easye 3 333 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 no moim zdaniem, skoro pamiętam premiere Nintendo Wii U z 15 sztukami, iPadow i kolejek przed sklepem z zapisami na karteczki jak rzucali po 4-5 sztuk, to i w pareset konsol SONY uwierzę. Dzięki za linka, anulowałem wcześniejszy preorder i zamowilem z Killzonem Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 a nie ma gdzieś wersji na dwa pady, kamerka, KZ? google milczy, albo jestem tłokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) wczoraj na zielonej wyspie pytałem o szczegóły dostępności PS4 w sklepie Xtravision. jak babka poinformowała mnie, sa juz pierwsze odwołania od pre-order'ow na PS4 ze strony klientów, ale żeby wskoczyć na takie miejsce, trzeba sie stawić osobiście. w chwili obecnej nie ma wolnych miejsc. chociaż jest nadzieja. od dziś chodzę codziennie teraz. Edytowane 6 Listopada 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 tez zamowilem preorderek z shsdow fail Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Mam preordera za 100zł w euro rtv. Napisałem maila i na fb czy będę miał możliwość zakupu tego bundla za 2k z killzonem. Ciekawe co odpiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 do tych bundli jest jakby oddzielna kolejka tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 nie wiem jak w pl w ie jak bylem teraz mialem preordera na ps4 teraz bylem wymienic ps3 i goscia zapytalem to wymienilmi na bundle wiec chyba nie jest to osobna pula. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Kurde, wolalbym zestaw z kamerka i padem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 po co Ci kamerka ? bedziesz uzywal rozdzki dla pedziow na ktora nie ma gier:>? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 po co Ci kamerka ? bedziesz uzywal rozdzki dla pedziow na ktora nie ma gier:>? Ja kamerkę kupię dla dzieciaka, pewnie na allegro ktoś będzie sprzedawał z budlepacka Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 po co Ci kamerka ? bedziesz uzywal rozdzki dla pedziow na ktora nie ma gier:>? Opyerdole i bede mial pada za darmo <cebula> Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Nawet empik już przestał przyjmowac zmówienia a oni mieli z(pipi)ana cene (1999zł za gołą konsole z informacją że może to ulec zmianie). No ciekawe czy będzie można po prostu iśc do sklepu i wyjść z konsolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 u mnie w dwóch rtv pytałem, to sprzedawca powiedział że nie będzie na 100% konsol na półkach bo nie wiadomo nawet czy starczy dla preorderowców (radom;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) W radomiu wszystko zgarnia chytra baba. Edytowane 6 Listopada 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jakoś wątpie, że zamawiając dopiero dziś bundle z Killzone dostanie się konsolę na premierę. Ja mam pre-order z muve za 1699 zamowione w czerwcu i sam mam lekkie obawy czy mnie nie wydymają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jakoś wątpie, że zamawiając dopiero dziś bundle z Killzone dostanie się konsolę na premierę. Ja mam pre-order z muve za 1699 zamowione w czerwcu i sam mam lekkie obawy czy mnie nie wydymają. Właśnie dlatego posłałem im maila. Zobaczymy jak się ustosunkują do pytań i obaw o wydymanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 jeszcze tak fyi (bo pisałem w tej sprawie do Euro): na razie nie wiedzą czy będzie możliwość zmiany swojego zamówienia przedpremierowego, w przypadku jeśli wcześniej zamówiliście "czystą" konsolę. Nie wiedzą też czy wprowadzą do sprzedaży drugi bundle. Pełna odpowiedź poniżej: "Szanowny Kliencie,uprzejmie informuję, iż obecnie jeszcze nie możemy potwierdzić, że będzie możliwa zamiana konsoli na zestaw z grą. Nie posiadamy też informacji czy drugi zestaw będzie dostępny w naszej ofercie. Proszę o kontakt w tej sprawie bliżej daty premiery. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt http://www.ps4polska.pl/jest-pierwsz-zestaw-bundle-ps4-w-ofercie-rtv-euro-agd/ podjąłem decyzję - nie biorę nigdzie preordera, bo uważam, że każdy chce nas ruchnąć w zad. Zapewne skończy się to "po polsku" burdel i cyrk na kółkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 O CURWA, ALE KYRK! Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) A ja właśnie dostałem z RTV Euro odpowiedź na maila z pytaniem o możliwość zamiany na bundle: Szanowny Kliencie,Oczywiście możemy zmienić konsolę na zestaw. Zmiana nie ma wpływu na czas oczekiwania na konsole.Czy mam dokonać zmian?W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. A na facebooku Playstation to potwierdzili: Mamy najświeższą wiadomość o #PS4. Możecie zamówić preorder na konsolę w zestawie z grą Killzone: Shadow Fall. Osoby, które kupiły już preorder na samą konsolę, mogą teraz zmienić swoją zamówienie podstawowe na zestaw z grą. Zamówienia pozostałych osób będą realizowane według kolejności zgłoszeń - dostępność zestawów jest ograniczona, dlatego warto się pośpieszyć! Edytowane 6 Listopada 2013 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 to się widzę zmienia z minuty na minutę. sam im wysłałem właśnie maila, że jestem uber szczęśliwy, że mają zestawy i czy jak wpłacę całość to mi gwarantują że dostanę na premierę. <podpyerdolka>. ciekawe czego tym razem się dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Mi koleś z MM w Gdańsku powiedział że będą mieli 3 zestawy do wyboru i że przez 2 tygodnie powinny być dostępne. Później nie gwarantuje. Nie mam preordera, ale poluje na ten największy zestaw z kamerką, a na te preordery z MM i tak ponoć nie działają. Pojadę z rana - zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Tez zamowilem z killzone. Nie wiem na (pipi) mi to, ale co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja miałem preordera z euro za 100zł. Napisałem do euro - bez problemu zmienili na zamówienie konsola + killzone. Wypytałem o drugi zestaw - nie wiadomo co z nim, tak czy owak jeśli się pojawi to ponownie będę miał możliwość zmiany zestawu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) kolejne wieści od kolegi kolegi Dobry znajomy pracuje w sieci Avans na stanowisku "wiem jakie będą ceny" Powiedział mi , że zestaw z KZ będzie kosztował 1999 ( co się sprawdziło ) a także to, że cena zestaw wraz z padami i kamerką wyniesie 2199 zł.Zestaw ten nie ma być dostępny w pre-orderze lecz trafić ma na półki przed świętami.Podkreślam, że to tylko znajomy i nie są to 100% informacje. Ogólnie lepsze od Mody na sukces, a do premiery jeszcze trochę czasu, czekam na rozwój wydarzeń. Jeżeli te plotki się potwierdzą i konsol zabraknie nawet dla preorderowców, to już widzę ten ogólny ból dupy, płacz i lament. Będzie się działo, może nawet Kraśko w wiadomościach wspomni o pobiciach i kradzieżach 29.11 pod sieciami sklepów. Edytowane 6 Listopada 2013 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Wiem jedno biorę tego dnia wolne, w zęby gotówkę i ruszam na łowy. Oczywiście dla bezpieczeństwa biorę kosę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi