Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ja tez chciałbym sobie zakupić PS4 najlepiej jak najszybciej w sumie czy biała czy czarna to bez różnicy ale zależało by mi żeby była minimum 4b i "made in japan" czy jest taka opcja gdzieś do kupienia w zestawie lub osobno a może macie jakieś info czy ta nowa z Destiny może biała będzie z Japonii pozdro ;)

Opublikowano

Nie no z tą bitwą o rewizje to już się jaja robią.Mam znajomych którzy mają premierówki i 4A i nie maja absolutnie zadnych problemów.Moja 4A chodzi cichutko, z padem nic się nie dzieje, a nawet gdyby się coś działo to chyba jest gwarancja, co nie? ;)

Opublikowano

Ktoś ma jakieś niusy z EURO, nie planują zmiany daty bundla z destiny? :P Cały czas mam kompletownie zamówienia,  a termin dostawy=kontakt z konsulatantem.

?

Wymienilem killka maili z obsluga i zarzekali sie ze na premiere konsola na pewno bedzie juz u mnie. Ale wiadomo jak to jest, w praktyce roznie.

Wczoraj bylem a Arkadach i koles tez mowil, ze na premiere beda miec na pewno i biale i czarne wersje - ale duzego rzutu sie nie spodziewaja.

Opublikowano

Ktoś ma jakieś niusy z EURO, nie planują zmiany daty bundla z destiny? :P Cały czas mam kompletownie zamówienia,  a termin dostawy=kontakt z konsulatantem.

?

Słyszałem opinie, że u nich pre-order jest liberalnie traktowany i potrafi być nawet po premierze. Ja wciąż stoję w rozkroku i czekam na jakieś twoje informacje. Zamówiłeś białą, czy czarną? Jeśli białą, to najpierw chcę poczytać opinie ludzi, czy nie wygląda tandetnie, czy to jakieś nowe, poprawione rewizje sprzętu i wtedy się na coś zdecydować i zamówić, bo to już ten czas.

Opublikowano

Jednak zamówiłem czarną. Nie będzie się tak rzucać w oczy. Rewizje sprzętu olewam, nie dajmy się zwariować. Rozkręciła się jakaś dziwna akcja tutaj, ale jak wczytałem się w posty to więcej narzekających jest na 4A niż 3D. Nie do końca wierzę w jakieś drastyczne zmiany, które spowodowały ekstra cichą pracę. Jedynie kwestia pada mnie martwi, ale raczej niemożliwe, że w nowym bundlu dostaniemy pada z pierwszego rzutu, a nawet jeśli to i tak mam zamiar drugi kupić to jeden pójdzie do reklamacji.

Dokładnie 'ten czas', dlatego za 1700 z gierką to dobry deal.

Też z euro miałem dziwne przeboje z preorderami, no ale w tym przypadku to już pewnie jutro na magazynie będą mieć. Oprócz tych tabletów co pisałem, raz zamawiałem telefon na premiere to nie wiedzieć czemu do dziś zamówienie wisi, a telefon ma rok xd

• Plusik 2
Opublikowano

Spoko, daj znac jak dostaniesz konsolę, jaki ma symbol i jak czujesz te gumę na gałkach, czy czuć jakby ja poprawili i wytrzyma, to też się w końcu zdecyduję i może kupię. Daj cynk, czy Destiny jest jakoś oznaczone jako bundle, czy zwykła sklepowa wersja, bo ta gra mnie kompletnie nie interesuje i ciekaw jestem ile bym za nią wziął. 

Opublikowano

zarezerwowalem wlasnie biala ps4 w euro agd, kurcze teraz sie waham czy brac czy nie ta przedluzona gwarancje, chca sporo za nia i tylko na 3 lata, w media jest taniej i na 4lata ale jak ktos pisal ekskluzywnosc na bialy kolor ma euro agd

Opublikowano

Troche za duzo chca za ta gwarancje przedluzona... Ja nie biore, licze na to ze wszystko bedzie OK;) W sumie PS3 mi padla kilka dni po gwarancji, ale potem wygralem Slimke w konkursie HR na PS3site.pl. Bedzie dobrze Ficus!:)

Opublikowano

pierwsza ps3 mi padla po 3 latach, druga co mam do teraz mam kupiona w media z przedluzona gwarancja na 4 lata, ktora konczy sie w lutym

waham sie ale to moge gwarancje wziac przy odbiorze wiec mam jeszcze troche czasu na rozkiny, w kazdym badz razie za tydzien dolacze do rodziny ps4 z albinosem

Opublikowano

Dostałem właśnie maila od euro, że konsole (białe) są już na magazynie i czekają tylko na moją wpłatę. Po jej zaksięgowaniu mają podać termin dostawy.

Co do rozszerzonej gwarancji to w euro ładnie wygląda ona tylko na papierze. W realu to fikcja niestety - miałem z nimi  tej materii przeboje.

Opublikowano

Dostałem właśnie maila od euro, że konsole (białe) są już na magazynie i czekają tylko na moją wpłatę. Po jej zaksięgowaniu mają podać termin dostawy.

Co do rozszerzonej gwarancji to w euro ładnie wygląda ona tylko na papierze. W realu to fikcja niestety - miałem z nimi  tej materii przeboje.

Ja maila póki co nie dostalem, ale tez wybralem kuriera za pobraniem. W razie W gdyby na premiere nie mieli, badz wysylka opozniala sie o tydzien - to mam spokoj na czekanie hajsu ze zwrotu.

Opublikowano

Już mają na magazynie biała i czarną. Zamówiłem do sklepu, ale na razie cisza o wysyłce.

Jak sie bedziesz wybieral po konsole to daj znac, czy luzem sporo sztuk lezy. Bo jak z kurierem nawala - to sie wybiore do sklepu osobiscie.