Opublikowano 30 listopada 201311 l Witam, mam do oddania preorder bez wpłaty 100 zł w Euro w Warszawie. Konsola czeka w sklepie. Więcej info na priv. Btw, pozdrawiam wszystkich spod MM "okęcie", z tego co czytam to u nas była pełna kultura (byłem "nr15")... Edit: Już nieaktualne!!! Edytowane 30 listopada 201311 l przez chucky102
Opublikowano 30 listopada 201311 l Wystarczy przytrzymać PS Button i zaraz masz opcje gdzie możesz podgłośnić i przyciszyć głośnik w padzie jak i sam headset.
Opublikowano 30 listopada 201311 l -nie można w każdym momencie sprawdzić poziomu naładowania pada. Podczas logowania na chwilę się pokazuje a potem dupaPrzytrzymaj dłużej guidebuttona. Dzięki za wszystkie info widocznie ślepy jestem. Edytowane 30 listopada 201311 l przez CrossSleet
Opublikowano 30 listopada 201311 l Autor ja sie glowilem po grzyba ten glosniczek w padzie ale po wiem wam ze to jak jest wykozystany to miazga i mam nadzieje ze tworcy gier beda go caly czas wykorzystywac bo to swietny patent IMO:)
Opublikowano 30 listopada 201311 l Mi się też głośniczek w padzie podoba. W Killzonie audiologi z niego lecą i jest to bardzo fajne.
Opublikowano 30 listopada 201311 l Chyba ludzie na ps3 nie widza ludzi na ps4 To dziwne bo ja go widzę Bo ps4 widzi ps3? Natomiast z poziomu PS4 widać znajomych z PS3 i Vity. Tylko tu mały fail bo nie widać czy ktoś gra/jest akurat na PS4, PS3 czy na Vicie - no jedynie można się pokapować po grach w jakie gra (chyba, że w nic nie gra). Powinni dodać w updacie żeby wyświetlało konkretnie, kto akurat ma co odpalone/na czym gra. Busiet, u mnie są przy każdym ikonki, czy dana gierka na PSV/PS3 czy PS4 jest Słupku
Opublikowano 30 listopada 201311 l Czyli jak ktoś gra na PS3 i wejdzie w znajomych i ja bedę grał na PS4 to on będzie mnie widział oraz koło mojego nicku będzie ikonka PS4. Tak ?
Opublikowano 30 listopada 201311 l działa Wam już PSN ? Mi działa i to dużo lepiej jak wczoraj. Mi się też głośniczek w padzie podoba. W Killzonie audiologi z niego lecą i jest to bardzo fajne. A wiesz może jak je przerwać/wyłączyć?
Opublikowano 30 listopada 201311 l Ja cały dzień prawie w Killzona Multi pykam- mówię wam coś niesamowitego, o wiele lepsze niż battlefieldy i cody. Głośniczek w padzie został już wcześneij wykorzystany w konsoli Nintendo Wii- trzeba oddać jej ten honor Taki patent świetnie się sprawdza i daje świetne efekty
Opublikowano 30 listopada 201311 l Chyba ludzie na ps3 nie widza ludzi na ps4 To dziwne bo ja go widzę Bo ps4 widzi ps3? Natomiast z poziomu PS4 widać znajomych z PS3 i Vity. Tylko tu mały fail bo nie widać czy ktoś gra/jest akurat na PS4, PS3 czy na Vicie - no jedynie można się pokapować po grach w jakie gra (chyba, że w nic nie gra). Powinni dodać w updacie żeby wyświetlało konkretnie, kto akurat ma co odpalone/na czym gra. Busiet, u mnie są przy każdym ikonki, czy dana gierka na PSV/PS3 czy PS4 jest Słupku Faktycznie jak ktoś gra to jest ikonka, nie ma tylko ikonek jak siedzi w dashboardzie czy ma odpalone PS3, Vite czy PS4. Edytowane 30 listopada 201311 l przez Słupek
Opublikowano 30 listopada 201311 l przed chwilą włączyłem pleja, przez 30 sec chodził jak czołg , głośno i wibrował na półce , nie wiem co sie stało ,ale juz jest dobrze , miał ktoś tak ?
Opublikowano 30 listopada 201311 l Dobra zaraz mam wychodzic po PS4 ale wciaz watpliwosci mnie nachodza czy potrzebne mi to przy tak duzym backlogu PS3 i niedlugich premierach tales of symphonia i dark souls II...wiec wprost zapytam, mam zamiar grac glownie w fife i pewnie killzone online bo rpgow nie ma i pewnie dlugo nie bedzie. WARTO?
Opublikowano 30 listopada 201311 l Ja cały dzień prawie w Killzona Multi pykam- mówię wam coś niesamowitego, o wiele lepsze niż battlefieldy i cody. W żadnym wypadku nie jest lepsze od BF Velius głupie pytanie, chcesz to kupujesz nie to nie....nie mam pojęcia po co się ludzi pytasz...zobacz jakie gry są jakie premiery na horyzoncie i zdecyduj. Edytowane 30 listopada 201311 l przez s-a-m
Opublikowano 30 listopada 201311 l Velius warto, chocby, żeby poczuć tą szybkość działania, funkcjonalność i ogólnie smak nowej generacji. Killzone jest piękny. W Fifę nie grałem ale jeżeli różni się w podobny sposób co NBA 2K14 to wsrto
Opublikowano 30 listopada 201311 l I co dalej nie można wpisać ps+ bo mi dalej wyskakuje błąd jak jest u was? przed chwilą włączyłem pleja, przez 30 sec chodził jak czołg , głośno i wibrował na półce , nie wiem co sie stało ,ale juz jest dobrze , miał ktoś tak ? Może to był dildo xd
Opublikowano 30 listopada 201311 l Ja cały dzień prawie w Killzona Multi pykam- mówię wam coś niesamowitego, o wiele lepsze niż battlefieldy i cody. W żadnym wypadku nie jest lepsze od BF Velius głupie pytanie, chcesz to kupujesz nie to nie....nie mam pojęcia po co się ludzi pytasz...zobacz jakie gry są jakie premiery na horyzoncie i zdecyduj. Chodzi mi bardziej o opinie czy ludzie ktorzy zakupili sa zadowoleni a zwlaszcza Fifa czy robi wrazenie czy to to samo co na PS3 :s
Opublikowano 30 listopada 201311 l Dobra zaraz mam wychodzic po PS4 ale wciaz watpliwosci mnie nachodza czy potrzebne mi to przy tak duzym backlogu PS3 i niedlugich premierach tales of symphonia i dark souls II...wiec wprost zapytam, mam zamiar grac glownie w fife i pewnie killzone online bo rpgow nie ma i pewnie dlugo nie bedzie. WARTO? jak dla fify? nie masz sie co zastanawiać , przegrałem w nią 7 godz i dałbym za nią każde pieniądze
Opublikowano 30 listopada 201311 l Dobra zaraz mam wychodzic po PS4 ale wciaz watpliwosci mnie nachodza czy potrzebne mi to przy tak duzym backlogu PS3 i niedlugich premierach tales of symphonia i dark souls II...wiec wprost zapytam, mam zamiar grac glownie w fife i pewnie killzone online bo rpgow nie ma i pewnie dlugo nie bedzie. WARTO? jak dla fify? nie masz sie co zastanawiać , przegrałem w nią 7 godz i dałbym za nią każde pieniądze Podpisuje się pod tym Fifa dużo lepsza od wersji na ps3 czy na x360
Opublikowano 30 listopada 201311 l Ja cały dzień prawie w Killzona Multi pykam- mówię wam coś niesamowitego, o wiele lepsze niż battlefieldy i cody. W żadnym wypadku nie jest lepsze od BF Velius głupie pytanie, chcesz to kupujesz nie to nie....nie mam pojęcia po co się ludzi pytasz...zobacz jakie gry są jakie premiery na horyzoncie i zdecyduj. Chodzi mi bardziej o opinie czy ludzie ktorzy zakupili sa zadowoleni a zwlaszcza Fifa czy robi wrazenie czy to to samo co na PS3 :s pytanie czy to jest to samo co na ps3 jest nie na miejscu , to jest skok w czasoprzestrzeni
Opublikowano 30 listopada 201311 l Potwierdzam, przy pierwszym zagraniu w fife mialem konkretne drgniecie w majtach. Przy killzonie regularny namiot. Nba, ktore przyjdzie mi w pon-wt wlacze chyba jak bede sam w domu. Zastanwiam sie tylko co jeszcze wziac. Assassina czy NFS?
Opublikowano 30 listopada 201311 l Jak na moje to nie warta swojej ceny czyli ponad 200zł . Mam nadzieje, że EA zrobi upgrade z PS3 na PS4 wersji cyfrowej wtedy za 45-50zł się skusze bo po ograniu dema jakoś dupy mi nie urwało.
Opublikowano 30 listopada 201311 l W końcu odebrałem z EURO konsole która miała wczoraj dojść kurierem, ale w Euro dali dupy i źle wysłali czy coś tam innego ściemniali:) Generalnie jestem o 100zł do przodu dzięki tej operacji, bo w ramach rekompensaty dali taki rabat, ale już i tak nic nie zamówię z Euro. Btw w Jeleniej Górze w Euro na Zabobrzu spokojnie jeszcze dzisiaj przyszło 5 konsol do wolnej sprzedaży, ale oczywiście leża pod ladą nie na półce
Opublikowano 30 listopada 201311 l Dzisiaj cały dzien katuje ps4. Jest kozacko. Ale to co mnie najbardziej podjarało to remote play. KZ na kiblu w Warzone. Albo jak żona mówi - "weź mi włącz film bo już się nudzę" to ja na to "Kochanie, nie ma sprawy". Przełączyłem TV-ka na film a sam obok na kanapie w słuchawkach napierdzielałem on-line. Ta opcja jest wyrąbana w kosmos i dla kogoś kto dzieli z innymi życie i TV opcja obowiązkowa. Gram od psone na konsolach ale wiecie że dopiero teraz jakoś tak czuje że wszystko jest co chciałem... Edytowane 30 listopada 201311 l przez ListuniO
Opublikowano 30 listopada 201311 l Miałem kupić konsolę dopiero po nowym roku,ale nie wytrzymałem ciśnienia i zdecydowałem się na zakup w Euro RTV AGD przez net. Są ta jeszcze zestawy z Kilzone Shadow Fall i dwoma padami. Odbiór mam na początku przyszłego tygodnia (podobno).