Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawa sytuacja, w listopadzie konsola zalegala w sklepach, swoja kopie spokojnie wzialem z regalu na poczatku grudnia, a teraz sie trzeba scigac. 

po ch,uj była potrzebna ps4 w listopadzie? xdd

Opublikowano

A z ciekawości jaka była cena na muve razem z tą grą co dokładają?

1789 zł
Opublikowano (edytowane)

No to super cena była, ja na premiere dałem równo 1700zł a tu jeszcze gre dorzucają

No, że za mało wyprodukowali bo nie spodziewali się aż takiego zainteresowania, ten CEO na Europe chyba to mówił

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Jak się użyło Masterpass to jeszcze można było kupon na 100 zł wyrwać na kolejne gierki albo kody.

Opublikowano

Konsola PRO z Re7 w tej cenie :obama:

Pomyslec ze gdyby sie dalo kupic bez zakladania konta to juz by do mnie lecialo, a tak po rejestracji TWOJ KOSZTYK JEST PUSTY bo XM. z warszawy byl szybszy

Opublikowano

Pomyslec ze gdyby sie dalo kupic bez zakladania konta to juz by do mnie lecialo, a tak po rejestracji TWOJ KOSZTYK JEST PUSTY bo XM. z warszawy byl szybszy

Tez musiałem założyć konto :p
Opublikowano

Tez musiałem założyć konto :P

Czyli pewnie świecaca klawiatura za 500zł, taka szybkosc wypelniania formularza :cool:

Gość suteq
Opublikowano

A ten RE7 to nie jest promka przypadkiem? Bo takie wersje dodawali do Slimów z tego co kojarzę. 

Opublikowano

Z tego co widzę to nadal są dostępne ostatnie sztuki w 2 empikach w Poznaniu (Stary Browar i Malta). Nie wiem jak tam z opcją powystawową, ale jak ja kupowałem u siebie to była tylko 1 sztuka od samej premiery i nie była wystawowa, czekała na zapleczu. Sam kupowałem na początku stycznia i działa jak narazie super, cicho, bez zarzutów. Jeśli ktoś z Poznania to warto podjechać i się dowiedzieć bo nie we wszystkich empikach wystawiają konsolę na ekspozycję. 

Opublikowano

Jest jakieś potwierdzone info, że 8 jest dostawa proiaka? Bo chciałbym się przesiąść, ale najpierw muszę sprzedać ps4, a bez konsoli nie chcę zostać i nie wiem czy wystawiać już.

A z drugiej strony boje, że zaraz wyprzedadzą cały nakład w kilka dni i będzie za późno.

No i chyba nie myślisz, że ot tak sprzedaż stare PS4? Tego jest tyle na rynku, po tak zaniżonych cenach, że przygotuj się na małe wyzwanie.

Opublikowano

No ale jak będzie scorpio to już będzie problem.

No faty u nas na pt po zniżkach po 700 zł z wysyłką latały i to tak z łaską xD