Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W Szczecinie w Media Markt na Prawobrzeżu jest dość sporo konsol. W dwóch zestawach : z InFamous-em Second Sun za 1999 zł i goła za 1899 zł.

I jak tu nie kupić Bundla?  Chociaż prawda jest taka że goła konsola powinna kosztować goła 1699 a nie 1899. WTF?? 

Opublikowano

Sam mało bym popełnił ten błąd bo erudytą nie jestem ale słownik z automatu interweniował ;) 

Po zakupie PS4 dokupiłem vertical stand (bo każda czarna konsola  musi u mnie stać) i czerwonego DS4, chciałem jeszcze kamerę gdy dowiedziałem się że będzie można głosowo wydawać larze komendy aby móc zmieniać bronie w trakcje walki. 

Tomb Raidera  zplatynowałem a kamery nadal nie mam. Ciekawi mnie czy będzie jakaś gra w rzeczywistości wykorzystująca ten gadget i jak z tego korzystają ludzie obecnie, do czego ?? 

Opublikowano

Byłem dziś w Media Markt na Ostrobramskiej w Warszawie. Na półkach zalega co najmniej 10 szt., bundle z Infamous po 1999zł, golasy po 1899. Jest też sporo akcesoriów (pady, kamerki itd). 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I raczej nie ma co liczyć na to że trafi do nas egzemplarz z Jap. 

Chyba tylko Japończycy dostają prawdziwe japońskie egzemplarze ale głowy nie dam. W japonii premiera PS4 była dość niedawno nawet po europie co dla mnie było zaskoczeniem że nawet Europa dostała PS4ki szybciej. 

Opublikowano

PS4 w Japonii było bezpieczne, to postanowili wrzucić więcej sztuk na rynki, które są bardziej wyrównane. Dobry ruch Sony (chociaż i tak brakło konsol przy premierze).