Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z psn. Proszę o obiektywną odpowiedz. Czy naprawdę prawie wcale nie da się grać i nie warto kupowac konsoli do gry online? Myslicie że to wreszcie naprawią? Ps do każdej nowej konsoli dodany jest headset czy jakieś zwykle słuchawki?

Opublikowano

Hejo wszystkim

Mam problem. Wczoraj kupilem pleya 4 i mam ps+ na 3 miechy. O ile wiem mozna sciagnac np the evil within w ramach abonamentu ale mi wyskakuje ze jest platne. O co tu chodzi?

Opublikowano (edytowane)

Ja mam PS4 od początku kwietnia i gram praktycznie codziennie wieczorem głównie multi i po przesiadce z X360 nie widzę jakoś zmiany in minus. Jeśli dana gra ma dobrze napisany kod sieciowy to wszystko śmiga i nic psn nie ma do tego. Jeśli coś z psn nie hasa to kilka razy przez pół roku zauważyłem. Ogólnie jest ok. Na live też bywały jaja np wywalenie z grup, grier czy w ogóle z live. Rzadko ale się zdarzało. Korzystałem przez ponad 6 lat i niky mi nie wmowi że było aż tak idealnie. Nie demonizowal bym psn mimo sporadycznych problemów.

Edytowane przez KIELiCH
  • Plusik 1
Opublikowano

Hejo wszystkim

Mam problem. Wczoraj kupilem pleya 4 i mam ps+ na 3 miechy. O ile wiem mozna sciagnac np the evil within w ramach abonamentu ale mi wyskakuje ze jest platne. O co tu chodzi?

Nie ma Evil Within w ramach abonamentu, co miesiąc jest kilka gier, ale przeważnie same indyki.

W tym miesiącu miało być powiększone demo Driveclub, ale nie wypuścili go jeszcze tłumacząc się problemami z serwerami.

Opublikowano

@UP

Kupiłes białe ps4 za 1499? :o

Gdzie ten MM?

Gdyński Media markt, tez sie zdziwilem, na stronce było 1699 za golasa, poszedlem do sklepu i 1499zl, taka sama cena jak za czarna.

Opublikowano

w 2015 mają zainwestować kilka mln $ w rozbudowe PSN, tak przynajmniej mówi Sony

To swietna wiadomosc, tylko jestem ciekaw czy to prawda. Obiecywac kazdy moze a co do czego to wiadomo.

Opublikowano

w 2015 mają zainwestować kilka mln $ w rozbudowe PSN, tak przynajmniej mówi Sony

To swietna wiadomosc, tylko jestem ciekaw czy to prawda. Obiecywac kazdy moze a co do czego to wiadomo.

O ile mnie pamięć nie myli gdy ogłosili że PS+ będzie płatne już wtedy mówili że kasa pójdzie na poprawę sieci. Ile od tego czasu minęło :) ?

Opublikowano

Hmmm żeby jeszcze co miesiąc jakaś starsza AAA gierka w psn+ była dawana było by bosko. 

A ja to mam wrażenie, że wszyscy zapominają pierwszy roczek plusa na Ps3. Pierwsze AAA było po 11 miesiącach: B: Paradsie (wtedy już prawie 2-3 lata na rynku).

Na dobre rozkręciło się z gierkami jeszcze później. Mi pasują mniejsze pozycje. Zresztą znajomi robią też gry indie, ciężko mi nie wspierać tego rynku. Poza tym coś musi zastąpić brak AA, a z rzeszy twórców niezależnych jednak w przyszłości powstanie masa dobrych developerów.

Opublikowano

@UP

Gdzie ten MM?

Gdyński Media markt, tez sie zdziwilem, na stronce było 1699 za golasa, poszedlem do sklepu i 1499zl, taka sama cena jak za czarna.

Bierzcie białą - warto, prezentuje się genialnie (+podstawka z podświetleniem niebieskim = bomba)

Opublikowano

@UP

Gdzie ten MM?

Bierzcie białą - warto, prezentuje się genialnie (+podstawka z podświetleniem niebieskim = bomba)

Jaka to podstawka gdzie można kupić ?

Opublikowano

Maja w MM i Euro bodajze, biale pudlo, Hama - szyna, w ktora wsuwasz konsole i guziczkiem odpalasz malutkie ledy na jej spodzie - calosc daje za(pipi)isty efekt <3