Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 839 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

teraz znalazłem, że te bundle DC dostępne wyłącznie w Belgii, Holandii, Luksemburgu, Czechach, na Węgrzech, Cyprze, Wielkiej Brytanii, Francji, Niemczech, Grecji, Izraelu, Portugalii, Norwegii i Hiszpanii. w Polsce póki co nie

Bundle z DC wgl nie będzie dostępne w Polsce?? Czy tylko z białą konsolą?

Opublikowano

teraz znalazłem, że te bundle DC dostępne wyłącznie w Belgii, Holandii, Luksemburgu, Czechach, na Węgrzech, Cyprze, Wielkiej Brytanii, Francji, Niemczech, Grecji, Izraelu, Portugalii, Norwegii i Hiszpanii. w Polsce póki co nie

Bundle z DC wgl nie będzie dostępne w Polsce?? Czy tylko z białą konsolą?

http://www.pssite.com/news-36461-zapowiedziano_nowe_zestawy_konsol_playstation_4_z_dolaczona_gra_driveclub.html

Opublikowano

Ta niewyobrażalna ulga gdy obok TV staje Nadkonsola, z którą jesteś od 1998 i wiesz że już nigdy żadnego skoku w bok

15ft2dy.jpg

Szkoda ze z zakupem spóźnies się o jakieś 10 miesięcy ;)

Opublikowano

Każda pora jest dobra na zakup PS4. A sony ostatnio rozpieszcza przyszłych posiadaczy PS4 coraz to nowymi ciekawymi bundlami. Najbardziej ze wszystkich chciałem kupić ten z PS Vita, ale do dziś dzień jej nie widać więc zakupiłem białą. 

Opublikowano

pytanie - macie aktualnie dostęp do playstation store przez ps4 ? dość regularnie, bo nawet co drugi dzień sklep albo uruchamia mi się cholernie długo, albo nie stratuje w ogóle. jakiś pomysł, co może być przyczyną i jak temu ewentualnie zaradzić ?

Opublikowano

Z wyjątkami gdy sony konserwuje serwery to mam dostęp do sklepu psn bez problemów. Szybko i sprawnie. 

Opublikowano

Mi coś początkowo wolno się wczytywał sklepik ps store ale później działał normalnie.

Opublikowano

aha, zapomniałem napisać, że tak się dzieje po graniu w gry. na świeżo uruchomionej konsoli sklep zasuwa aż miło. ale jak tylko skończę grać, to nie da rady się dostać. w internecie widziałem, że to dość powszechny problem, ale nigdzie nie widziałem rozwiązania.

Opublikowano

Panowie jedno pytanie, jak to jest kupowaniem gier w wersji cyfrowej? Jak to jest z prędkością pobierania? Ja mam słaby internet 3 mb/s i ileby zajeło np ściągniecie gry 20GB?

Opublikowano

masz 3mbit czy ściaga sie z predkoscia 3mb/s ?

przeważnie leci full łącza, nie ma z tym problemu

Opublikowano

Ja mam 120 i nigdy mi nie leci max łączem :)

Edytowane przez davek

Opublikowano

120mbit to transfer ok 15mb/s , może router Cie ogranicza :)

ja mam tylko skromne 12mbit i u mnie leci max

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

to ile u was na waszych łączach zajmuję ściągnięcie gry? jak to u was wygląda na poszczególnych łączach

Opublikowano

Podziel wagę gry na prędkość pobierania i będziesz miał czas w sekundach. I piszcie poprawnie oznaczenia prędkości :P

Opublikowano

to ile wam na waszych łączach zajmuje śćiągnięcie gry? bo każde łącze i prędkość nie jest równa temu co powinno wyjść z wyliczenia

Opublikowano

to ile wam na waszych łączach zajmuje śćiągnięcie gry? bo każde łącze i prędkość nie jest równa temu co powinno wyjść z wyliczenia

ściągnie jest pojęciem względnym.Zależy od dnia ilosci danych do pogrania itd:)

Opublikowano

czyli podanych danych np 100 godzin czy 10 to jest problem dla was?

Jak bym ściągał piraty z neta to bym wiedział, ale tego nie robie wiec pytam bo nie mam doświadczenia :)

Opublikowano

pobranie gry na konsole to nie jest problem, mam nadzieje że pomogłem

Opublikowano

Jak pobieralem ostatnio Infamous First light ponad 9gb to trwało ok 1h czy 1, 5h. Łącze mam 30 ale wieczorami skacze do 50 MB. Może pomoże :-)

Opublikowano

Jak pobieralem ostatnio Infamous First light ponad 9gb to trwało ok 1h czy 1, 5h.

A ja kupiłem w pudełku i trwało to 5min :P

Opublikowano

Kupuje w pudełkach i trwa to tyle samo co ściąganie cyfrowej wersji. Jakieś 2 godzinki, ubrać się, pojechać do sklepu, odstać swoje w kolejce, i powrót do mieszkania z grą. Wkładam i gram. To takie proste. 

Zależy ile gra zajmuje miejsca, nawet na PS3 nigdy nie ściągałem z psn niczego co zajmowało by więcej jak 6,5 giga, więc pod półtorej godziny to trwało. Ale rozumiem że taki DriveClub będzie leciał dłużej. 

Opublikowano

Akurat byłem w MM przy okazji i se pomyślałem, że nie będę cebula i zapłacę 16zł więcej a przynajmniej ładnie pudełeczko będzie stało na półeczcce. Mało tego- kupiłem jeszcze Child of Light Complete Edition na Vitę za 99zł (pewnie to ostatnie pudełko jakie kupiłem na Vitę :) więc tym bardziej) tak więc dwie zarąbiste gry w pudełku wyszły mi taniej niż nie jedna ujowa w cyfrze :P

Opublikowano

Ponoć w euro AGD ps4 + fifa 15 za 1699zł. Ktoś może potwierdzić czy to będzie z wersją pudełkową gry?