Drantzell 45 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 a na magazynie centralnym mają jeszcze konsole 2 pady +gra, zamówiłem telefonicznie z odbiorem na niedziele. Cena 2399zł. Wychodzi 400zł za pada. To jest wersja z padem i z kamerą. Pad 250zł + kamera 250zł. Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 jak sie sprawdza stan baterii w DS4? Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 upgrade słit foci : cenka wyszła ok, 2397 za całość - bundle KZSF+ACIV 1899 + 2 gry po 249 (miałem rabat 99zł za preorder w cenie 1zł), najśmieszniejsze że nie planowałem brać tylu gier no ale sami wiecie jak to jest jak jest hype szał i zakupowy haul 1 Cytuj
YETI 10 991 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 a na magazynie centralnym mają jeszcze konsole 2 pady +gra, zamówiłem telefonicznie z odbiorem na niedziele. Cena 2399zł. Wychodzi 400zł za pada. To jest wersja z padem i z kamerą. Pad 250zł + kamera 250zł. http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-4/sony-playstation-4-2x-pad-gra-killzone-shadow-fall.bhtml Cytuj
bolek456 2 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 No niestety ale chyba dostałem trefną konsole. Ogólnie wszystko jest ok, natomiast problem pojawia się jak konsole postawie w pionie. Po włożeniu płyty z KZ konsola zaczyna drgać ( dosłownie zamienia się w wibrator ) oraz mieli płytę jak by miała się rozsypać po czym wyrzuca automatycznie płytę z powrotem. Problem znika jeżeli konsola znajduje się w poziomie. Nie wiem o co biega, może jest to chwilowe. Ma ktoś podobną sytuacje? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Ja kupiłem w Euro RTV AGD, w Poznaniu na al. Solidarności - było podobno 29 sztuk, żadna nie poszła na sklep. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 A ja mam pytanie o wyłączanie konsoli (nie usypianie), ile u was trwa ten proces, czy też tak długo jak u mnie (ok. 12 sekund). Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 PSN serio ciężko zaczął chodzić. Ale wiecie co? Najgorsze rano były te (pipi)ki, które chciały konsole tylko dla fify a brały lepsze zestawy i dla bardziej potrzebujących nie starczyło assassina/kz. A potem te same (pipi)ki przed marketem odsprzedawały te gry. Przedsiębiorcze janusze jedne Cytuj
nemix 36 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Mam konsolę od samego rana kupiłem jako pierwszy w Piotrkowskim media markt . Jest poprostu za(pipi)ista . Tylko po paru godzinach grania strasznie bolą oczy. Dużo było konsol i ludzi, bo sam miałem na początku jechać do piotrkowskiego MM. Konsol było z 20-25 Jakbyś wszedł zaraz po 9 to by spokojnie dostał,nie widziałem żadnych przepychanek Cytuj
Nekosh 0 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) Kupiłem NFS'a Rivals - przeszedłem tryb wprowadzenia, uzupełniłem dane do Origins i nic.... Nie mogę się połączyć z serwerami EA a co za tym idzie nie mogę grać w żaden tryb. Od czego to jest uzależnione ? Od PSNa ? Czy może od tego że nie mam PS+ ? Nie mogę też wejść do PS Store.... też tak macie ? A ja mam pytanie o wyłączanie konsoli (nie usypianie), ile u was trwa ten proces, czy też tak długo jak u mnie (ok. 12 sekund). Też Edytowane 29 listopada 2013 przez Nekosh Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 jak psn teraz wamchodzi? Cytuj
Teramitzu 14 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Orientujecie się może gdzie najtaniej można kupić vertical stand albo pada czerwonego\niebieskiego? 4 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 @Nekosh ja mialem podobnie z fifa, nie wiedzialem o co chodzilo bo fifa instalowala sie w tle i wszystkie funkcje praktycznie mialem zablokowane, moze jeszcze nfs ci sie instaluje jak nie to nie mam pojecia, ale jesli trzeba byc podpietym do neta zeby zagrac to slabo. Co do psn to przed chwila prawie udalo mi sie zalogowac, wypelnilem jakies dodatkowe info, konto fb i potem wywalilo mnie znowu. Trzeba czekac Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Na ultima chyba. Koleś ogarnij się serio. Jeżeli chodzi o moje pierwsze wrażenia- konsola jest super, działa szybko, cicho i dynamicznie. Parę rzeczy zostało wykonanych mało intuicyjnie (np: każde kliknięcie share->zrzut ekranu robi nowego screena a tak najłatwiej dokopać się do ustawień. Kontroler jest bardzo wygodny, konsola ładna a Killzone prezentuje się świetnie- single jest dupny, ale multi ciśnie. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 wbijajcie na PSN teraz coś się ruszyło Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Jestem ciekaw kiedy dadzą możliwość instalowania jakiś themów, tapet bo teraz strasznie "goło i skromnie" wygląda menu konsoli. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 zalogowałem się ale coś pss muli i nic nie idzie pobrać Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) Miałem to samo z Xbox 360, po prostu trzymaj konsolę w poziomie, jeśli możesz. Ogólnie wszystko jest ok, natomiast problem pojawia się jak konsole postawie w pionie. Po włożeniu płyty z KZ konsola zaczyna drgać ( dosłownie zamienia się w wibrator ) oraz mieli płytę jak by miała się rozsypać po czym wyrzuca automatycznie płytę z powrotem @ Edytowane 29 listopada 2013 przez aphromo Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 (edytowane) teraz strasznie "goło i skromnie" wygląda menu konsoli. mówi się minimalistycznie :> ale fakt innym themem bym nie pogardził BTW. ciekawie rozegrali instalację gry w FIFA14 - odpala ci się meczyk do zagrania Real - Barcelona a w tle idzie instalacja i nawet o tym nie wiedziałem, dopiero na końcu meczu był komunikat eheh bystrzaki z EA ten 2gi CPU do procesów w tle mnie ownuje, to płynne przechodzenie gra->UI->gra rozwala mnie na łopatki, taki alt+tab konsolowy teraz się idę pobawić komendami głosowymi wystarczy mic podpiąć pod pada i gadac, playstation, "tytuł gry" lolo Edytowane 29 listopada 2013 przez nero2082 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 U mnie w konsoli jakaś śrubka lata w całej obudowie, zastanawiam się, czy oddawać na gwarancję, czy też olać temat. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 No dobra trochę dzisiaj miałem ciężki dzień po wczorajszej premierze ; ) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151837270477017.1073741835.265521057016&type=1ale udało się bez problemów pojeździć po Wawie, dowiedzieć się o rozróbach ; ) i odebrać na spokojnie max packa w Arkadii Cena: 2148zł więc myślę, że baaaardzo ok. Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 po odpaleniu jestem user1. jak polaczyc z moim dotychcsasowym kontem? tym na ktorym mam ps plus Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Moja zdobycz dopiero teraz mam czas, żeby ochłonąć. Cały czas grałem. Wszystko działa świetnie. po odpaleniu jestem user1. jak polaczyc z moim dotychcsasowym kontem? tym na ktorym mam ps plus Była opcja ''nowy użytkownik'' i potem będziesz miał albo stworzenie nowego albo logowanie na istniejące konto. Wyloguj się i stwórz konto. Dziwnie to brzmi, ale trzeba przez tę opcję przejśc. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 po odpaleniu jestem user1. jak polaczyc z moim dotychcsasowym kontem? tym na ktorym mam ps plus W menu jest opcja zmiany nazwy konta jeśli ci sie nie podoba, a konto ps+ dodasz jak dołączysz sie do swojego konta na psn ale niestety teraz są problemy z zalogowaniem, trzeba odczekać aż minie pierwszy szok i myśle że bedzie oki Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 BTW. ciekawie rozegrali instalację gry w FIFA14 - odpala ci się meczyk do zagrania Real - Barcelona a w tle idzie instalacja i nawet o tym nie wiedziałem, dopiero na końcu meczu był komunikat eheh bystrzaki z EA ten 2gi CPU do procesów w tle mnie ownuje, to płynne przechodzenie gra->UI->gra rozwala mnie na łopatki, taki alt+tab konsolowy Mnie na starcie już rozwaliło to, że pobranie pierwszego patcha trwało dosłownie "sekundę" :O Przecież na Ps3 coś takiego jest nie do pomyślenia heh. Poza tym teraz przez ten czas co próbuję się zalogować do Ps4, mam włączoną Ps3 bo robię porządki na dysku, porównuje etc. Na Ps3 odpalasz mp3, wyłączasz i już wszystkie ikonki się wgrywają i mulą........ etc. Na Ps4 zapierdziela wszystko tak płynnie, że aż ciężko uwierzyć - zwykłe hasanie po menu sprawia przyjemność hehe. Szkoda tylko, że PSN leży ;/ , w(pipi) jak cholera chociaż było to do przewidzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi