Welna 1 094 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 A ty wygrałes ta konsole na FB czy w jakims innym konkursie? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Wygralem ja na instagramie, na fejsie probowalem kilkukrotnie ale nie udalo sie, wiec instagram przywrocil mi nadzieje Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 tam trzeba było jakaś swoją prace wysłać? pokaż swoją no i gratz Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 (edytowane) Nie do konca prace a konkurs polegał na #wtedyterazps, generalnie kazda praca wygladala praktycznie tak samo i bylem jedna z 12 wygranych osob na instagramie troche wyszedlem jak przyj.ebany ale #nikogo Edytowane 10 stycznia 2015 przez Redmitsu 8 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 @Redmitsu - Dostałeś już paczkę? U mnie przed chwilą był kurier. Jaram się, chociaż na razie konsola zostaje zafoliowana. Ja też musiałem odmówić udziału w evencie, luj z upominkiem, Kingi żałuję, poprzytulałbym się do niej Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Gratuluję A do tej edycji Kinga powinna być w bundlu. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 DC full werszyn za 104 ziko Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 @aux Tak, dzisiaj doszla do mnie paczka tak jak pani Agata mi podpowiadała U mnie to samo, narazie zostawiam zafoliowana, zobaczymy z czasem co bede chcial z nia zrobic, narazie niech sobie spokojnie lezy Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 (edytowane) Redmitsu, Aux - przyznajcie sie, zostawicie konsole dla siebie zeby na nich grac czy ida na handel ? Edytowane 15 stycznia 2015 przez saptis Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Ja bym zostawił i głaskał co wieczór przed snem szczelnie zapakowane pudło z konsolą w środku Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Dostaliscie cos w paczkach poza konsolkami? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Redmitsu, Aux - przyznajcie sie, zostawicie konsole dla siebie zeby na nich grac czy ida na handel ? Też jestem ciekaw To jest bardzo trudne pytanie Nie mam pojęcia co zrobić. Na handel nie idzie, zostawiam sobie cacko. Tylko nie wiem czy odpakować. Chciałbym pomacać i pograć, ale tak jakoś mi szkoda. Będzie zbierać kurz, ryski, a jak się zepsuje to już w ogóle koniec świata (odpukać). Raczej odpakuję, ale potrzebuję jeszcze czasu na decyzję Dostaliscie cos w paczkach poza konsolkami? Nie. Chociaż osobno w paczce było czarne pudełko. Myślę sobie - pewnie jakieś bonusy, kody na gierki czy coś A tam była tylko polska instrukcja. Jest fajna bo też ma logo 20th anniversary i na obrazkach jest szara konsola. Co ciekawe, na pudle z konsolą jest informacja po polsku. Coś tam rozdawali na evencie w Warszawie gdzie można było odebrać osobiście. Nie wiem co tam dawali. Obstawiam że subskrypcję Plusa albo jakieś gadżety z logo PS. Ja bym zostawił i głaskał co wieczór przed snem szczelnie zapakowane pudło z konsolą w środku hehe, ta opcja mi się podoba, na razie tak będzie w moim przypadku. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Ja sam rowniez nie wiem co z nia zrobic, odpakowac mi troche ja zal, bo przeciez juz jedna PS4 mam a zeby stala i sie kurzyla to bez sensu. Nie bede ukrywac ze cena ~5/6k golda kusi by ja odsprzedac jakiemus kolekcjonerowi. Chyba ze cena wartosci w pozniejszym terminie podskoczy, to nie bede sie zastanawiac Tak jak aux rowniez myslalem ze w tym czarnym pudelku cos sie jeszcze znajdzie dodatkowego a tu tylko ksiazeczka, mogli juz dorzucic cos nam skoro w Warszawie dawali - ps plus to tam luj ale jakis gadzet z logo ps to bym bardzo przytulil. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Polaczki cebulaczki, wygraliscie konsole za 5 patoli i byscie chciel jeszcze jakies bonusyZawsze mało Dlaczego ja nie wygrałem tej konsoli ;( Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 (edytowane) Ja bym to odpakowal zeby przynajmniej zobaczyc na zywo jak to wyglada, a nie trzymal zapakowane zeby po latach i tak sprzedac.Okazja zobaczenia takiego egzemplarza na zywo nie trafia sie codziennie, a jak juz sie samemu posiada ta konsole to warto byloby ja przynajmniej zobaczyc. Edytowane 15 stycznia 2015 przez saptis 3 Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 (edytowane) Odpakuje i sobie zobacze a potem zalaminuje z powrotem zeby przy sprzedazy byla SEALED @Welna Tak, cebula to moj styl zycia, swoja droga w mailu dostalem taka jeszcze infomacje: "Na koniec wszystkich konkursów planujemy jeszcze jedną małą niespodziankę dla Zwycięzców - w tym temacie skontaktujemy się z Panem w późniejszym terminie:)" Edytowane 15 stycznia 2015 przez Redmitsu Cytuj
dragonlore 2 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 (edytowane) U mnie w "Micromani" zapodali nowego packa ps4 i "Order" za 439.00 euro Edytowane 16 stycznia 2015 przez dragonlore Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Dobrze,że jest bundle to szybko potanieje ten samograj. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Polaczki cebulaczki, wygraliscie konsole za 5 patoli i byscie chciel jeszcze jakies bonusy Zawsze mało Dlaczego ja nie wygrałem tej konsoli ;( To co teraz dzieje się z cenami tej wersji konsoli jest niesamowite a nawet wręcz Chore. Ale nie wydaje mi się żeby np. za 5 czy 10 lat taka cena nadal się utrzymywała czy wręcz wzrosła. Hype za jakiś czas raczej opadnie. Tak przynajmniej ja to widzę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Limitka zawsze bedzie trzymała cene Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Sony musialoby wypuscic te konsole w takiej wersji do sklepow, zeby limitka staniala, a to sie raczej nie stanie. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Sony dobrze robi sprzedając Bundle z grami które promuje. Konsole sprzedają się coraz lepiej, a konkurencja już kopiuje. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Nie wiem jak to będzie z crnsmi gier z bundli bo lbp jakos nie tanieje. No ale może jeszcze za wcześnie. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 ja cały czas zasatanwiam sie nad kupnem bundla z grami lub samą konsolą a gry dokupić używane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi