Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem do nich maila, kiedy pozwolą Panu kupić u nich łaskawie białą konsolę, ale nie odpisują. Dwa tygodnie się zastanawiałem, którą chcę, jak po dziesiatkach unboxingów doszedłem do wniosku, że jednak białą, to nigdzie nie mogę kupić. Dobrze jest być kobietą.

Opublikowano

Przed chwilą całkowicie zniknęly z oferty sklepu. Na Allegro 2500 zł :confused: Gdzie można kupić białe jeszcze?

jeszcze 2 dni temu widziałem aukcje na allegro, 10sztuk po 1490zł, białe PS4 bez żadnej gry, ale już nie ma

w sumie to było do przewidzenia, że białe wyprzedają sie tak jak PS4 w dniu premiery

dzwoń po sklepach może mają jeszcze jakieś pojedyncze sztuki jak jak ussr pisał

Opublikowano

ja zrobilem zamowienie w niemieckim media markt na biala i bedzie dostepna w pierwszym tygodniu pazdziernika. Koszt 399 euro, tylko nie wiem czy bedzie jakas gra w zestawie. 2.500 za biala na allegro?  Nienormalne. 

Opublikowano

W Euro lipton

Zrzut%20ekranu%202014-09-12%20o%2017.28.

W MM mi powiedzieli, że białe konsole to może dostaną przed świętami, to samo z białymi headsetami. Śmiech. 

Ten Świat Gier to ma te same konsole, co na Allegro. Pytałem ich i powiedzieli, że to bundle z Destiny, z wyjęta grą. W razie jak mi się coś stanie z konsolą, to musze wysyłać ją do tego Swiata Gier, czy dzwonić do Sony i jest door2door? Będę musiał wtedy kupić Destiny, żeby mi uwzględnili reklamację, skoro pudełko będzie obrandowane?

Opublikowano

Czarne też w bundlu z Destiny w Euro niedostępne, a u mnie na wsi w MM w komplecie z Killzonem i TLoU za 1850 zł :)

to się opłaca :D

Tak mieszacie w głowach, że teraz już sam nie wiem czy mam brać białą bez Drestiny czy też czarną z Destiny :confused: masssakra

Opublikowano

ja też dziś kupiłem w EURO białą z destiny była ostatnia powiedzieli że 2 lata gwarancji ale chyba mnie wkręcali ;) zobaczymy na razie chodzi super pograłem w demko fify 15 i jest spoko

do destiny jakoś mnie nie ciągnie ;)

powiedzcie mi czy jak kupię na rok ps plusa z kodem w pudełku to też będą wymagać karty kredytowej bo nie mogę aktywować tego darmowego miesiąca bo musi być wprowadzona karta ;) pozdro

u mnie też wszystko na czarno i ona biała na samej górze ;) ale spoko wygląda przynajmniej się z resztą nie zlewa ;)

Opublikowano (edytowane)

Chyba tez ci do niczego ta konsola nie przypasuje ;)

konsolka bedzie w sypialni a tam wszystko na bialo :) czarne dziecko pójdzie w rece dobrych ludzi :)

Edytowane przez tomci23