teddy 6 900 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 RDR2 to prequel wiec nie Cytuj
Belusia3d 6 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Myślicie, że na Black Friday będą ps4 pro w jakiejś fajnej cenie, w sumie to nie dla mnie a dla brata, ma kolege co może mu załatwić od Sony prosiaka bez gry za1450zł z tym,że faktura na tego pracownika, warto czy czekać do listopada ? Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 W cenę niższą niż 1450 zł to wątpię, ale w stosunku do przeciętnej ceny sklepowej na pewno ze dwie stówki uda się zaoszczędzić. Został miesiąc, więc jak nie jest napalony, a tamta opcja z pracownikiem mu nie ucieknie, to można poczekać. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Panowie ktos tu ogarnia jaki model pro teraz nalezy kupic aby byl cichy,moj model z pazdziernika 2017 to istny odrzutowiec. Cytuj
Mani 696 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Ja mam z września 2k17 (biała bundle z D2) i tylko przy Darksiders była odrzutowcem. Tak to jest w miare spokojna. Najnowsza to chyba bundle z RDR2. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 31 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Panowie ktos tu ogarnia jaki model pro teraz nalezy kupic aby byl cichy,moj model z pazdziernika 2017 to istny odrzutowiec. Loteria. Az mi sie nie chce wierzyć ze tylko przy Darksiders jest odrzutowiec. Przecież ta gra nic nie ma co moglaby to powodowac. Kazdy AAA od Sony to istny skowyt tego plastiku. I zwykla i matowa i biala i dwa rozne prosiaki. za ten szajs to Sony ostatnimi czasy po Spidermanie stoi i czeka w sumie nie wiem na co. Balbym sie odpalac RDR2 na tym. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Mi przy RDR2 PROsiak nakoorwia tylko tuż po odpaleniu gry, poźniej jest już git. Edytowane 30 października 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
Arm9_Team 22 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 Ten nowy model Pro tylko w bundlu z RDR2? Cytuj
hubert222 0 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Witam. Mam pytanie czy ten zestaw jest warty kupna? Konsola SONY PlayStation 4 Pro 1TB G Chassis Czarna + FIFA 19 + Playstation Plus 14 dni z mediamarkt za 1939 zł? 10 zł mniej kosztuje wersja B Chassis. Co to oznacza za różnicę w stosunku do G Chassis? Cytuj
Mani 696 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 (edytowane) W dniu 30.10.2018 o 18:35, Ryo-San napisał: Mi przy RDR2 PROsiak nakoorwia tylko tuż po odpaleniu gry, poźniej jest już git. Mam podobnie aczkolwiek przy Darksiders1 miałem odrzutowiec. Ostatnio odpalałem troche gierek i przy każdej miałem jak Ryo a włączywszy ponownie Darksiders znowu odrzutowiec. Niewiem czym to jest podyktowane bo gra nie sprawia wrażenia by konsola miała sie przy niej pocić. Edytowane 7 listopada 2018 przez Mani Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 W dniu 5.11.2018 o 19:53, hubert222 napisał: Witam. Mam pytanie czy ten zestaw jest warty kupna? Konsola SONY PlayStation 4 Pro 1TB G Chassis Czarna + FIFA 19 + Playstation Plus 14 dni z mediamarkt za 1939 zł? 10 zł mniej kosztuje wersja B Chassis. Co to oznacza za różnicę w stosunku do G Chassis? Te wersje B czy G to chyba kosmetyka, zresztą sama kwota to sugeruje. Jeśli chodzi o cenę zestawu, to, po pierwsze, PS Plus na 14 dni to żaden big deal, i tak jako świeży użytkownik będziesz mógł go sobie wypróbować bez niczyjej łaski, bodajże z poziomu PS Store. FIFA: no co kto lubi, gra stosunkowo świeża, więc nówkę można przeliczać na jakieś 200 zł, także biorąc to wszystko pod uwagę, cena całości jest znośna, ale bez jakiegoś szału. Na pewno wolałbym bundle'a z RDR2, który śmiga w podobnej cenia, a w zestawie masz grę nieporównywalnie większego kalibru, która raz, że jest zwyczajnie ciekawsza, dwa, nie straci na wartości tak bardzo i tak szybko, jak FIFA. Za 3 tygodnie wjadą poważniejsze promocje, więc ja bym się wstrzymał. Cytuj
hubert222 0 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Dzięki za odpowiedź. No ja bardziej byłem skłonny na fifę pod kontem syna, narazie za młody by grać w "strzelanki" 23 listopada będzie black friday, może pojawi się lepsza cena. Poczekamy zobaczymy. Jeżeli nie, mogę ten zestaw z fifą mieć za nieco ponad 1700. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 W dniu 29.10.2018 o 22:45, KarolJanuszGejmingu napisał: Panowie ktos tu ogarnia jaki model pro teraz nalezy kupic aby byl cichy,moj model z pazdziernika 2017 to istny odrzutowiec. Roczną konsolę chcesz wymieniać ? Pierwszy lepszy serwis komputerowy ci paste i termopady za 60zl wymieni i bedziesz mial spokój. Oczywiscie mam nadzieje ze odbudowe bazy danych robiles? Na odrzutowe dzialanie ps4 zwykle w 70% pomaga. Konsola po tym zabiegu nie zamierza juz odlecieć. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Roczną konsolę chcesz wymieniać ? Pierwszy lepszy serwis komputerowy ci paste i termopady za 60zl wymieni i bedziesz mial spokój. Oczywiscie mam nadzieje ze odbudowe bazy danych robiles? Na odrzutowe dzialanie ps4 zwykle w 70% pomaga. Konsola po tym zabiegu nie zamierza juz odlecieć.Problem w tym,że ja to robiłem samemu Jeszcze arctic silver 5 używałem,nic to kompletnie nie dało.Jak chodzi jak suszarka tak chodzi.Odbudowy bazy danych nie próbowałem bo co to ma do tego? Spróbuję...Kupiłem wersje z spiderem i to niebo a ziemia, odpalając Wolfena w końcu mogę grać bez słuchawek. I tak ponoć wersja z rdr 2 jeszcze chodzi Ciszej... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Kupiłem wersje z spiderem i to niebo a ziemia, odpalając Wolfena w końcu mogę grać bez słuchawek. Możesz też kupić inny sprzęt dostępny na rynku, który pozwala odpalać gry bez konieczności siedzenia w słuchawkach Kumpel kupił tego bundla i póki co mówi, że cisza ale wiesz jak to jest, zmienia się proces technologiczny co chwilę i nowe rewizje są cichsze ale nigdy nie dają ci gwarancji, że nie dostaniesz z zyebanym chłodzeniem i będzie wyć. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) 27 minut temu, _Be_ napisał: Możesz też kupić inny sprzęt dostępny na rynku, który pozwala odpalać gry bez konieczności siedzenia w słuchawkach Na Switch nie pogra w świetne gry dostępne tylko na PS4. DF sprawdził najnowszy model Pro. https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-playstation-4-pro-cuh-7200-review Edytowane 8 listopada 2018 przez YETI 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 15 minut temu, YETI napisał: Na Switch nie pogra w świetne gry dostępne tylko na PS4. Nie pisałem o switchu, pod multiplatformy jest inna konsola. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 To jest moja 4 konsola Sony w tej generacji,wiem cos o tym Tu nie ma żadnej gwarancji:D Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 W dniu 8.11.2018 o 11:44, KarolJanuszGejmingu napisał: To jest moja 4 konsola Sony w tej generacji,wiem cos o tym 160 gierek według psnprofiles, z czego wiekszosc 0 trofeów , i 4ta konsola? no ladnie Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 160 gierek według psnprofiles, z czego wiekszosc 0 trofeów , i 4ta konsola? no ladnie Co mają trofea do tego?Że nie zbieram jakiś debilzmow typu zbierz 7 kamieni w czasie 2 minut to znaczy że nie gram? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 (edytowane) @Labtec nie każdy jest zafixowany na trofkach i wbijaniu platyn. Ja gram jak pooyebany i platyn mam chyba 4 czy 5. Mi osobiście szkoda byłoby czasu na przechodzenie gry drugi czy trzeci raz tylko po to żeby wbić platynowy puchar. O przechodzeniu majonezów tylko pod trofki nawet nie wspominam bo takich ludzi mi nawet nie żal Edytowane 13 listopada 2018 przez Ryo-San Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 13 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Co mają trofea do tego? Że nie zbieram jakiś debilzmow typu zbierz 7 kamieni w czasie 2 minut to znaczy że nie gram? no nie wiem co ty tam zbierasz jak masz 0% przy większości i mówisz ze na 4tej konsoli, nie mój problem tylko luźny fakt 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 (edytowane) Trofea wyznacznikiem. Sporo zbieralo sie na początku istnienia aczikow na x360 no ale co z tego skoro i tak tysiące godzin szly w Girsach, gdzie juz po wymaksowaniu gralo sie dalej. Dwa. Moj ojciec napyerdala na eSce w czwarte Gyrosy. No i ma juz na liczniku ponad 40 dni online. Konsolka nawet nie pierdzi. Edytowane 13 listopada 2018 przez II KoBik II Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Tutaj nieco porównań chłodzenia starej pro z najnowszym modelem dostępnym w bundlu z RDR 2 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) Czytam i dziwie sie niektorym. U mnie w pracy prosiak chodzi kupiony dwa lata temu dzien dnia po 6-7h od poniedzialku do piatku i zero zgrzytow. Choc przyznam ze przy god of war wyl tak ze myslalem ze mam wiatrak wlaczony Przy rdr2 chodzi na lajcie. A tutaj niektorzy czwarte konsole Sam myslalem nad kupnem nowszego modelu ale uznalem to za bezsens i poczekam na ps5 po prostu Edytowane 23 listopada 2018 przez kanabis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi