Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przedstawiam wam moja kolekcjonerska PS4:

2yy9fgw.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Cena białej wersji w Euro rzeczywiście kusząca (swoją drogą okazuje się, że jest też czarna wersji w  bundlu z Destiny). Waham się między nimi a gram.pl. W gramie kupowałem wiele razy i zawsze bez problemów. W Euro niestety robiłem trzy zakupy i zawsze z problemami.

Opublikowano

a biale ps4 z destiny sa zarezerwowane tylko dla euro? bo na innych stronkach nie widze, chcialbym brac w media markt i dokupic od razu 4 letnia gwarancje, a w euro oferuja tylko 3 letnia i to jeszcze w chorej cenie

Opublikowano

Białe PS4 spoko, ale jednak nie dla mnie. Za to samego białego DS4 jak najbardziej zakupię jak już wejdą do masowej sprzedaży. Będzie idealnie pasował do mojego japońskiego, białego DS3.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ktoś zastawia się nad białą konsoląw bundlu z Destiny to polecam ostrożność przy zakupie na gram.pl. Wysłałem im zapytanie jaka wersję mają (bo w euro jest i białą i czarna) i okazuje się, że na razie tylko czarna i walczą żeby zdobyć białą.

Edytowane przez Poszukiwacz.01
Opublikowano

W sieci REAL rusza promocja na gołą PS 4 w cenie 1499 zł. Info z gazetki.

to w cale nie jest dobra opcja, prawie na 100% będzie to 4A

lepiej kupić Destiny za 1699zł i ewentualnie sprzedać gre jak sie nie będzie grało

Opublikowano

Wersja to porostu data produkcji konkretnego egzemplarza. Te nowsze mają teoretycznie poprawiane rzeczy (nie tylko pad) które nie do końca był poprawnie zrobione w starszych egzemplarzach. Na chwilę obecną najnowsza wersja to 4B, przy czym 9 września pojawi się biała konsola razem z grą Destiny i będzie to już najprawdopodobniej 4C.

Opublikowano (edytowane)

lepiej kupić Destiny za 1699zł i ewentualnie sprzedać gre jak sie nie będzie grało

A co złego jest w 4A? Bo nie wiem, czy coś mnie ominęło?

Ja ma A i wszystko jest ok z głośności jak i temperatura. Konsoli nie słychać prawie w ogóle w stresie (a potrafi w nim być ponad 10godzin jak zrobię sobie sesje) a to ze troszkę cieplejsza jest to chyba normalne.

Edytowane przez gamerTHC
Opublikowano

Te rewizje to w sumie taki trochę efekt placebo. Nadzieja, że im nowsza tym sprzęt mniej zawodny. A prawda jest taka, że i premierowe modele PS4 działają bez zarzutów i nic się z nimi nie dzieje ;)

Opublikowano

ojeju, mając nowszy egzemplarz zawsze jest mniejsze prawdopodobieństwo, że siądzie

o 4B nie słyszałem jeszcze żadnych poważnych problemów

kupując nową konsole po co brać 4A, lepiej dołożyć stówek czy dwie więcej i mieć spokojniejszą głowe

Opublikowano (edytowane)

Skąd info/pewność, że to będą 4A? Masz jakieś źródła czy tylko domysły? Jeśli to drugie to nie wiem czy na pudełku, ale na konsoli można przecież sprawdzić. Poza tym tak się można bawić w nieskończoność, bo mnie np. nie interesuje bundle z Destiny, czyli musiałbym czekać na 4C golasa. No, ale po zastanowieniu, to pewnie na święta będzie już 4D w innych bundlach więc może wtedy kupić? A może jednak na premierę Wiedźmina bo to już pewno 5A będzie? Itd., itp....

Nie róbmy z tego paranoi. Jak kupowałem PS2/3 to nie zaglądałem jej "pod tyłek" tylko, na zestaw/cenę, wielkość dysku i obie do tej pory chodzą bezproblemowo.  :thumbsup:

Edytowane przez Luqat
Opublikowano (edytowane)

chciałem tylko doradzić bo mam już z tym troche doświadczenia i troche bundli obejrzałem :)

gre WD z bundle zawsze można sprzedać, przecież tu chodzi o konsole

można sprawdzić na konsoli tylko, a pudełko ma plombe, w sklepie raczej nie otworzą tylko po to aby zobaczyć konsole

ale mniejsza z tym... jak ktoś potrzebuje rady/info zapraszam na PM albo dział rewizje

chętnie służe radą :)

Edytowane przez Fanek