Opublikowano 5 września 20177 l No to jak by nie liczyć dopłacasz. Chyba że ta gra w bundlu jest warta 400 zł ;) W tym bundlu jest chyba wersja specjalna Destiny 2 z season passem (chyba, że ten expansion pass to nie jest season pass - ja tam nie wiem, nie znam się)
Opublikowano 5 września 20177 l Tak czy inaczej będą mikropłatności w Destiny, więc co by nie dali to i tak nie będzie to "full wypas-total-complete-edition" ;)
Opublikowano 5 września 20177 l No to jak by nie liczyć dopłacasz. Chyba że ta gra w bundlu jest warta 400 zł ;) W tym bundlu jest chyba wersja specjalna Destiny 2 z season passem (chyba, że ten expansion pass to nie jest season pass - ja tam nie wiem, nie znam się) ano to nie SP a tylko dwa dodatki ktore pewnie beda platne po 120 zl no i podobno w bundlu jest jeszcze kasa na mikro$ w grze...pewnie jeszcze z jakies dwa wieksze dlc wydadza...ale beda golic graczy
Opublikowano 7 września 20177 l Kupiłem bundla PRO z destiny2 w euro.com.pl. Teraz pytanko .... czy w 1 pudełku jest gra a w 2gim identycznym (ta sama grafika, te same napisy - plus napis bundle copy) jakieś dodatki czy normalnie mam 2 sztuki gry? na FV też pisze ze 2x Destiny2. Niechce rozfoliowywać. Bo obiecałem komuś podesłać. Ktoś coś wie? Ew. niech ktoś podeśle foty jak to u was wygląda bo lekko skołowany jestem.
Opublikowano 8 września 20177 l A ten drugi to nie są właśnie dodatki (expansion pass i zdrapki na walutę)?
Opublikowano 8 września 20177 l Chyba tak ale myślałem ze wszystko będzie w 1 pudełku a nie 2 identyko.
Opublikowano 8 września 20177 l Teraz weź losuj, który jest który :DZakładam, że gra w formie kodu, a nie płytki? ;)
Opublikowano 8 września 20177 l Odfoliowałem. Mam 2 gry. Jedna z kodami (deluxe), jedna zwykła. Obie na nośniku. Coś może w sklepach euro mają burdel bo patrze na FV i też mam napisane 2x Destiny2. Także obie nówki bez folii trafią pod młotek.
Opublikowano 8 września 20177 l Widzę dyskusję o PS4 Pro w wersji białej. Wszystko pięknie i ładnie, ale kupiłem jakiś czas temu PS4 Pro czarną w sklepie za 1549zł. Jakoś 1999zł mnie przeraziło. Lecz fakt - ładna jest.
Opublikowano 8 września 20177 l za 1549 też bym kupił czarną. Oj biała robi wrażenie. Generalnie ładnie się prezentuje. Biały XboneS też robi robote.
Opublikowano 9 września 20177 l Biała z Destiny 1769PLN w Saturnie w Warszawie. Wyprzedaż do 13.09. A możesz podać więcej info ? Saturnów w WWA jest pięć, strona nie pokazuje takiej ceny a konsultant zaprzecza.
Opublikowano 9 września 20177 l W BlueCity wczoraj byłem i było w tej cenie, 4 sztuki. Hmm, ale może coś po,(pipi)ałem w takim razie.
Opublikowano 9 września 20177 l 1769zł niemożliwe. Chociaż może w okolicach premiery nowego Xboxa mogą być dobre promocje na PROsiaki. Póki co najtaniej znalazłem za 1899 - zawsze to stówka mniej do tego wysyłka kurierem za free http://allegro.pl/konsola-playstation-4-pro-1-tb-biala-destiny-2-i6952414199.html
Opublikowano 9 września 20177 l https://saturn.pl/lp-010117-totalna-wyprzedaz-konsole/konsole-i-gry/konsole o tej wyprzedaży mówię
Opublikowano 9 września 20177 l Bo może na stronie nie są wymienione wszystkie produkty objęte promocją? Sam już nie wiem i nie mam jak się wybrać do Saturna. Orzeszek by się przydał :)
Opublikowano 20 września 20177 l http://www.dualshockers.com/monster-hunter-world-ps4-pro-rathalos-edition-images/ Edytowane 20 września 20177 l przez Fanek
Opublikowano 21 września 20177 l Promocja na morele.net: Prosiak za 1589zł, a z kodem promocyjnym PS920 1499zł + darmowa dostawa https://www.morele.net/konsola-sony-playstation-4-pro-1tb-1083878/ Edytowane 21 września 20177 l przez Frantik
Opublikowano 21 września 20177 l Chyba najładniejsza limitka jaka powstała. No nie przesadzajmy, jak dla mnie wiocha total.
Opublikowano 21 września 20177 l Chyba najładniejsza limitka jaka powstała. No nie przesadzajmy, jak dla mnie wiocha total. pad trochę kiczowaty, ale grafika na prosiaku SZTOS
Opublikowano 21 września 20177 l Pad bez tych złotych dodatków nawet znośny by był. A graficzka na konsoli jak to graficzka.