Opublikowano 29 listopada 201311 l Jeszcze mi się tekst z wczoraj przypomniał: "Nie pchajcie się tak! Dziecko zgniatacie! Już całe sine jest" XD
Opublikowano 29 listopada 201311 l U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? od UPS, jak nie ma nic w informacji to znaczy, że paczki jeszcze nie przyjęli w ogóle na sortownie. Czyli w tym wypadku Euro dało dupy Miałem tak samo z GTA V jak u nich zamówiłem i na premierę nie dostałem. Teraz znowu to samo z PS4, już nic więcej nie zamówię w tym z(pipi).... sklepie.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Kupiona w Euro RTV - mieli 5 sztuk, kupiłem przed ostatnią. Zero kolejki, Galeria Kazimierz Jakiego pada kupić? Niebieskiego czy czerwonego?
Opublikowano 29 listopada 201311 l U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? od UPS, jak nie ma nic w informacji to znaczy, że paczki jeszcze nie przyjęli w ogóle na sortownie. Czyli w tym wypadku Euro dało dupy Miałem tak samo z GTA V jak u nich zamówiłem i na premierę nie dostałem. Teraz znowu to samo z PS4, już nic więcej nie zamówię w tym z(pipi).... sklepie. może będziemy mogli liczyć na jakiś upominek związku z tym, że przy zamawianiu była GWARANCJA dostawy na premierę. To jak to tak, może jakieś zadośćuczynienie się nalezy
Opublikowano 29 listopada 201311 l Przemyśl - mały wypizdów przy Ukrainie. Media Markt pod wejściem z 10 osób. KONSOL ZERO !! Baba mówi, że mieli 6 sztuk i poszło na preordery xD Polska Y normalnie. Dobrze, że mam zamówiony zestaw z Killzonem w EURO i o 13 na(pipi)iam po sprzęt.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Saturn Lubin, udało się wyrwać zestawik Killzone + Assasin za 1999zł. Niestety nie było BF4, którego dokupiłem w MM w Legnicy. Oczywiście sprint po konsole, wszyscy zainsteresowani oczywiście się nie załapali. Tak na moje oko może max z 30 było, chętnych trochę wiecej. Całość trwała jakieś 10 sekund, łącznie z przeciskaniem się pod roletą po otwarciu. Zasadniczo czuje się jak debil Uff, dobrze że już po wszystkim.
Opublikowano 29 listopada 201311 l U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? Potwierdzam,dzwoniłem do UPS i jeśli nie masz w statusie żadnej informacji o paczce to będzie dopiero w Poniedziałek
Opublikowano 29 listopada 201311 l Kraków Saturn GK - drama byla straszna. Ponad setka ludzi. Dla wielu nie starczyło. Nie było żadnego kolejkowania - ludzie wbiegli przeskakując bramki. Z przodu od wczesnych godzin stała starsza Pani, która potem awanturowała się bo chciała konsolę dla sparaliżowanego syna kupić, w koncu ktoś łaskawie Jej oddał, bo wziął kilka. Jeden starszy typ przy juz w kolejce, darł się do typa z drugiej kolejki, że mu wyrwał sztukę. Typy tak się rzuciły, że podarli sporo pudełek. Preorder okazał się dobrym pomyslem, bo konsola czekała odłożona w magazynie, a nie narażona na zniszczenie, 40 minut czekania w kolejce potem. No a idąc 9:01 po odbiór preordera już słyszałem jak ludzie płaczą do telefonów, że koniec stuffu. Konsola odpalona działa, czas zaznać greatness...
Opublikowano 29 listopada 201311 l Silesia w Kato. Masakra. Okolo 70 ludzi, okolo 50 PS4 strzelam, pewnie mniej. Sprint po tarasie do bramki Saturna a pozniej czolganie pod roleta, to byla gwarancja zlapania swojej konsoli, bundle. KZ. AC i wzialem luzem Fifke. Jade do domu. Uff. to na premierze bf3 było więcej ludzi niż na ps4 Tam też się czołgali pod kratą
Opublikowano 29 listopada 201311 l Mam nadzieję, że u mnie nie spier.dolą sprawy i tak jak mam na monitoringu, dostanę przed końcem dnia.Mimo, że ostatnia aktualizacja była o 2 w nocy z ich centrali.. Coś mi tu nie pasuje. Chyba UPS dało dupy.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Ja wlasnie we Wrocku wyszedlem z Media Experta z PS4 + Killzone. Pełna kulturka bez zadnego preordera
Opublikowano 29 listopada 201311 l Mi chyba wystarczą te relacje z "premiery" i już wiem, że pomimo lekkiego rozczarowania mogę stanąć przed lustrem i powiedzieć "mnie tam nie było"
Opublikowano 29 listopada 201311 l Śmialiście się że u nas był szał http://www.youtube.com/watch?v=N6z5VP76Otw#t=19 Edytowane 29 listopada 201311 l przez Neox
Opublikowano 29 listopada 201311 l Kraków Saturn GK - drama byla straszna. Ponad setka ludzi. Dla wielu nie starczyło. Nie było żadnego kolejkowania - ludzie wbiegli przeskakując bramki. Z przodu od wczesnych godzin stała starsza Pani, która potem awanturowała się bo chciała konsolę dla sparaliżowanego syna kupić, w koncu ktoś łaskawie Jej oddał, bo wziął kilka. Jeden starszy typ przy juz w kolejce, darł się do typa z drugiej kolejki, że mu wyrwał sztukę. Typy tak się rzuciły, że podarli sporo pudełek. Preorder okazał się dobrym pomyslem, bo konsola czekała odłożona w magazynie, a nie narażona na zniszczenie, 40 minut czekania w kolejce potem. No a idąc 9:01 po odbiór preordera już słyszałem jak ludzie płaczą do telefonów, że koniec stuffu. Konsola odpalona działa, czas zaznać greatness... Byłem w tej dziczy ale się udało... szkoda mi było trochę tej kobity, bo nastała się i jak już wracaliśmy ze sprzętem pod kasy to on była dopiero w połowie drogi po konsole, której oczywiście nie było..
Opublikowano 29 listopada 201311 l Jest pięknie preorder odebrany 20min temu z Euro bez problemu ale mało szutk było NFS Rivals już wczoraj przyszedł z sklepu Ppe Pozdro ide grać
Opublikowano 29 listopada 201311 l w Wałbrzyski MM aż 10 konsol ..... Aż 10 konsol rzucili? Wow, to jest poprawa! Z reguły w tym śmiesznym sklepie nic nie ma na premierę, ale czego się po tym mieście spodziewać.
Opublikowano 29 listopada 201311 l U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? Potwierdzam,dzwoniłem do UPS i jeśli nie masz w statusie żadnej informacji o paczce to będzie dopiero w Poniedziałek Dzwonili do mnie przed chwilą z Euro i się okazało że oni dali dupy i się do tego przyznają. Koleś powiedział mi że mogą jutro dostarczyć konsole do wybranego salonu i w ramach przeprosin obniżą cenę o 50zł. W sumie lepsze to niż w poniedziałek
Opublikowano 29 listopada 201311 l Śmialiście się że u nas był szał, w Niemczech również http://www.youtube.com/watch?v=N6z5VP76Otw#t=19 Istnieje szansa, że to Innsbruck w Austrii
Opublikowano 29 listopada 201311 l Byłem , popatrzyłem i o mały włos nie kupiłem PS3 ( podobne pudełka:). Oczywiście PS4 nie kupiłem. Byłem w celu badawczo- socjologicznym
Opublikowano 29 listopada 201311 l Saturn, Szczecin, Galeria Kaskada: Około 100 osób. Konsol około 20 dla ludzi bez preordera (tylko zestawy kz+ac). Dostałem ostatnią sztukę. Wzrok ludzi za mną... bezcenny.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Mi się niestety nie udało, byłem w MediaMarkt, Euro, MediaExpert i w Neonet. Były tylko w MediaMarkt, ale poszły w 30 sekund, nawet nie zauważyłem a już nie było. Jeśli jest ktoś z Rzeszowa lub okolic i nie zdecydował się na zakup lub dostał gdzie indziej - chętnie odkupię od niego preorder.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Lubin 10:05 mediaexpert - brak saturn - brak neonet - brak jak wchodziłem do saturna wszyscy już przy kasach z konsolami stali , gdybym miał dzisiaj zamiar kupić w sklepie pewnie bym zaliczył niezłego zonka. Edytowane 29 listopada 201311 l przez artex
Opublikowano 29 listopada 201311 l U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? Potwierdzam,dzwoniłem do UPS i jeśli nie masz w statusie żadnej informacji o paczce to będzie dopiero w Poniedziałek Dzwonili do mnie przed chwilą z Euro i się okazało że oni dali dupy i się do tego przyznają. Koleś powiedział mi że mogą jutro dostarczyć konsole do wybranego salonu i w ramach przeprosin obniżą cenę o 50zł. W sumie lepsze to niż w poniedziałek Sami się odezwali czy Ty coś robiłeś w tym kierunku? Bo nie wiem czy pisać do nich maila czy coś