Fanek 668 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Media expert mówią, że dużo mają na magazynie na stanie, konsole pewnie dostaną jutro i sprzedaż w czwartek, ilość sztuk na sklep zależne zapewne od wielkości miasta. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 (edytowane) Polska to już nie murzynostwo i nawet nie ma, co się martwić brakiem dostępu PS4 Pro chociażby ze względu na to, że Sony Polska o to dba z reklamowaniem konsoli niż w przypadku micro$hitu. Nie zdziwię się jak pełno będzie w media markt czy saturn, że problemem będzie wyprzedanie wszystkiego. Edytowane 8 listopada 2016 przez Faka Cytuj
mats3600 2 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 W Ultimie też nie ma problemu,wczoraj zamówiłem a dzisiaj wysyłają Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Polska to już nie murzynostwo i nawet nie ma, co się martwić brakiem dostępu PS4 Pro chociażby ze względu na to, że Sony Polska o to dba z reklamowaniem konsoli niż w przypadku micro$hitu. Nie zdziwię się jak pełno będzie w media markt czy saturn, że problemem będzie wyprzedanie wszystkiego. Teraz jest inny target. Jak wychodzilo PS4 to dopiero byly dramy pod sklepami. Wiem bo sam bralem udzial w ludobojstwie xD Cytuj
wincent19 6 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Witam , mam pytanko. Bo prawdopodobnie będę się przesiadal ze starej ps4 na prosiaka.Mam kilka gier na dysku cyfrowych i jak je później odzyskać i co jeszcze oprócz tego usunąć z systemu, tylko konto? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Gry które kupiłeś cyfrowo czy tam masz z plusa są związane z Twoim kontem tak więc możesz je pobrać na nowej konsoli, wszystko będziesz miał w bibliotece. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Tylko dezaktywuj system na starej PS4, a no pro ustaw jak głôwny system. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) Ja tam zrobiłem, dezaktywacją, a potem inicjuj ps4 co i tak dezaktywacja raczej w tym przypadku nie jest obowiązkowa w sumie, bo to całkowity format dysku włącznie z kontem robi, co oczywiście nie tracisz konta, a jedynie czysty dysk bez konta ot co. Edytowane 9 listopada 2016 przez Faka Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Przy inicjacji/inicjalizacji PS4 pyta czy dezaktywować, także luzik. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Wie ktos czy moge grac jednoczesnie na tym samym koncie w gre kupiona cyfrowa na PS4 i PS4Pro? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 oczywiście, że nie można. Tak działają cebulowe konta z grami na allegro. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 To slabo. Kiedys za czasow PS3 bylo, ze gry dzialaly do 5 kat naraz a teraz nawet na dwoch nie zadzialaja... juz na xbone dzialaja na dwoch Nie ma sensu trzymac dwoch konsol. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 (edytowane) NiOh nie będzie lepiej działał. Wydaje mi się, że będzie ładniejszy i stabilniejszy na PRO w 60 fpsach Wie ktos czy moge grac jednoczesnie na tym samym koncie w gre kupiona cyfrowa na PS4 i PS4Pro? czekaj bo nie ogarniam, chcesz mieć odpaloną naraz grę na dwoch konsolach na jednym koncie tak? oczywiście, że nie można. Tak działają cebulowe konta z grami na allegro. Mówisz, że nie można a potem, że tak działają konta cebulowe xD to jak to w koncu Edytowane 10 listopada 2016 przez _Be_ Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 (edytowane) To slabo. Kiedys za czasow PS3 bylo, ze gry dzialaly do 5 kat naraz a teraz nawet na dwoch nie zadzialaja... juz na xbone dzialaja na dwoch Nie ma sensu trzymac dwoch konsol.Na jednej konsoli ustawiasz konto jako podstawowe i możesz grać na innych kontach. Edytowane 10 listopada 2016 przez Moldar Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 To slabo. Kiedys za czasow PS3 bylo, ze gry dzialaly do 5 kat naraz a teraz nawet na dwoch nie zadzialaja... juz na xbone dzialaja na dwoch Nie ma sensu trzymac dwoch konsol.Na jednej konsoli ustawiasz konto jako podstawowe i możesz grać na innych kontach. Czyli jak na Xbone. Dzieki Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 To slabo. Kiedys za czasow PS3 bylo, ze gry dzialaly do 5 kat naraz a teraz nawet na dwoch nie zadzialaja... juz na xbone dzialaja na dwoch Nie ma sensu trzymac dwoch konsol.Na jednej konsoli ustawiasz konto jako podstawowe i możesz grać na innych kontach. Ale przecież nie można odpalić dwóch kont jednoczesnie na dwóch róznych konsolach, jak któreś wejdzie online kiedy drugie jest to go wyloguje. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Ja je bie panowie jak to wygląda. Na razie odpaliłem NBA 2k17 i U4 w 4k z hdr. Już nie ma problemów z obrazem, ziarnem (hue hue). No różnica jak dla mnie ogromna. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 NiOh nie będzie lepiej działał. Wydaje mi się, że będzie ładniejszy i stabilniejszy na PRO w 60 fpsach Myślałem że na zwykły PS4 tryb 60 fpsów będzie rock solid. Akurat XM na graficzkę ma wywalone - ma być 60-beton. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 nie można grać jednocześnie na tym samym koncie na dwóch róznych konsolach ps4, chyba, że coś sie zmieniło od stycznia 2016. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 NiOh nie będzie lepiej działał. Wydaje mi się, że będzie ładniejszy i stabilniejszy na PRO w 60 fpsach Myślałem że na zwykły PS4 tryb 60 fpsów będzie rock solid. Akurat XM na graficzkę ma wywalone - ma być 60-beton. Wątpie, będą spadki Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Dobra Ratchet i TLoU też sprawdzone oczywiście w 4k i hdr. Ło jezusku jaki to dobre. Ewidetnie coś nie tak było wcześniej. Teraz jestem pewien że hdr tylko z 4k natywnym czy nawet podbitym. Dla mnie combo nowy tv + prosial to prawie jak nowa generacja. Jestem wzruszony. Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Myślę czy nie kupić pro, mam tv 4k z przed 2 lat jak wchodził standard . Ale nie ma HDR.. Bardzo będzie różnica bez tego HDR? Balon sprawdzisz z i bez? Tylko obiektywnie i nie rób mnie w balona wiem że jesteś podekscytowany itd. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Ja jestem zawsze podekscytowany więc to nie wypaczy:) Wiesz bez hdr jednak oświtlenie nie jest tak efektowne i innowacyjne oraz kolory są mniej żywe. Z drugiej strony nie wiem jaki masz tv, ile cali i z jaką matrycą oraz jak te 4k będzie u Ciebie wyglądać. Ja mam nowy tv kilka dni i dość świeży model bo z marca 2016 (ks7000 55') to powiem że na ps4 było tak se. Teraz znacznie, znacznie lepiej. Co do TV przez ciebie to bym jednak się wstrzymał no chyba że masz jakiś nie za duży, to zawsze można wymienić pod pretekstem dodatkowych 15-20 cali:) Wysłane z mojej kanapy. Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Sęk w tym że tv mam chyba dobry 55HU8500 Samsunga zakrzywiony, obraz na ps4 i x one jest naprawdę kozacki. O to się nie martwię, wkurza brak HDR-a, nie będę sprzedawał tv dla HDR.. Zobaczymy jak kupię pro Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi