za darmo. W lutym/marcu dojdzie Outlast, Drive Club, Dying Light, Watchg Dogs i Infamous. Na te miesiace zapowidziany jest tez Wiedzmin 3, MGS, UFC na bank bede chcial sprawdzic - no ale widze ze na naszym forum nagle ludzie kupuja po 10 gier w miesiacu i wszystkie w 4 tyg koncza. Lista gier na 2014 (brakuje paru tytulow, ktore nie maja dat) - malkontenci i tak napisza, ze NIE MA W CO GRAC! Edytowane 12 stycznia 201411 l przez easye