PS4fan 1 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 co oznaczają kolory świateł na konsoli ? czerwony to przegrzanie , a biały i niebieski ? Cytuj
artex 28 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 A ja rano podjechalem do rtv agd i wyrwalem jedna sztuke:) ale mam problem. Mialem wczesniej xboxa podlaczonego kablem hdmi-dvi do monitora i wszystko banglalo. Teraz podlanczam i kiszka monitor sartuje ale mam czarny ekran. Na tv wszystko chodzi ale jak nawet dam ustawienia obrazu na auto to na monitorze komp. mam czarny ekran? o co chodzi? moze to byc wina taniego kabelka? z tego co wiem ps4 podłączysz tylko przez hdmi , a do monitora przez jakiś konwerter. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Co jest z tym psn? Czemu nie moge sie polaczyc? Aktualizacje pobralo ale zalogowac to ni chvja ;| Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Co jest z tym psn? Czemu nie moge sie polaczyc? Aktualizacje pobralo ale zalogowac to ni chvja ;| Trzeba próbować parę razy, a jak to nic nie pomoże to chyba zresetowali ci hasło Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Co jest z tym psn? Czemu nie moge sie polaczyc? Aktualizacje pobralo ale zalogowac to ni chvja ;| Zbanowali was i tyle - tak to jest jak sie kupuje na premiere ! Servery przeciazone - co wy myslicie jak to jest jak sie tylu ludzi naraz chce zalogowac. Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 dałem utwórz nowe konto w PSN i jest napisane "czekaj" już 10 min krwa czekam i nic Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 słabo to dzisiaj działa z tym psn Cytuj
YETI 10 991 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Wczoraj dostałem telefon od kumpla, który pracuje w media expert, "będą jutro PS4, odstawić jedną pod ladę?", oczywiście! Zachodzę dziś po 10 na luzaka do sklepu, przekraczam wejściowe drzwi i już słyszę jak sypią się kvrwy itp. Podchodzą do kasy, jest kilka osób, wszyscy z pianą na mordzie, mówię "xboty robią jakiś zmasowany atak na premierę Nadkonsoli". Niestety, okazało się, że paleta, która miała przyjechać do sklepu, gdzieś się "zagubiła", prawdopodobnie została wysłana do innego sklepu. Preorderowcy ostro w(pipi)ieni, bo zostali z ręką w nocniku. Teraz siedzę i czekam na telefon ze sklepu, bo "mają nadzieję, że konsole dziś do nich trafią". Beka dobra. Po drodze miałem rtveuro, byłem tak około 11, konsole były, ale już zostały sprzedane, najlepsze jest, że kilka dni temu informacja była taka, że konsole będą, ale dopiero po godzinie 14:00 będzie można kupić, fajnie. Gratulacje i miłej zabawy z PS4, ja nadal czekam na tel. ale nadzieja powoli wygasa, nie pozostało nic innego jak odpalić multi w TLoU, a może i skuszę się na Dragons Crown. Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 spróbuję wieczorem teraz jade w fifke Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) Beka z Yetiego xD Nakręciłes hype w polszy i tak to się kończy :potter: Edytowane 29 listopada 2013 przez Codename Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Wczoraj dostałem telefon od kumpla, który pracuje w media expert, "będą jutro PS4, odstawić jedną pod ladę?", oczywiście! Zachodzę dziś po 10 na luzaka do sklepu, przekraczam wejściowe drzwi i już słyszę jak sypią się kvrwy itp. Podchodzą do kasy, jest kilka osób, wszyscy z pianą na mordzie, mówię "xboty robią jakiś zmasowany atak na premierę Nadkonsoli". Niestety, okazało się, że paleta, która miała przyjechać do sklepu, gdzieś się "zagubiła", prawdopodobnie została wysłana do innego sklepu. Preorderowcy ostro w(pipi)ieni, bo zostali z ręką w nocniku. Teraz siedzę i czekam na telefon ze sklepu, bo "mają nadzieję, że konsole dziś do nich trafią". Beka dobra. Po drodze miałem rtveuro, byłem tak około 11, konsole były, ale już zostały sprzedane, najlepsze jest, że kilka dni temu informacja była taka, że konsole będą, ale dopiero po godzinie 14:00 będzie można kupić, fajnie. Gratulacje i miłej zabawy z PS4, ja nadal czekam na tel. ale nadzieja powoli wygasa, nie pozostało nic innego jak odpalić multi w TLoU, a może i skuszę się na Dragons Crown. Tez mnie te informacje o EURO wkurzyly. Lazilem po arkadii i omijalem euro bo "konsole dopiero po 13"...oblazlem saturny,wszystko i na koniec dla jaj ide do rtv a tak sa konsole (10:30!), pytam czy zostaly a facet ze bylo 15 sztuk i 5 MINUT TEMU POSZLA OSTATNIA KU******. Ehh (: Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) W media Expert w moim mieście Nowogard było 3 szt . 1 golas, 2 zestaw z killzonem, 3 pre order zestaw z kamerką i 2 padem. Przyszedłem do sklepu o 10.02 i wziełem zestaw z killzonem, nikogo nie było nic sie nie działo. Wszystko było by supery gdyby nie fakt że wczoraj ją dostali i juz zaktualizowali system założyli użytkownika i na nocne premierze którą wczora mieli do 22 cały czas w nią grali, w mój zestaw z killzonem. Z drugiej strony juz jest przetestowana i sprawna na 100% Pozdrawiam tych którym sie udało. Ide gra. Edytowane 29 listopada 2013 przez polaki899 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 ja juz streamuje na twitcha, wieczorem ktoś pisze sie na war thunder ? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (pipi)a jakim trzeba być idiotą zeby sie narazac na stratowanie przez smierdzacego grubasa w sprincie po konsole... A tym co kupili na handel życzę żeby zostali z tym w czarnej (pipi)e. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 U mnie PSN działa cały czas bez zarzutu. Ładnie się zsynchronizował, teraz ciągle z niego korzystam. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 @USSR - te konsole ci sie udusza w tej "szafce". Cytuj
zagul 326 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Ehh, 45 sztuk poszło na 6 osób.http://allegro.pl/sony-ps4-playstation-500-gb-w-przedsprzedaz-fv23-i3747834729.html Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Nie trzeba słów. Przelaczasz sobie kabelki czy wszystko jednoczesnie podlaczone jak u kozaka? Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 dałem utwórz nowe konto w PSN i jest napisane "czekaj" już 10 min krwa czekam i nic Nie działa połowie Europejczyków, więc bez obaw. Zaskoczony za to byłem szybkim ściągnięciem patcha, jego instalacją, a przede wszystkim błyskawiczną instalacją KZ:SF. P.S. Czy ojciec Lucasa nie przemawia głosem tego aktora Emiliana, jak mu tam, Staniszkina? Cytuj
Nicon 0 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Dorwalem konsolke i w zasadzie zostalem stratowanu saturn krakow czegos takiego niewidzialem jeszcze 30 konsol na ponad 100 osob ludzie sie popychali przeskakiwali przez kasy itd XD no nic do18 siedze w pracy a potem bede testowac narazie Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) Ktoś wie jak usuwać zapisane screeny i filmiki? E: ok, już mam Edytowane 29 listopada 2013 przez SzczurekPB Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 ktoś mi wyjaśni po co kupujecie ten kawałek plastiku pod konsole? Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 wam tez nie działa albo sie nie wczytuję playstation store ? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Za każdym razem działa ale nie ma co dzisiaj narzekać, w końcu premiera szkoda, że nie ma Youtube na ps3 w hd można było pooglądać sobie filmiki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi