kakus 13 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Lipa z tym PSN po sieci nie pogramy jak tak dalej to będzie wyglądało. Spróbowałem podpiąc klawiaturę bezprzewodową i myszkę Logitech - działa Cytuj
Gość Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) Nie działa wszystkim logowanie do PSN? Lipa trochę, no ale cóż, ważne, że: a) jest Killzone w singlu b) MAMY KONSOLĘ! Edytowane 29 listopada 2013 przez Gość Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Mi cały dzień działał PSN. Wyłączyłem jakoś po 16 konsolę, a zalogowałem się jakoś po 12. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Z tym psn to zenada i najwiekszy minus tej premiery (nie liczac dostepnosci i tych walk pod sklepami). Cale szczescie ze cala reszta na plus Dostal juz ktos nba2k14? Napiszcie czy faktycznie takie urwanie jajec, moja kopia przyjdzie niestety dopiero pon-wt ;| Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) jakie są demka do ściągnięcia? Sprawdzał ktoś? Ja ściągnąłem i ograłem chwile z dziewczyną FIFĘ 2014. Innych demówek nie widziałem na razie. U mnie wszystko działa ok. Nie grzeje się za bardzo ani nic. Pobawiłem się Playroomem i fajnie to działa. Lepiej niż wydawało mi się po filmikach. Z kobitą mieliśmy radochę. Tak samo komendy głosowe całkiem płynnie i przyjemnie działają (chociaż większość jest niepotrzebna - mogę se wejść do menu, albo wrócić do gry jak wracam z kibla). Ogólnie na chwilę obecną jestem zadowolony. Wszystko działa szybciutko, jest ładnie itp. Trybson: Ja tam jestem zadowolony, że obniżyli cene z 303zł do 279zł Nie spodziewałem się niczego więcej. Edytowane 29 listopada 2013 przez Drantzell Cytuj
Gość Darude Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Załuje, ze nie złożyłem preordera i nie doceniełem potęgi polskiej cebuli ,myslałem ,ze spokojnie na luzaku pojade i dostane konsole bezproblemowo ,a tu nic .Trudno się mówi trzeba będzie czekać na drugi rzut. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) powiem Wam że FIFA14 na nextgen to nie jest ta sama gra jest powiew świeżości, także zwracam honor tym na których najeżdżałem że podniecają się copypaste z pastgena - inna fizyka i kolizje, lekkie szturchnięcie Neymara albo Xaviego nie skutkuje od razu wywrotką ale widać że typ traci równiowagę/kontrolę nad piłką, fajnie też wyglądają wślizgi, każdy jest inny zależy jak trafisz to albo przewrócisz typa albo jak trafisz jedną nogę to znowu inna animacja i tak dalej, jak najbardziej czuć obecność Ignite Engine - grafika to znacznie lepiej wykonane modele piłkarzy (spodenki i kołnierzyki latają na wietrze hehe) no i stadiony w końcu wyglądają tak jak powinny, to wszystko w 1080p60fps prezentuje się elegancko, może nie ma opadu szczeny jak przy NBA 2k14 ale jest poprawnie - camera agent czy jak tam to nazwali to fajna sprawa, masa slowmo replayów, najazdy kamery na wyróżniającego się piłkarza, takie rzeczy, przyjemny ficzer - strzały i podania, zupełnie nowe animacje, byłem mega zaskoczony jakie akcje mozna teraz robić i jakie strzały wchodzą (na pastgenie nie ma mowy żeby wszedł szczur z 20 metra), strzeliłem Bale'm taką rakietę że palec od razu szukał share buton :] no ale PSN mi nie działa więc nic z tego na razie także dla maniaków piłki skopanej pozycja obowiązkowa Edytowane 29 listopada 2013 przez nero2082 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 No fifka rozni sie od tej z ps3. Faule tez sa inne, a ja pierwsza zolta kartke dostalem za... nakladke :potter: Cytuj
B E N D E R 0 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 No i szkocka krata zniknęła z ekranu i sonka zaczęła normalnie działać. Cud :-) Cytuj
SeD 12 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Jak by ktoś pytał, to jest jeszcze możliwość zamówienia w RTV EURO AGD. Wszedłem z głupa na ich stronę bo czasami zamawiam u nich, a na magazynie centralnym mają jeszcze konsole 2 pady +gra, zamówiłem telefonicznie z odbiorem na niedziele. PS po(pipi)a ta premiera, jak za komuny gdy srajtaśmę rzucili lub kawałek kiełbasy. Cytuj
Sketler 0 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 No wiec na wstepie zwracam honor tym ktorzy pisali ze konsoli nie bedzie w sklepach,podsumowanie: Dzisiaj od 9.00 bylem w trzech panstwach i oto rezultat Belgia: brak konsol Niemcy:brak konsol(gosc powiedzial ze dopiero luty/marzec bedzie dostawa <wow> Luxemburg:brak konsol Nikt oczywiscie nie wie kiedy bedzie dostawa :/zobaczymy jak to sie dalej rozwinie Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki. Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Jak ktos ma problemy techniczne ze swoja ps4 np 'szkocka krata' to moglby o tym wrzucic do tematu w hardware zeby zbiorczo bylo. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 a na magazynie centralnym mają jeszcze konsole 2 pady +gra, zamówiłem telefonicznie z odbiorem na niedziele. Cena 2399zł. Wychodzi 400zł za pada. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki. w Brazylii wejdziesz do sklepu i normalnie kupisz Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki. w Brazylii wejdziesz do sklepu i normalnie kupisz Bo jeszcze się nie sprzedała ani jedna sztuka Cytuj
Sochar67 3 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Ja również ma swój egzemplarz :-). Na razie wszystko cacy. Szkoda, że PSN nie działa ale teraz miałem komunikat, że trwa jakaś konserwacja. Może potem ruszy ;-) Cytuj
marcin2640 2 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Mam konsolę od samego rana kupiłem jako pierwszy w Piotrkowskim media markt . Jest poprostu za(pipi)ista . Tylko po paru godzinach grania strasznie bolą oczy. 1 Cytuj
DanMag 5 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Kumpel pracujący w Niemieckim MM nagrał filmik z dzisiejszej premiery PS3 Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Mam konsolę od samego rana kupiłem jako pierwszy w Piotrkowskim media markt . Jest poprostu za(pipi)ista . Tylko po paru godzinach grania strasznie bolą oczy. To na pewno wina konsoli xDDD Ale teraz na serio, ja z racji mojej pracy i pasji spędzam ok. 12h przed monitorem/TV, polecam każdemu krople do oczu - tzw. sztuczne łzy. Dobre nawilżenie jest podstawą Panowie 1 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Mi nie działa PSN niestety! Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Mam konsolę od samego rana kupiłem jako pierwszy w Piotrkowskim media markt . Jest poprostu za(pipi)ista . Tylko po paru godzinach grania strasznie bolą oczy. Dużo było konsol i ludzi, bo sam miałem na początku jechać do piotrkowskiego MM. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki. W moim MM leżała na legalu jedna sztuka, którą po bitwie o PS4, gdy już zainteresowani poszli, odłożył pewien Pan. Chyba z 15min leżała sobie i nikt sie nie interesował, póki sobie jakiś koleś nie wział ot tak. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Mi nie działa PSN niestety! Nie tylko tobie, obecnie trwa konserwacja. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Wątpię by gdziekolwiek na świecie szło teraz wejść do sklepu i wziąć PS4 z półki. W moim MM leżała na legalu jedna sztuka, którą po bitwie o PS4, gdy już zainteresowani poszli, odłożył pewien Pan. Chyba z 15min leżała sobie i nikt sie nie interesował, póki sobie jakiś koleś nie wział ot tak. Ja z czystej ciekawości wlazłem do saturna w Katowicach po godzinie 12 kiedy walka o pierwszy rzut opadła i co zastałem? Panowie elgancko wystawili później kolejne sztuki konsoli i można było po lekku bez szarpaniny wziać sobie nawet 5 pudełek;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi