Opublikowano 30 listopada 201311 l A jak miałbym deaktywowac na tej jak sie już zupełnie? Cebulactwo sie zemscilo xd A to luz z www Edytowane 30 listopada 201311 l przez Codename
Opublikowano 30 listopada 201311 l musisz deaktywowac konto , ale nie wiem czy w przypadku ps4 da sie to zrobic przez PC
Opublikowano 30 listopada 201311 l podłączam słuchawki do pada i mi nie działają , jak to włączyć ? Wcisnąć mocno
Opublikowano 30 listopada 201311 l jest sens w ogole streamować na twitchu? ogląda to ktoś? Wczoraj trochę pomęczyłem resoguna to z 8 osób tylko oglądało i to jeszcze musiałem poreklamować na forum xd nie czuję tego
Opublikowano 30 listopada 201311 l okej wcisnąłem mocno , weszło (wcześniej lekko wepchnąłem) , ale i tak nic w nich nie słyszę.....
Opublikowano 30 listopada 201311 l Może masz wyłączone w ustawieniach. Tam jak jest opcja dotycząca audio zestawu z ustawieniem jego głośności.
Opublikowano 30 listopada 201311 l Oryginalny Headset z ps3 można podłączyć do ps4?? Próbowałem poszukać w opcjach bluetooth ale tam jest tylko podpięty Dula shock.
Opublikowano 30 listopada 201311 l Panowie , trzy rzeczy mnie nurtują; -jak wygląda z autopsji sprawa świecącego pada / a granie w nocy -odgłosy konsoli ( mielenie płyty) o którym wspominał Musioł na PS Site-ma ktoś z was jakieś problemy z hdmi (czego nie życzę) oraz różnice między produkowaną w Chinach a Japońską i po czym to poznać Dzięki Edytowane 30 listopada 201311 l przez Tokugawa1982
Opublikowano 30 listopada 201311 l Oryginalny Headset z ps3 można podłączyć do ps4?? Próbowałem poszukać w opcjach bluetooth ale tam jest tylko podpięty Dula shock. nie można. było już o tym wspominane, że z ps4 ma działac jedynie pulse ale dopiero po updejcie systemu
Opublikowano 30 listopada 201311 l Na pewno sporo głośniejsza od ps3. Płyta kreci się ciszej niż w x360 ale już sam wiatraczek jak konsola się rozgrzeje głosniej niż w x360 ale nie jest źle ?
Opublikowano 30 listopada 201311 l mi nie przeszkadza głośność według mnie jest cicha jak już zgra dane na dysio jest wszystko ok jak dla mnie
Opublikowano 30 listopada 201311 l Był ktoś dzisiaj z was w Galerii Bronowianka? Ile było PS4? Orientuje się ktoś, czy w Kraku można jeszcze gdzieś dostać PS4?
Opublikowano 30 listopada 201311 l Panowie , trzy rzeczy mnie nurtują; -jak wygląda z autopsji sprawa świecącego pada / a granie w nocy -odgłosy konsoli ( mielenie płyty) o którym wspominał Musioł na PS Site -ma ktoś z was jakieś problemy z hdmi (czego nie życzę) oraz różnice między produkowaną w Chinach a Japońską i po czym to poznać Dzięki 1. swieci, ale kolory sa w porzadku, nie rażą bardzo, ja nawet nie zwracam uwagi, bo ta lampka jest dość nisko pod padem w zasadzie i ty jej nie widzisz 2. mielenia nie uswiadczylem, zdarza sie, ze wkreci sie na obroty. wiecej ciezko mi powiedziec bo gram na sluchawkach i nie slysze jej dobrze. gralem 6h non stop 3. zero problemow narazie z hdmi, porty z tylu są mega upchane obok siebie, jest gęsto. roznic miedzy made in china czy japan nie ma poza napisem
Opublikowano 30 listopada 201311 l Wracając do pada. Nie wiem czy ktokolwiek zauważył za dla osób w okolicach wzrostu 170cm albo mniej odległość między gałkami a tigerami jest zbyt duża przez co niemożna precyzyjnie sterować bo kciuki są naciągnięte:)
Opublikowano 30 listopada 201311 l Wracając do pada. Nie wiem czy ktokolwiek zauważył za dla osób w okolicach wzrostu 170cm albo mniej odległość między gałkami a tigerami jest zbyt duża przez co niemożna precyzyjnie sterować bo kciuki są naciągnięte:) what ;/
Opublikowano 30 listopada 201311 l . roznic miedzy made in china czy japan nie ma poza napisem Polemizowalbym :Potter: Wracając do pada. Nie wiem czy ktokolwiek zauważył za dla osób w okolicach wzrostu 170cm albo mniej odległość między gałkami a tigerami jest zbyt duża przez co niemożna precyzyjnie sterować bo kciuki są naciągnięte:) Granica męskości to 183cm przykro nam.
Opublikowano 30 listopada 201311 l Wracając do pada. Nie wiem czy ktokolwiek zauważył za dla osób w okolicach wzrostu 170cm albo mniej odległość między gałkami a tigerami jest zbyt duża przez co niemożna precyzyjnie sterować bo kciuki są naciągnięte:) Wczoraj macałem w sklepie te pady i mi się właśnie wydawało, że trigery są wręcz za blisko gałek, a mam ledwo 180cm
Opublikowano 30 listopada 201311 l Wracając do pada. Nie wiem czy ktokolwiek zauważył za dla osób w okolicach wzrostu 170cm albo mniej odległość między gałkami a tigerami jest zbyt duża przez co niemożna precyzyjnie sterować bo kciuki są naciągnięte:) what ;/ No jak ktoś ma małe łonie to kąt rozwarcia między kciukiem a następnym palcem jest za duży (poprostu jak mam kciuki na gałkach to ledwo sięgam do tigerów ;]. Ale pewnie dla większych osób pad jest idealny i mogły tego nie zauważyć.
Opublikowano 30 listopada 201311 l Wrzuc zdjecie jak ty trzymasz tego pada bo to nie jest mozliwe zeby nie obslugiwac jednoczesniego galek i l1/r1/l2/r2
Opublikowano 30 listopada 201311 l Jak z stabilnością PS4 na płaskiej powierzchni ( oglądałem na PPE unboxing Piotra Modzelewskiego i się gibała na boki /tak wszystkie mają czy to tylko jeden bubel) ? Edytowane 30 listopada 201311 l przez Tokugawa1982