Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, ma ktoś pewne informacje co do gry Lords of the Fallen na PS4, będzie w polskiej wersji językowej ( napisy) bo dostaje info że chyba PS4 będzie pominięte co innego PC. Jak ktoś coś wie pewnego to pisać

Opublikowano

Mieliście ostatnio problemy z pobieraniem przez konsolę w trybie standby ? Od kilku tygodni moja ps4 nie pobiera niczego w tym trybie, a download rusza, jak tylko uruhomię konsolę. Z kolei upload sejwów działa poprawnie, a przynajmniej tak mi się wydaje. W ustawieniach mam wszystko zaznaczone poprawnie, by konsola pobierała dane podczas uśpienia.

Opublikowano

Hejo wszystkim

Mam problem. Wczoraj kupilem pleya 4 i mam ps+ na 3 miechy. O ile wiem mozna sciagnac np the evil within w ramach abonamentu ale mi wyskakuje ze jest platne. O co tu chodzi?

Tej gierki to raczej za darmo nie sciagniesz chyba ze masz jakis kod na wersje cyfrowa. W tym miesiacu sa jakies 3 gierki zapomnialem tytulow ale napewno nie evil within
Opublikowano (edytowane)

Panowie, zwracam się do was z pytaniem gdzie najtaniej wyrwę obecnie PS4? Dodam, że po kupnie konsoli interesuje mnie kupno Drivecluba i FIFY 15 na start oraz PS+, a jak dziś byłem w Saturnie i widziałem zestaw z samym Driveclubem za 1799zł to się dość zdziwiłem.. No chyba, że to normalna cena? ;) Bo jeżeli tak to chyba bardziej opłacałoby się szukać jakiejś używki w niezłej cenie.

Edytowane przez KamileQ
Opublikowano

Mieliście ostatnio problemy z pobieraniem przez konsolę w trybie standby ? Od kilku tygodni moja ps4 nie pobiera niczego w tym trybie, a download rusza, jak tylko uruhomię konsolę. Z kolei upload sejwów działa poprawnie, a przynajmniej tak mi się wydaje. W ustawieniach mam wszystko zaznaczone poprawnie, by konsola pobierała dane podczas uśpienia.

Ja mam podobne wrazenie. Ostatnio patch do driveclub wczesniej tez cos

Opublikowano

KamileQ, polecam http://playstation.strefamarek.allegro.pl/sony-playstation-4-500gb-driveclub-ps4.html

Dostałem w niecałe 24h. Sprawdzony sklep - Komputronik reprezentujący PlayStation. Darmowy kurier pobraniowy. Konsola CUH-1116A z rewizją 4C. Made in China, ale teraz to już większość jak nie wszystkie.

Pozdrawiam.

P.S. Driveclub wersja pudełkowa, jakby były wątpliwości.

• Plusik 1
Opublikowano

Wiadomo coś o zestawie PS4+AC Unity? Albo o jakichś innych nowy? Jak na razie w żadnym sklepie nie widziałem choćby preordera. Przy okazji mam pytanie, czy z nowymi konsolami jest w zestawie jakiś trial PS+? Albo z Destiny czy BF4?

Opublikowano

No i kupilem PS4 z 1TB dyskiem w cenie 1310zł (zeby nei bylo, kupilem ja po prostu w cenie netto, stad tez ta niska cena) i z sluchawkami Gold. Dzialanie menusow jest spoko, narazie nie mam zadnych gier wiec sobie ogladalem jutuba. 

Jak poprawia serwery Drivecluba to biore, a przed tym ogram Diablo 3. Konsola zaktualizowana do 2.0 (wow, jak szybko) i dziala wszystko bez problemu. Narazie musze ogarnac jak uruchamiac sluchawki Gold, bo w menusach dzwiek przez nie nie chcial isc, polaczenie sluchawek z PS3 do PS3 bylo o wiele bardziej prostsze. 

Jedna sprawa:

Ustawiam dzwiek zeby szedl przez kabel optyczny a pomimo to konsola wypuszcza dzwiek zarowno przed optyke jak i przez hdmi. W PS3 tak nie bylo, czy to normalne?

Opublikowano

da sie to jakos wylaczyc, pogrzeb w opcjach, w ps3 bylo to samo - mogles wybrac czy dzwiek ma leciec tylko po optyku czy tez mimo optyka po kablu po ktorym podlaczasz do tv

Opublikowano (edytowane)

Nie ograłem TLOU, bo nie miałem ps3, jaram się niesamowicie nowym pesem, a u konkurencji będzie on w śmiesznym 720p. Z multiplarform wezmę pewnie destiny. W obliczu tych faktów wybór konsoli wydaje się wręcz oczywisty. Ale...chciałbym grać na ps4 online, jednak na razie nie biorę drivecluba, bo będę miał w co grać i tutaj pytanie. Jak aktualnie gra się online. Czy jeśli jest konserwacja psn, czy tam ogólnie leży to w ogóle się nie da grać online? Jak często nie możecie pograć w multi (ile razy w tygodniu?) Bo naprawdę nie wiem czy w ogóle warto kupować plusa jeśli to co piszą w cw jest prawdą. Jak to jest z czatem głosowym? W każdej grze możemy sobie swobodnie pogadać? Podłącze pod pada słuchawki od iphona albo galaxy s3?

Edytowane przez Cosmos
Opublikowano

Oprocz DC , nie ma zadnych problemow z PSN i gra online. W kazdej ktora mam łaczyłem sie bez zadnego problemu.

Jak czesto trafaiam na konserwacje ktora nie pozwala mi grac (gdy właczyłem konsole) Miałem tak 1 raz w tym roku.

Czat głosowy - Jest niezalezny od gry , łaczysz sie z poziomu PS4 - zakładasz pokoj , zapraszasz znajomych etc.

Słuchawki - Nie wiem nie próbowałem , ale wydaje mi sie ze nie ma zadnych przeszkod aby to zrobic

• Plusik 1
Opublikowano

Nie ograłem TLOU, bo nie miałem ps3, jaram się niesamowicie nowym pesem, a u konkurencji będzie on w śmiesznym 720p. Z multiplarform wezmę pewnie destiny. W obliczu tych faktów wybór konsoli wydaje się wręcz oczywisty. Ale...chciałbym grać na ps4 online, jednak na razie nie biorę drivecluba, bo będę miał w co grać i tutaj pytanie. Jak aktualnie gra się online. Czy jeśli jest konserwacja psn, czy tam ogólnie leży to w ogóle się nie da grać online? Jak często nie możecie pograć w multi (ile razy w tygodniu?) Bo naprawdę nie wiem czy w ogóle warto kupować plusa jeśli to co piszą w cw jest prawdą. Jak to jest z czatem głosowym? W każdej grze możemy sobie swobodnie pogadać? Podłącze pod pada słuchawki od iphona albo galaxy s3?

Jak się gra w online ? No normalnie jak na innych urządzeniach. Delikatnie mówiąc gracze rozdmu(pipi)ą troszkę sprawę PSN. Nie jest to idealna usługa i jeślibym grał tylko online to wybrałbym X1, przede wszystkim ze względu na to, że jednak exy od MS są bardziej skierowane w stronę multi.Co jest normalne bo firma posiada pewnie jedne z najlepszych serwerów i swoim ekosystemem je promują.

Częściej obowiązki nie pozwalają grać niż awarie PSN ;)

• Plusik 1