Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

oO a gdzieś Opole, Wrocław etc. ma ktoś info odnośnie białych? bo jak nie to sam objadę.

No i jeszcze raz pytanie - te aktualnie leżące w sklepach czarne to już jakie modele?

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 839 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

jeśli chodzi Ci o rewizje to:

Bundle pack Watch_Dogs = 4B

Bundle pack TLoU = 4A i 4B

Bundle pack Destiny (biała konsola) = 4C

Bundle pack Destiny (czarna konsola) = 4B

http://www.psxextreme.info/topic/107577-rewizje-i-daty-produkcji-konsoli-sprawd%C5%BA-z-jakiego-miesi%C4%85caroku-jest-twoja-konsola/

objedz Euro ja ussr pisze może jeszcze mają pojedyncze białe;)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ja zamówiłem PS4 białą bez żadnej gry, czego moge się spodziewać 4B, 4C?

Opublikowano

4C, to pewnie są bundle Destiny tylko z wyjętą grą , podaj linka skąd bedzie dla innych

Opublikowano

Ta niewyobrażalna ulga gdy obok TV staje Nadkonsola, z którą jesteś od 1998 i wiesz że już nigdy żadnego skoku w bok

15ft2dy.jpg

Opublikowano

a jednak czarna, ale i tak daje plusa za Twój subtelny styl ostatnimi dniami :)

Opublikowano

Jaki macie słuchawki do konsoli, co polecacie? Oprócz tego co Sony daje w zestawie.

Opublikowano

Na stronie euro biała ps4 z destiny znowu dostępna w wybranych sklepach :P

Opublikowano

Co za szma.ty. Zawracałem du.pę koleżance, by mi w Warszawie kupiła, bo napisali maila, że nie będzie a tak bym sobie wziął u siebie na raty. 

Opublikowano

ja(pipi)e najgorszy news dnia z ta białą :|

Opublikowano

biala rzadzi - tak jak wizualnie czarna ps4 mi sie bardzo nie podobala to biala to mistrzostwa swiata razem z padem <3

Opublikowano

Tym, których biała konsola z Destiny ominęła, może będzie szansa kupienia w Polsce kolejnej edycji:

15099255398_92089a2e61_z.jpg

Opublikowano

ten bundle DC podobno nie będzie do kupienia w Polsce, jak coś trzeba by było sprowadzać

Opublikowano

destiny od razu w folii poszedl do zyda ale drivecluba to bym sprawdzil i odfoliowal jak plusowa wersja by mi sie spodobala

Opublikowano

PS4 WHITE w domu. Tym samym koniec szalonych dwóch tygodni, w których przez moje ręce przewinęło się 3xPS4 i XBOXONE. Szkoda, bo fajnie było.

15d6ona.jpg

Opublikowano

Podesle dzis fotke z spotkania z bratem 2x czarne ps4 1x biała ps4 i 1x jedyny :D

Opublikowano

Tym, których biała konsola z Destiny ominęła, może będzie szansa kupienia w Polsce kolejnej edycji:

Ta wwersja jest na niemieckim amazonie. Premiera 8.10. Sam mam zamowiona. Cena 349€

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

teraz znalazłem, że te bundle DC dostępne wyłącznie w Belgii, Holandii, Luksemburgu, Czechach, na Węgrzech, Cyprze, Wielkiej Brytanii, Francji, Niemczech, Grecji, Izraelu, Portugalii, Norwegii i Hiszpanii. w Polsce póki co nie

Opublikowano

Ta wwersja jest na niemieckim amazonie. Premiera 8.10. Sam mam zamowiona. Cena 349€

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Podaj linka do amazonu de z tym zestawem bo szukam szukam i nic, ale znalazłem tylko coś takiego http://www.amazon.de/PlayStation-Konsole-DriveClub-exklusiv-Amazon/dp/B00M76G7V6

Edytowane przez basti6969

Opublikowano

To właśnie zamówiłem. Nie wiem czy to bundle czy nie. Mi obojętne

Opublikowano

To właśnie zamówiłem. Nie wiem czy to bundle czy nie. Mi obojętne

ok, ale zmylila mnie cena jaka podales wyzej