Opublikowano 9 września 201410 l No biała piekna sprawa, pad również ekstra, że aż chyba 3 sobie sprawie Konsola kolorystycznie nie będzie mi do niczego pasować, więc innym razem. Edytowane 9 września 201410 l przez Moldar
Opublikowano 9 września 201410 l Mam białą z rewizji 4C. Gumki na analogach wyglądają na porządne, lepiej wykonane niż w pierwszym rzucie. Bateria to 5V 800 mA, ale nie mam pojęcia czy jest lepsza a skąd wiesz jaka bateria jest, rozbierałeś czy znalazłeś gdzieś info? Przecież na spodzie pada j(każdego) jest info o modelu, serii, pojemności baterii i napięciu :confused: Ja pierdziele, (pipi) w koło o wersjach konsol, na pamięć już wiesz jakie bundle jakie mają wersję, gdzie tego szukać - a nie pokusiłeś się nigdy zajrzeć pod spód pada? Więcej zdjęć białej: https://www.flickr.com/photos/playstationblog/sets/72157646978149027 Edytowane 9 września 201410 l przez Emtebe
Opublikowano 9 września 201410 l Przecież woltaż i amperaż na naklejce to nie jest specyfikacja baterii tylko zasilacza, który możecie do pada podłączyć. Pojemności baterii nie podaje się w amperach tylko amperogodzinach.
Opublikowano 9 września 201410 l Kosmiczna jest ta biala. Chce sie ktos wymienic na czarna z premiery? Szkoda tylok ze ta biala do niczego mi nie pasuje oprocz plam na poscieli
Opublikowano 9 września 201410 l A jak ta czarna z Destiny jaki data code i made in?? bo nie wiem która wybrać białą czy czarną jak to samo co w białej to biorę czarną a jak biała nowsza to biorę białą pozdro Edytowane 9 września 201410 l przez vegetta_ssj2
Opublikowano 9 września 201410 l wiecie może czy jakiś sklep ma w sprzedaży biały headset 7.1 Sony? Z tego co wiem, dzisiaj była jego premiera (razem z białą PS4) ale w żadnym sklepie nie mogę go namierzyć ; / z góry dzięki za odp. Minie trochę czasu i będą słuchawki dostępne i u nas.
Opublikowano 9 września 201410 l na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro
Opublikowano 9 września 201410 l Pod koniec roku (zapewne na gwiazdkę) białe konsole mają być dostępne w normalnej sprzedaży.
Opublikowano 10 września 201410 l na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro To ile było tych białych konsol w euro, CZTERY ??? Pół miasta dziś zjeździłem i wróciłem bez PS4. W media tylko czarne a w Euro nawet tego nie mieli. Tylko jakieś kartonowe pudełeczka reklamowe z wizerunkiem białej i czarnej NadKonsoli.
Opublikowano 10 września 201410 l na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro To ile było tych białych konsol w euro, CZTERY ??? Pół miasta dziś zjeździłem i wróciłem bez PS4. W media tylko czarne a w Euro nawet tego nie mieli. Tylko jakieś kartonowe pudełeczka reklamowe z wizerunkiem białej i czarnej NadKonsoli. W koszalińskim MM powiedzieli mi, że jutro przyjadą do nich białe konsole z Destiny. Nie wiadomo kiedy dostaną białe headsety. Być może w innych Mm to samo, a Euro miało chwilową wyłączność.
Opublikowano 10 września 201410 l Biała faktycznie moocno kusi i pewnie sie tak nie rysuje jak czarna Edytowane 10 września 201410 l przez Codename
Opublikowano 10 września 201410 l Udało się. Przeczytałem na forum wczoraj post, sprawdziłem i rzeczywiście białe konsole zniknęły ze strony Euro. na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro Ale mimo to pojechałem w nadziei że jednak dostanę. W MM nie było pytałem się o białe to mi tylko zaproponowali czarną. Pojechałem do Euro ale powiedzieli że nie mają na stanie. Więc wróciłem z płaczem do mieszkania i wyżaliłem się na forum. Po czym znów z ciekawości wszedłem na stronę Euro, i ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem Biała konsola jest. Ale !!! No właśnie nie można było złożyć rezerwacji przez internet a jedynie sprawdzić w których sklepach produkt jest dostępny. Tak to wyglądało Chwyciłem za telefon i na infolinii kumaty gościu powiedział że konsole są niedostępne w sklepie internetowym ponieważ wszystkie są zamówione !!! A jest ich bardzo dużo. Więc sprawdził gdzie są jeszcze nie zarezerwowane sztuki i powiedział że jest możliwość odebrać konsolę w innym Euro, tam akurat nie jeździłem więc zrobił mi rezerwacje wskoczyłem w auto i Wróciłem, poprzenosiłem sejvy na pen drive, de-aktywowałem konto, pokasowałem wszystko z czarnej PS4, uroniłem łzę i powiozłem na pocztę wysłać dla gościa który ją wczoraj kupił. Destiny też pogoniłem nie interesuje mnie. Wracam grać w metro, zostało mi kilka pucharków i dwie platynki wpadną już na nowej PS4. Na żywo konsola wygląda wręcz ZAJ3BIŚCI3
Opublikowano 10 września 201410 l gratulacje dla kolegi a czy ktoś w końcu kupił ta czarną z destiny i moze powiedzieć jaki data code pozdro
Opublikowano 10 września 201410 l I jednak poległem (Jedyna rzecz w mieszkaniu która pasuje do konsoli tez sie zalapała na zdjeciu)
Opublikowano 10 września 201410 l Pytanie: gra ma info na okładce, że pochodzi z bundla??? Z góry dzięki za info Zastanawiam się nad zakupem tej białej perły ale gre bym sprzedał bo mnie nie interesuje :-) Edytowane 10 września 201410 l przez xyz123
Opublikowano 10 września 201410 l Pytanie: gra ma info na okładce, że pochodzi z bundla??? Z góry dzięki za info Zastanawiam się nad zakupem tej białej perły ale gre bym sprzedał bo mnie nie interesuje :-) Info jest z tyłu pudełka.
Opublikowano 10 września 201410 l Dzięki za info:-) To jeszcze zapytam gdzie udało Ci się złowić swoją PS4? Czy miałeś preordera? Edytowane 10 września 201410 l przez xyz123
Opublikowano 10 września 201410 l Trzecia we wrzesniu chyba ale ta zostaje u mnie Jutro podesle foty Chociaz wg mnie powinna miec inny kolor tej diodki podczas pracy bo biała się zlewa z kolorem (moglaby byc niebieska) Edytowane 10 września 201410 l przez Codename
Opublikowano 10 września 201410 l Dzięki za info:-) To jeszcze zapytam gdzie udało Ci się złowić swoją PS4? Czy miałeś preordera? Miałem preordera w Euro:)