Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

A jak miałbym deaktywowac na tej jak sie już zupełnie?

Cebulactwo sie zemscilo xd

A to luz z www ;)

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 845,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

musisz deaktywowac konto , ale nie wiem czy w przypadku ps4 da sie to zrobic przez PC

Opublikowano

podłączam słuchawki do pada i mi nie działają , jak to włączyć ?

Opublikowano

jest sens w ogole streamować na twitchu? ogląda to ktoś? Wczoraj trochę pomęczyłem resoguna  to z 8 osób tylko oglądało i to jeszcze musiałem poreklamować na forum xd nie czuję tego

Opublikowano

okej wcisnąłem mocno , weszło (wcześniej lekko wepchnąłem) , ale i tak nic w nich nie słyszę..... 

Opublikowano

Może masz wyłączone w ustawieniach. Tam jak jest opcja dotycząca audio zestawu z ustawieniem jego głośności. 

Opublikowano

Ale kurz to ta świecąca część bardzo przyciąga :D

Opublikowano

Oryginalny Headset z ps3 można podłączyć do ps4?? Próbowałem poszukać w opcjach bluetooth ale tam jest tylko podpięty Dula shock.

Opublikowano

Panowie , trzy rzeczy mnie nurtują;

-jak wygląda z autopsji sprawa świecącego pada / a granie w nocy

-odgłosy konsoli ( mielenie płyty) o którym wspominał Musioł na PS Site
-ma ktoś z was jakieś problemy z hdmi (czego nie życzę) oraz różnice między produkowaną w Chinach a Japońską i po czym to poznać
 Dzięki

Edytowane przez Tokugawa1982

Opublikowano

Oryginalny Headset z ps3 można podłączyć do ps4?? Próbowałem poszukać w opcjach bluetooth ale tam jest tylko podpięty Dula shock.

nie można. było już o tym wspominane, że z ps4 ma działac jedynie pulse ale dopiero po updejcie systemu

Opublikowano

Na pewno sporo głośniejsza od ps3. Płyta kreci się ciszej niż w x360 ale już sam wiatraczek jak konsola się rozgrzeje głosniej niż w x360 ale nie jest źle ?:)

Opublikowano

Był ktoś dzisiaj z was w Galerii Bronowianka? Ile było PS4? Orientuje się ktoś, czy w Kraku można jeszcze gdzieś dostać PS4?

Opublikowano

Panowie , trzy rzeczy mnie nurtują;

-jak wygląda z autopsji sprawa świecącego pada / a granie w nocy

-odgłosy konsoli ( mielenie płyty) o którym wspominał Musioł na PS Site

-ma ktoś z was jakieś problemy z hdmi (czego nie życzę) oraz różnice między produkowaną w Chinach a Japońską i po czym to poznać

Dzięki

1. swieci, ale kolory sa w porzadku, nie rażą bardzo, ja nawet nie zwracam uwagi, bo ta lampka jest dość nisko pod padem w zasadzie i ty jej nie widzisz

2. mielenia nie uswiadczylem, zdarza sie, ze wkreci sie na obroty. wiecej ciezko mi powiedziec bo gram na sluchawkach i nie slysze jej dobrze. gralem 6h non stop

3. zero problemow narazie z hdmi, porty z tylu są mega upchane obok siebie, jest gęsto. roznic miedzy made in china czy japan nie ma poza napisem

Opublikowano

Wracając do pada. Nie wiem czy ktokolwiek zauważył za dla osób w okolicach wzrostu 170cm albo mniej odległość między gałkami a tigerami jest zbyt duża przez co niemożna precyzyjnie sterować bo kciuki są naciągnięte:)

Opublikowano

Wracając do pada. Nie wiem czy ktokolwiek zauważył za dla osób w okolicach wzrostu 170cm albo mniej odległość między gałkami a tigerami jest zbyt duża przez co niemożna precyzyjnie sterować bo kciuki są naciągnięte:)

what ;/

Opublikowano

. roznic miedzy made in china czy japan nie ma poza napisem

Polemizowalbym :Potter:

Granica męskości to 183cm przykro nam.

Opublikowano

Wczoraj macałem w sklepie te pady i mi się właśnie wydawało, że trigery są wręcz za blisko gałek, a mam ledwo 180cm ;)

Opublikowano

what ;/

No jak ktoś ma małe łonie :) to kąt rozwarcia między kciukiem a następnym palcem jest za duży (poprostu jak mam kciuki na gałkach to ledwo sięgam do tigerów ;]. Ale pewnie dla większych osób pad jest idealny i mogły tego nie zauważyć.

Opublikowano

Wrzuc zdjecie jak ty trzymasz tego pada bo to nie jest mozliwe zeby nie obslugiwac jednoczesniego galek i l1/r1/l2/r2 ;)

Opublikowano

Jak z stabilnością PS4 na płaskiej powierzchni ( oglądałem na PPE unboxing Piotra Modzelewskiego i się gibała na boki /tak wszystkie mają czy to tylko jeden bubel) ?

Edytowane przez Tokugawa1982