Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Teraz już 1769 zł

Zamówiłem w avansie..zobaczymy czy będzie realizacja

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano

To nieźle sklep wydupczył kogoś kto wczoraj zamówił / kupił.

Opublikowano

Teraz już 1769 zł

Zamówiłem w avansie..zobaczymy czy będzie realizacja

Też właśnie zamówiłem z płatnością przy odbiorze za 1769 :obama: oby AVANS dostarczył, KRÓLESTWO NIEBIESKIE - NADCHODZĘ

Prosiak nadjeżdża na pełnej kur.wie

Opublikowano

Konsola ponownie dostępna w MM. 

Jestem ciekaw czy tym razem się uda zakupić - napisałem sobie bota który odświeża ich stronę co 2 minuty w razie dostepności wysyła mi maila, zatem konsolę zamówiłem praktycznie od razu. 

Opublikowano (edytowane)

damn, to teraz czekac na zamowienie z AVANSU czy na wszelki wypadek zamowic tez w MM :obama:

EDIT

yebac, trzeba z gory placic, to wole czekac na info z avans :cool: 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Rayos - własnie niby nie trzeba, wybierasz przelew i w ciągu godziny od złożenia zamówienia dostajesz maila czy w ogóle to zamówienie zrealizują. Czyli robisz przelew dopiero po drugim mailu. 

Opublikowano

Mi jeszcze z MM nie zwrócili kasy za poprzednie zamówienie, ale dziwne by było że nagle się pojawiły konsole, bo po co anulowali wcześniejsze zamówienia. Wystarczyłoby podać, że realizacja nastąpi 2 dni później ;)

Opublikowano

Dobrze, że swojego kupiłem w grudniu i fata sprzedałem za 900zł ale w ogóle to marketing mają niezły. Rzucić mało ale wszystko zejdzie i ludzie chcą więcej, wierzą w złoty pociąg i biorą nawet "na zapas". Chyba czasy się zmieniły, pro nima, vr nima, iphone nima, a jak rzucą to idzie wszystko co do jednego, ciekawe...

Opublikowano

Mi jeszcze z MM nie zwrócili kasy za poprzednie zamówienie, ale dziwne by było że nagle się pojawiły konsole, bo po co anulowali wcześniejsze zamówienia. Wystarczyłoby podać, że realizacja nastąpi 2 dni później ;)

Teoretycznie tak właśnie było. Ja zamówiłem 2 dni temu w MM (dosłownie sekundę po tym jak Kyo wrzucił info) i przy zamówieniu było napisane że dostawa w 4 dni robocze.

Opublikowano (edytowane)

Być szprotą biznesu? Wykupie te pare sztuk u nas na wsi i wystawie na allegro po 2 kafle ;) (wow, widze ze schodzą nawet po 2499 zl)

Edytowane przez S_600
Opublikowano

Lipa, moje poprzednie zamówienie anulowali. Nawet maila nie dostałem tylko widzę na stronie, że prośba o anulowanie wpłynęła o 15:30, a nie było mnie wtedy nawet w domu :D

Tak czy siak zamówiłem ponownie, będę zamawiał do skutku ;)

Opublikowano

Konsole z Media Markt te ktore byly dostepne na stronie mialy status egzemplarzy wystawowych. Wiec jesli teraz nie ma wersji PRO na ich stronie to udalo im sie wyprzedac nawet te konsole ktore staly uruchomione w stand boxach. Brawo Beast Mode

Opublikowano

Z tego co wiem to egzemplarze wystawowe można odebrać tylko osobiście w sklepie w którym były prezentowane(zapewne chodzi o to żeby przed zakupem zobaczyć w jakim są faktycznie stanie). Natomiast konsole które były dostępne jeszcze 2 dni temu były nowe i wysyłane z magazynu. Jeżeli konsola którą zamówiłem będzie z ekspozycji to rzucę im ją w pysk! : )

Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi sie, że nie wszystkie na MM były wystawowe, te konkretne miały stosowny dopisek. Inne sieciówki tez miały, więc pewnie poszła jakaś mała partia na Polske.

Edytowane przez Fanek