ari9217 1 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Szczerze przyznam ze gralem w Destiny bo akurat byla okazja i zaznacze ze jestem raczej graczem singlowym ale gierka zrobila na mnie pozytywne wrazenie ze wzgledu na mila rozgrywke spoko przeciwnikow fajne postacie i co najwazniejsze swiat bo mimo ze gralem tylko na ziemi i ksiezycu widze potencjal jezeli chodzi i mozliwosci tworcow i fajny klimat opowiesci i mozliwosci poruszania sie po kosmosie Ale i tak moja nr 1 gra ps4 mysle ze bedzie Far Cry 4 Edytowane 10 października 2014 przez ari9217 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Szczerze przyznam ze gralem w Destiny bo akurat byla okazja i zaznacze ze jestem raczej graczem singlowym ale gierka zrobila na mnie pozytywne wrazenie ze wzgledu na mila rozgrywke spoko przeciwnikow fajne postacie i co najwazniejsze swiat bo mimo ze gralem tylko na ziemi i ksiezycu widze potencjal jezeli chodzi i mozliwosci tworcow i fajny klimat opowiesci i mozliwosci poruszania sie po kosmosie Nie warto, serio. Najlepsze już widziałeś. Grę przechodzisz w 3 godziny a potem powtarzasz w kółko dla lepszej zbroi. Gra nie ma fabuły ani postaci. Cytuj
ari9217 1 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 No to sprawdza sie to co pisal jakis kolega wczesniej z grindowaniem postaci, gra tylko dla tych co to lubia, osobiscie do niech nie naleze. Dlatego kupilem Cien Mordoru a nie Destiny a teraz czekam na Far Cry 4 tylko szczerze nie wiem kiedy bd mial czas zeby ta gierke co mam ograc chociaz jest kozacka ale tez widac juz powtarzalnosc schematow 1 Cytuj
basti6969 22 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 gry które są sprzedawane na allegro do pobrania z konta PSN trzeba pobrać za jednym zamachem czy można pobierać zprzerwami bo mam słabe łącze i nie wiem jak o jest Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Orientuje sie ktos czy znajde gdzies jeszcze zestaw ps4 + fifa 15? Za 1699 lub taniej? Do piatku jeszcze byly w tych wszystkich sieciowkach teraz pusto:( albo poradzcie jakis zestawik tak do 1700 z jakas gra lub bez gry taniej? Cytuj
adrus80 1 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Orientuje sie ktos czy znajde gdzies jeszcze zestaw ps4 + fifa 15? Za 1699 lub taniej? Do piatku jeszcze byly w tych wszystkich sieciowkach teraz pusto:( albo poradzcie jakis zestawik tak do 1700 z jakas gra lub bez gry taniej? W gazetce Tesco jest goła za 1499 do 15-ego.A fifke nową na allegro za mniej niż 200 już możesz bez problemów kupić. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Mam 32' philipsa czy taki rozmiar tv wystarczy by zobaczyć prawdziwą różnicę między nową a ostatnią generacją ? Grał ktoś na 32? Cytuj
Bananowiec 0 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Ja mam 32 i gra się spoko, ale nie miałem poprzedniej generacji, więc nie wiem jaka różnica. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) Cale nie graja roli, licza sie cyferki specyfikacji tv - jak dobry to oczywiscie, ze bedzie roznica. Edytowane 13 października 2014 przez Jerome Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Dokładnie taki, ogląda się fajnie chociaż ekran nie jest wielki ale jak z nim będzie działało ps4? http://www.philips.pl/c-p/32PFL5405H_12/seria-5000-telewizor-lcd-z-technologia-pixel-plus-hd/dane-techniczne Cytuj
basti6969 22 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 ja grając w Wolfenstein: The New Order na PS3 na 24 calach gra wyglądała b.dobrze ale jak włączyłem na 55 calach to gra wyglądała fatalnie jak za mgłą , dlaczego tak było nie wiem. Było tylko tak w przypadku tej gry w innych grach bez problemu. Mi się wydaje ze przy większymobrazie wyszły niestety niedoróbki producenta. Jak jest na PS4 nie wiem bo jeszcze nie miałem okazji porównywać na kilku TV. a co do pytań o różnice między PS3 a PS4 to u mnie na 24 calach gdzie miałem podpiętą PS3 jest znacząca. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) Wynika to z różnicy DPI, na mniejszym ekranie są bardziej zbite przez co obraz będzie ostrzejszy niż na większym, gdzie piksele są luźnej ułożone. EDIT Oczywiście jeśli mówimy o takiej samej rozdzielczości w przypadku obydwu TV / monitorach. Edytowane 14 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 czyli ogólnie mówiąc na takim tv: http://www.philips.pl/c-p/32PFL5405H_12/seria-5000-telewizor-lcd-z-technologia-pixel-plus-hd/dane-techniczne (wrzucam link jeszcze raz, bo tamten się zepsuł) Będzie widać znaczną różnice między next genem a past genem? Po prostu chcę się cieszyć ps4, ale w extrimie napisali, że by w pełni się cieszyć nową generacją 32 cale już nie wystarczą. Dlatego się zaniepokoiłem, a dokupować na tę chwilę telewizor do konsoli troszkę mi się nie uśmiecha. Cytuj
psmaras 4 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) Po prostu chcę się cieszyć ps4, ale w extrimie napisali, że by w pełni się cieszyć nową generacją 32 cale już nie wystarczą.Chodzilo o 32 cale, ale HD ready :].Cale maja znaczenie przy odleglosci w jakiej siedzisz przed TV. Full HD 32 cale spokojnie wystarcza do komfortowego grania pod warunkiem, ze nie bedziesz daleko siedzial - max okolo 2/2,5 metra. Edytowane 14 października 2014 przez psmaras 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Po prostu chcę się cieszyć ps4, ale w extrimie napisali, że by w pełni się cieszyć nową generacją 32 cale już nie wystarczą.Chodzilo o 32 cale, ale HD ready :].Cale maja znaczenie przy odleglosci w jakiej siedzisz przed TV. Full HD 32 cale spokojnie wystarcza do komfortowego grania pod warunkiem, ze nie bedziesz daleko siedzial - max okolo 2/2,5 metra. IMO przy naprawdę małym metrażu pokoju dobra 32" Full HD > 40"+ Choć sam pewnie już nie mógłbym się przerzucić na mniejszy rozmiar niż 40", niezależnie gdzie bym mieszkał. 1 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Odkąd zagrałem u kumpla na dobrych 55 calach, siedząc 1,5 m od ekranu, nie ma dla mnie za dużych przekątnych :-) To nie te czasy i nie ta technologia by stosować zasadę odległości do danej wielkości ekranu. Cytuj
psmaras 4 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Przy nosie wlepionym w 32 cale efekt bedzie taki sam ;] Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Biały golas i zestaw z driveclub w toruńskim MM cena 1699 Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 ... nie ma dla mnie za dużych przekątnych :-)... Popieram. Ja gram na 65 calach jakieś 1,7m od ekranu i ... mógłby być większy . Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Dokładnie, w przypadku konsol im więcej cali tym lepiej Sam gram na 40 calach i osobiście uważam, że zdecydowanie mógłby być większy Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Domyślam się, że im więcej tym lepiej, bardziej mi chodziło o to czy różnica pomiędzy x360 a ps4 na tym telewizorze będzie na tyle wyraźna, że odczuję, że mam next gena Dobra to teraz kolejne pytania laika (moja ostatnia konsola sony to ps2), bo jestem zdecydowany w 100% i w listopadzie kupuję -Warto kupić taniej używaną konsolę powiedzmy kilka miesięcy i na gwarancji? Jakie pytania zadać sprzedającemu, kumpel radził bym zapytał czy niebanowana ale co jeszcze. -Jak to jest z ps plus, dotychczas miałem xboxa360 i kupowałem golda. Czy bez plusa można grać online? -Jak jest z używanymi grami typowo sieciowymi na ps4. Np diablo na pc można kupić tylko nowe bo unikalny kod przysługuje by stworzyć nowe konto. A co z konsolą? Edytowane 16 października 2014 przez Cosmos Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 -Lepiej nówkę zwłaszcza, że teraz konsole są póki co jeszcze dość awaryjne -ps plus teraz to jest praktycznie to samo co gold, kupujesz żeby grać online plus dostajesz co miesiąc gry i działają one dopóki masz wykupioną subskrypcje -można kupić konta z grami, które sciągasz i bedą działać na twoim (czego raczej nie polecam), albo możesz z kimś składać się we dwóch na gierki bo będą działać na dwóch konsolach Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) -można kupić konta z grami, które sciągasz i bedą działać na twoim (czego raczej nie polecam), albo możesz z kimś składać się we dwóch na gierki bo będą działać na dwóch konsolach On się pytał o gry sieciowe, a ty z cebulowymi kontami wyjeżdżasz. Normalnie możesz kupować używki, nie ma tam żadnych kodów aktywacyjnych, online passów itp. Edytowane 16 października 2014 przez SzczurekPB 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 -można kupić konta z grami, które sciągasz i bedą działać na twoim (czego raczej nie polecam), albo możesz z kimś składać się we dwóch na gierki bo będą działać na dwóch konsolach On się pytał o gry sieciowe, a ty z cebulowymi kontami wyjeżdżasz. Normalnie możesz kupować używki, nie ma tam żadnych kodów aktywacyjnych, online passów itp. Sorki, dziwnie sformułował to pytanie i mi się poje.bało. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Dodałbym, że plus nie jest wymagany do gier free to play. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi