Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Albo z gpu. Bo po menu itd mozna było się normalnie poruszać (słychac było wchodzenie do stora itd)

Podsumowując do polski też dotarły te z(pipi)a.ne wersje.

Edytowane przez Codename
Opublikowano

Nadzieja umiera ostatnia.

Obdzwoniłem wszystkie sklepy RTV w promieniu 100 mil i dorwalem ostatnią sztukę :) FUCK YEAH !!!

Martwią mnie powyższe informacje o wadliwym sprzęcie, nawet nie chcę myśleć, że po tych wszystkich przebojach zajadę do domu a tam ...

Opublikowano

az się boje moją odpalac:/ za 200zł chcieli mi 4 lata gwary wcisnać i nie wziąłem:/

W jakim sklepie? Oni to nazywają gwarancja, ale to jest jakieś ubezpieczenie, podobno nic niewarte.

saturn- wypytałem co daje ta gwara i podobno na wszystko jest- ukryte uszkodzenia mechaniczne itp. czyli jak po czasie sie cos z(pipi)ie to obejmuje

Opublikowano

2godziny ustawiania amplitunera, dekodera i kabli, po to, aby Żyleta wyglądała idealnie, efekt:

33veyya.jpg

Opublikowano

ja teraz ją odpalam i gram do późnej nocy , zobaczymy czy zda test czy się zawiesi spali czy cokolwiek. Trzeba skatować sprzęt żeby zobaczyć czy sie nadaje . FIFA 14 START!

Mogłeś przynajmniej przetestować na tytule który coś z tej konsoli wyciąga (KZ, BF4), a nie na porcie z PS3. ;)

Opublikowano

ja teraz ją odpalam i gram do późnej nocy , zobaczymy czy zda test czy się zawiesi spali czy cokolwiek. Trzeba skatować sprzęt żeby zobaczyć czy sie nadaje . FIFA 14 START!

Mogłeś przynajmniej przetestować na tytule który coś z tej konsoli wyciąga (KZ, BF4), a nie na porcie z PS3. ;)

a czy ja coś pisze , że nie mam KZ? kupiłem też , ale zaczynam od fify , KZ = nocka