Masorz 13 197 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 To już każdy może testować tryb BUSOTO MODO? omfg, idę grać w Bloodborne Ech, ponoć tylko dla betatesterów na razie. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Jakby odblokowali płynność w takich grach jak Dark Souls 3, Wiesiek 3, Uncharted 4 czy Bloodborne to ta opcja to byłby ogień konkretny. Z tego co widzę to zyskają sporo gry co dropią i za unlockiem fps. 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 O (pipi)a jak dobrze - ogram jeszcze raz BB DS3 z tego wszystkiego :> Nie ma opcji musi być 60 fps w obu :> Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Żart? Te gry są zablokowane na 30 fps i wyżej nie pójdą. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Gry, które miały spadki z tych 30 do 25 dostaną boosta na stałe 30 i tyle będzie z tego. Wyluzujcie pośladki i nie róbcie sobie nadzieje na nic innego. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Nie będzie 60fps no co wy ludzi wyglada na to, że boost mode podnosi po prostu taktowania procesora co pozwala zyskać te kilka klatek więcej. Fajnie że dodali coś takiego, w starszych tytułach powinno być z tym betonowe 30fps. Tu spoko test Wieska, nie wiem jak te bagna chodziły po ostatnich patchach, ale całkiem płynnie jest Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 (edytowane) Uwolnienie plynnosci w Wiesku 3 plus boost byloby z 50 fps. Sony zrobilo robotę a teraz to już kwestia devo czy odblokują zablokowana plynnosc. Edytowane 3 lutego 2017 przez Kyokushinman Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Uwolnienie plynnosci w Wiesku 3 plus boost byloby z 50 fps. Sony zrobilo robotę a teraz to już kwestia devo czy odblokują zablokowana plynnosc. Ziomki z RED mowily juz przy premierze Pro ze nic nie beda robic z tym. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 "czy odblokują zablokowana plynnosc." :D kolego chyba nie zrozumiałeś do końca o co chodzi z tym boost mode Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 (edytowane) wyglada na to, że boost mode podnosi po prostu taktowania procesora co pozwala zyskać te kilka klatek więcej. Niekoniecznie, DF twierdzi ze to raczej GPU/RAM niz CPU bo CPU odpalony na pale moglby sporo namieszac przy wyswietlaniu gry. GPU i RAM nic nie popsuje, CPU moze sporo popsuc. Oczywiscie byloby mega jakby wszystkie jakos przeszly ale doswiadczenie uczy ze to DF najlepiej zgaduje. Edit - edytuje, potwierdzono ze zarowno CPU jak i GPU biora udzial w Busoto Modo. Swietnie ! Edytowane 3 lutego 2017 przez aphromo Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 "czy odblokują zablokowana plynnosc." :D kolego chyba nie zrozumiałeś do końca o co chodzi z tym boost mode Najwidoczniej nie potrafisz czytac ze zrozumieniem kolego. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 dla twojego zdrowia psychicznego nie polecam olx. Jak nie przesadzisz z cena, to nie powinienes miec problemu z opchnieciem, sporo ludzi preferuje fata nad slimem. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Mnie rozwala jak czytam w necie ze niektorzy mysla, ze ten boost mode bedzie tez tyczyc gier, ktore juz teraz wykorzystuja moc pro Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Bo ludzie nie kumają, że jak gra była robiona na działanie do 30 albo do 60 fps, to nie będzie miała ani klatki więcej nawet jakby konsola miała pierdyliard terafanków więcej. To działa tak jak Xbox One S i BC na Xone, tyle że do tej pory na Pro było to zablokowane o czym zresztą kiedyś mówiło DF w swojej analizie. Cytuj
warjato 0 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Jeszcze takie pytanko, czyli jak nie mam tv 4k i bez hdr to jedynie dzięki pro gry będą chodzić bez żadnych spadków? Wielkiej różnicy graficznej w tedy nie poczuje? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Bierz PRO, bo nagle wyjdzie że na starej konsoli wszystkie nowe gry będą się cięły. Cytuj
warjato 0 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Wezmę Pro jak naprawdę będzie taka sytuacja ale nie chce mi się wieżyc żeby do takiej doszło że gry na starszą wersje nie były by grywalne. A zmieniać by zmienić bez kupna nowego tv to nie ma sensu, no chyba że bez hdr też będzie zdecydowanie lepsza grafika, ale do tego potrzebuje opinii kogoś kto ma wiedzę na ten temat. Jak to wyglada na tv bez 4k i hdr. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Bierz Slima i nie czytaj tych bredni. Jak nie masz TV 4K, to w ogóle się nie opłaca brać Pro. Na PS4 gry chodzą generalnie dobrze. Cytuj
warjato 0 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Bierz Slima i nie czytaj tych bredni. Jak nie masz TV 4K, to w ogóle się nie opłaca brać Pro. Na PS4 gry chodzą generalnie dobrze. I o taką odpowiedz mi chodziło :) Nie musze brać Slima bo od premiery mam ps4 Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Tym bardziej, że teraz Slim 1TB z 3 świetnymi tytułami stoi 1499zł. Tylko brać! Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Dołożyć dwie stówy i mieć Pro, dla mnie tutaj w ogóle nie ma dyskusji. Wydawać półtora klocka na przestarzały już model, no kaman. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Dołożyć dwie stówy i mieć Pro, dla mnie tutaj w ogóle nie ma dyskusji. Wydawać półtora klocka na przestarzały już model, no kaman. Smutne czasy nastały :( Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Czy ja wiem , cos za cos. Ps4 bylo na starcie przestarzale ale ile kosztowalo na premiere? Gdyby wypuscili na premiere od razu z taka moca jak pro ciekawe ile osob by kupilo wtedy na premiere za 3,5 kola. Takie cos bylo do przewidzenia. Pytanie bylo kiedy. Ciekaw jestem jak sytuacja bedzie wygladac po wyjsciu scorpio. Byc moze teraz co 3 lata bedzie trzeba dokladac tysiaka ;D prawie jak na tfu pecetach Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) Jak nie masz TV 4K, to w ogóle się nie opłaca brać Pro. Na PS4 gry chodzą generalnie dobrze. Bzdura. Na tv 1080p jest bardzo duża różnica, czasami nawet lepsza dla oczu niż na tv 4k. W takim RE7 po super samplingu obraz jest mega ostry i na dodatek perfekcyjnie wygładzony, bardziej niż na piecu ultra natomiast w trybie 4k da się już zauważyć problem z AA. Odpal sobie Tomba w trybie 4k na tv 1080p to zobaczysz o czym mówię. Ulepszenia do 1080p + super sampling + boost mod to bardzo dużo na obecną chwile. W przyszłości różnica będzie coraz wiesza na korzyść Pro względem Amatora. Brać teraz zwykłą zamiast Pro to według mnie porażka bo później to już będzie się tylko narzekać. No chyba, że kogoś nie stać, albo nie oczekuje super grafy w grach to co innego zawsze te 600 zł jest ta osoba do przodu. Edytowane 4 lutego 2017 przez Kyokushinman 3 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Ciekawi mnie ten tryb boost, ciekawe jak to będzie w przypadku starszych gier. Na yt są już filmiki z evil within np i wygląda to całkiem zacnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi