Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Wniosek z tego taki, że trzeba między FPSami pykać w side-scrollery, czy inną Fifę, inaczej zedrze się gałka z jednej strony. Roger that.

Będzie dziś ktoś może w Media Markt? Na niektórych forach jest info, że będzie tam dziś PS4 z Destiny - jedno info nawet sugeruje, że za 1599zł. Brzmi jak dobry deal, ale zanim wyjdę z pracy to może ich już nie być...

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 845,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Mam białą z rewizji 4C. Gumki na analogach wyglądają na porządne, lepiej wykonane niż w pierwszym rzucie. Bateria to 5V 800 mA, ale nie mam pojęcia czy jest lepsza :)

Opublikowano

Będzie dziś ktoś może w Media Markt? Na niektórych forach jest info, że będzie tam dziś PS4 z Destiny - jedno info nawet sugeruje, że za 1599zł. Brzmi jak dobry deal, ale zanim wyjdę z pracy to może ich już nie być...

Ktoś może potwierdzić?

Opublikowano

Ktoś może potwierdzić?

1699 - czarna wersja.

Opublikowano

Dobra powiedzcie jak ta biała prezentuje się na żywo. Miał ktoś wcześniej białą konsolę? Są z nimi jakieś problemy, typu żółknięcie z czasem? 

Opublikowano

Wniosek z tego taki, że trzeba między FPSami pykać w side-scrollery, czy inną Fifę, inaczej zedrze się gałka z jednej strony. Roger that.

O takiej promocji było by raczej głośno, ale skoro w EURO jest za 1699 to może być i prawda. MM stara się z nimi konkurować, to nie pierwszy produkt który mogą mieć 100 zł niżej.    

Opublikowano

Klasa. Bardzo żałuję, że taki kolor nie pasuje mi kompletnie do niczego.

Opublikowano

No mi też, ale walić to. Biorę białą, jednak wygląda o wiele high-endowo, przykuwa uwagę.

Opublikowano

Ja z kolei mam biały telewizoe Sony 32E4000 i jestem zainteresowany ale to dopiero na jesień 2015 bo na razie mam w co grać na PS3 a na czwórkę nie ma nic ciekawego ;) Pytanie zasadnicze : czy to jest ten cały świecący szajs jakich w czerni pełno czy mat bo jak to pierwsze to pasuję ?;)?

Opublikowano

Część nad dyskiem twardym jest błyszcząca tak jak w czarnej.

Opublikowano

Piękna PS czwóreczka. Figaro U lucky son of a :thumbsup: 

To nie jego.

Opublikowano

ale ten touchpad to mogli zrobić na biało... choć to i tak nie wiele by zmieniło bo i tak pad wygląda okropnie. konsola z kolei prezentuje się niczego sobie

Opublikowano

Piękna PS czwóreczka. Figaro U lucky son of a :thumbsup: 

To nie jego.

Spoko, będzie moja.

W 2016 roku.

Opublikowano

Ja właśnie odebrałem białą na Borku we Wrocławiu. Na sklepie nic nie ma, tylko zamówione wydają.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

wiecie może czy jakiś sklep ma w sprzedaży biały headset 7.1 Sony? Z tego co wiem, dzisiaj była jego premiera (razem z białą PS4) ale w żadnym sklepie nie mogę go namierzyć ; / z góry dzięki za odp.

81ukUzG6gZL._SL1500_.jpg

Opublikowano

Mam białą z rewizji 4C. Gumki na analogach wyglądają na porządne, lepiej wykonane niż w pierwszym rzucie. Bateria to 5V 800 mA, ale nie mam pojęcia czy jest lepsza :)

a skąd wiesz jaka bateria jest, rozbierałeś czy znalazłeś gdzieś info?

po zdjęciach Figaro guma na analogach wydaje sie jeszcze lepsza od tych z 4B, ale tylko po zdjęciach, nie miałem w dłoniach

biały pad ślicznie wygląda, mi też nie pasuje do niczego ale gdybym teraz kupował brałbym :)

mega ładna konsola, gratz panowie :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Az zaluje ze bialej nie wzialem, ale co tam moj syn nie bedzie rzucal sie na nia przynajmniej ;)

Dopiero jutro zobaczę co się kryje w pudełku.