Opublikowano 16 października 201410 l Dzięki za odpowiedzi. Dla singla raczej konsoli nie kupię, więc plus będzie regularnie, nie mniej jednak drivecluba też nie biorę. Nia jara mnie kompletnie, przynajmniej narazie.
Opublikowano 17 października 201410 l Białe ps4 gołe lub z minecraftem na stronie media markt 1699zł a w wczoraj w stacjonarnym MM dałem za golasa 1499zl. Dziwna polityka.
Opublikowano 18 października 201410 l Jak to jest z psn. Proszę o obiektywną odpowiedz. Czy naprawdę prawie wcale nie da się grać i nie warto kupowac konsoli do gry online? Myslicie że to wreszcie naprawią? Ps do każdej nowej konsoli dodany jest headset czy jakieś zwykle słuchawki?
Opublikowano 18 października 201410 l Normalnie można grać aczkolwiek sony ma jakieś problemy z siecią.Sony dodaję jakąś słuchawkę (sznurówkę) ale szczerze nie polecam tego nawet zakładać
Opublikowano 18 października 201410 l w 2015 mają zainwestować kilka mln $ w rozbudowe PSN, tak przynajmniej mówi Sony
Opublikowano 18 października 201410 l Hejo wszystkim Mam problem. Wczoraj kupilem pleya 4 i mam ps+ na 3 miechy. O ile wiem mozna sciagnac np the evil within w ramach abonamentu ale mi wyskakuje ze jest platne. O co tu chodzi?
Opublikowano 18 października 201410 l Ja mam PS4 od początku kwietnia i gram praktycznie codziennie wieczorem głównie multi i po przesiadce z X360 nie widzę jakoś zmiany in minus. Jeśli dana gra ma dobrze napisany kod sieciowy to wszystko śmiga i nic psn nie ma do tego. Jeśli coś z psn nie hasa to kilka razy przez pół roku zauważyłem. Ogólnie jest ok. Na live też bywały jaja np wywalenie z grup, grier czy w ogóle z live. Rzadko ale się zdarzało. Korzystałem przez ponad 6 lat i niky mi nie wmowi że było aż tak idealnie. Nie demonizowal bym psn mimo sporadycznych problemów. Edytowane 18 października 201410 l przez KIELiCH
Opublikowano 18 października 201410 l Od dzis mam ps4 przesiadka z ps3 ogromnie zaskoczyla myslalem ze hd z ps3 malo sie bedzie roznic. Grafika predkosc brak czekania na ladowanie gier czego chciec wiecej
Opublikowano 19 października 201410 l Hejo wszystkim Mam problem. Wczoraj kupilem pleya 4 i mam ps+ na 3 miechy. O ile wiem mozna sciagnac np the evil within w ramach abonamentu ale mi wyskakuje ze jest platne. O co tu chodzi? Nie ma Evil Within w ramach abonamentu, co miesiąc jest kilka gier, ale przeważnie same indyki. W tym miesiącu miało być powiększone demo Driveclub, ale nie wypuścili go jeszcze tłumacząc się problemami z serwerami.
Opublikowano 19 października 201410 l @UP Kupiłes białe ps4 za 1499? :o Gdzie ten MM? Gdyński Media markt, tez sie zdziwilem, na stronce było 1699 za golasa, poszedlem do sklepu i 1499zl, taka sama cena jak za czarna.
Opublikowano 19 października 201410 l w 2015 mają zainwestować kilka mln $ w rozbudowe PSN, tak przynajmniej mówi Sony To swietna wiadomosc, tylko jestem ciekaw czy to prawda. Obiecywac kazdy moze a co do czego to wiadomo.
Opublikowano 19 października 201410 l w 2015 mają zainwestować kilka mln $ w rozbudowe PSN, tak przynajmniej mówi Sony To swietna wiadomosc, tylko jestem ciekaw czy to prawda. Obiecywac kazdy moze a co do czego to wiadomo. O ile mnie pamięć nie myli gdy ogłosili że PS+ będzie płatne już wtedy mówili że kasa pójdzie na poprawę sieci. Ile od tego czasu minęło ?
Opublikowano 20 października 201410 l w 2015 mają zainwestować kilka mln $ w rozbudowe PSN, tak przynajmniej mówi Sony Hmmm żeby jeszcze co miesiąc jakaś starsza AAA gierka w psn+ była dawana było by bosko.
Opublikowano 20 października 201410 l Hmmm żeby jeszcze co miesiąc jakaś starsza AAA gierka w psn+ była dawana było by bosko. A ja to mam wrażenie, że wszyscy zapominają pierwszy roczek plusa na Ps3. Pierwsze AAA było po 11 miesiącach: B: Paradsie (wtedy już prawie 2-3 lata na rynku). Na dobre rozkręciło się z gierkami jeszcze później. Mi pasują mniejsze pozycje. Zresztą znajomi robią też gry indie, ciężko mi nie wspierać tego rynku. Poza tym coś musi zastąpić brak AA, a z rzeszy twórców niezależnych jednak w przyszłości powstanie masa dobrych developerów.
Opublikowano 20 października 201410 l @UP Kupiłes białe ps4 za 1499? :o Gdzie ten MM? Gdyński Media markt, tez sie zdziwilem, na stronce było 1699 za golasa, poszedlem do sklepu i 1499zl, taka sama cena jak za czarna. Bierzcie białą - warto, prezentuje się genialnie (+podstawka z podświetleniem niebieskim = bomba)
Opublikowano 20 października 201410 l Ktoś kupował w sklepie ole ole albo może polecić sprawdzoną ofertę nowego golasa za 1500 zł lub mniej o ile są? bo do Gdyni mam troszkę daleko Edytowane 20 października 201410 l przez Cosmos
Opublikowano 20 października 201410 l PS+ zawsze było płatne Sorry chodziło mi o online tak czy siak nic w tej kwestii się nie zmieniło i pewnie nie zmieni, za to karmią nas aktualizacją 2.0 gdzie będę mógł sobie zmienić tapetę. A W DUPĘ NIECH SOBIE JĄ WSADZĄ
Opublikowano 20 października 201410 l @UP Kupiłes białe ps4 za 1499? :o Gdzie ten MM? Gdyński Media markt, tez sie zdziwilem, na stronce było 1699 za golasa, poszedlem do sklepu i 1499zl, taka sama cena jak za czarna. Bierzcie białą - warto, prezentuje się genialnie (+podstawka z podświetleniem niebieskim = bomba) Jaka to podstawka gdzie można kupić ?
Opublikowano 20 października 201410 l Maja w MM i Euro bodajze, biale pudlo, Hama - szyna, w ktora wsuwasz konsole i guziczkiem odpalasz malutkie ledy na jej spodzie - calosc daje za(pipi)isty efekt <3
Opublikowano 20 października 201410 l Maja w MM i Euro bodajze, biale pudlo, Hama - szyna, w ktora wsuwasz konsole i guziczkiem odpalasz malutkie ledy na jej spodzie - calosc daje za(pipi)isty efekt <3 Zapodaj linkiem jak możesz ?