Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy wymiotują widząc Rocka, więc wrzucam odpakowanie Archonika :)

Dopiero na tym filmiku zobaczyłem jak genialny jest ten szary plastik. Chodzi mi oczywiście o wtłoczone symbole z przycisków pada. Rewelacja!

Opublikowano

konsola fajna kolorystycznie, ale.. no właśnie. Co w przypadku gdy konsola się sypnie i bedzie trzeba reklamować i żabojady bedą ją naprawiać, bo jak wiadomo konsole po naprawie od żabojadów wracały w fatalnym stanie. No chyba, że te szaraki będą w jakiś za(pipi)isty sposób traktowane :D

Opublikowano

za niedługo może bedzie do kupienia kolorowe logo do pada made in China :) dużo czytało się w sieci że konsole od zabojadów wracają w fatalnym stanie może to tylko pojedyńcze przypadki. Oby nie 

Opublikowano

Trochę bez sensowna jest kolorystyka sony. Pierwszy PSone był szary potem Czarna PS2 i znów czarna PS3 i znów czarna PS4. Oczywiście jest sens wydawać PS4 w kolorze pierwszego PSone ale wydaje mi się że powinni trzymać się kolorów. Ale znów gdyby PS2 nie było czarne to nie było by najlepiej wyglądającą konsolą na świecie. Takie moje osobiste przemyślenie.

PS2 najbardziej mi się podoba.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Naprawdę nie idzie kupić białej ps4 taniej niż za te 1490+przesyłka na allegro?

Nie rozumiem czemu nie robią bundli z tą wersją(z mincraftem za 1699 to jakiś niesmaczny żart)

Opublikowano

warto jednak kupić teraz konsole? bo mam ostatnio parcie na coś nowego, jakąś świeżość, grałem w to P.T(mega pozytyw) na kumpla konsoli i przez to mam tak teraz :/  Konsola raczej nie stanieje w tym roku nawet(?) i kilka gier bym na niej ograł mimo, że mam jeszcze nie ogranych sporrro gier z trójeczki na półce

Opublikowano (edytowane)

MGS mówią że może koniec stycznia, ale to raczej za wcześnie

jeśli masz PS3 i masz w co grać to z PS4 nie ma co sie spieszyć

chyba, że chcesz coś nowego i przeskok jakości

cena 1500zł i tak jest bardzo atrakcyjna w tej chwili, raczej nie stanieje szybko

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Nie jestem pewny czy pod dobry temat podpinam, ale klasyfikuje się to pod "ogólną szajbę na temat PS4" ;)

Poniżej nieco ponad 3 minutowy klip podsumowujący moją przygodę z PS4 w 2014 roku. Zapraszam :)

• Plusik 4
  • Minusik 1
Opublikowano

Wczoraj dzwonili do mnie z SCEP w sprawie wygranej PS4 20th z zaproszeniem do siedziby Playstation w Warszawie, ale jako ze jestem z pomorza to odmówiłem chociaz nie ukrywam gdyby nie byl to czwartek a weekend to calkiem mozliwe ze bym sie skusil. 

Generalnie ma to byc jakis mini event, chcieli wreczyc jeszcze jakis drobny upominek ale mam nadzieje ze go mi wysla wraz z konsola :D Ktos kiedys wspominał ze chodzi o PS Plusa na miesiąc, mi sie by marzyla ta czapka zimowa z symbolami PS <3