Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

No to jak by nie liczyć dopłacasz. Chyba że ta gra w bundlu jest warta 400 zł ;)

W tym bundlu jest chyba wersja specjalna Destiny 2 z season passem (chyba, że ten expansion pass to nie jest season pass - ja tam nie wiem, nie znam się) 

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 838,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

No to jak by nie liczyć dopłacasz. Chyba że ta gra w bundlu jest warta 400 zł ;)

W tym bundlu jest chyba wersja specjalna Destiny 2 z season passem (chyba, że ten expansion pass to nie jest season pass - ja tam nie wiem, nie znam się) 

ano to nie SP a tylko dwa dodatki ktore pewnie beda platne po 120 zl no i podobno w bundlu jest jeszcze kasa na mikro$ w grze...pewnie jeszcze z jakies dwa wieksze dlc wydadza...ale beda golic graczy 

Opublikowano

Kupiłem bundla PRO z destiny2 w euro.com.pl. Teraz pytanko .... czy w 1 pudełku jest gra a w 2gim identycznym (ta sama grafika, te same napisy - plus napis bundle copy) jakieś dodatki czy normalnie mam 2 sztuki gry? na FV też pisze ze 2x Destiny2. Niechce rozfoliowywać. Bo obiecałem komuś podesłać. Ktoś coś wie? Ew. niech ktoś podeśle foty jak to u was wygląda bo lekko skołowany jestem.

Opublikowano

Odfoliowałem. Mam 2 gry. Jedna z kodami (deluxe), jedna zwykła. Obie na nośniku. Coś może w sklepach euro mają burdel bo patrze na FV i też mam napisane 2x Destiny2. Także obie nówki bez folii trafią pod młotek.

Opublikowano

Widzę dyskusję o PS4 Pro w wersji białej. Wszystko pięknie i ładnie, ale kupiłem jakiś czas temu PS4 Pro czarną w sklepie za 1549zł. Jakoś 1999zł mnie przeraziło. Lecz fakt - ładna jest.

Opublikowano

za 1549 też bym kupił czarną. Oj biała robi wrażenie. Generalnie ładnie się prezentuje. Biały XboneS też robi robote.

Opublikowano

Biała z Destiny 1769PLN w Saturnie w Warszawie. Wyprzedaż do 13.09.

Opublikowano

Biała z Destiny 1769PLN w Saturnie w Warszawie. Wyprzedaż do 13.09.

A możesz podać więcej info ?

Saturnów w WWA jest pięć, strona nie pokazuje takiej ceny a konsultant zaprzecza.

Opublikowano

W BlueCity wczoraj byłem i było w tej cenie, 4 sztuki. Hmm, ale może coś po,(pipi)ałem w takim razie.

Opublikowano

Bo może na stronie nie są wymienione wszystkie produkty objęte promocją? Sam już nie wiem i nie mam jak się wybrać do Saturna. Orzeszek by się przydał :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba najładniejsza limitka jaka powstała.

No nie przesadzajmy, jak dla mnie wiocha total. 

Opublikowano

Chyba najładniejsza limitka jaka powstała.

No nie przesadzajmy, jak dla mnie wiocha total. 

pad trochę kiczowaty, ale grafika na prosiaku SZTOS 

Opublikowano

Pad bez tych złotych dodatków nawet znośny by był. A graficzka na konsoli jak to graficzka.