Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macio rano widziałem twoją ofertę z grami na xone już zmieniłeś zdanie czy jak?

Chwilowo nie muszę ich sprzedawać, wystawiłem ze względu na bardzo przykre i niespodziewane wydatki przed świętami, ale chyba dam radę z tego wybrnąć bez pozbywania się czegokolwiek ;)

Opublikowano

taaa juz pewnie prawie sprzedales xone by kupic mesjasza

ps4 juz sie zbliza

juz puka do mych drzwi

pobiegne go przywitac

z radosci serce drzy 

:P :P

• Plusik 1
Opublikowano

Według mnie, dużo bardziej adekwatną liczbą byłaby 12394. Tyle tych konsoli powinni zrobić - piękna data - 3 grudnia 1994 roku - premiera PlayStation 1.

Najlepiej jakby zrobili 941203 bo takie daty też się stosuje, a i nie było by takich problemów z kupnem ;)

• Plusik 1
Opublikowano

I znowu będą bluzgi na fejsiku :) A dzisiaj widziałem że do konkursów włączył się... MediaMarkt. Założę się o dobre wino że wkrótce ruszy tam nocna sprzedaż.

Opublikowano

Można, masz czas do końca dnia 19.12.2014, czyli jakieś 23 godziny i 30 minut.

Dzięki, szkoda tylko, że nie mam żadnego zdjęcia z lat dzieciecych przy sobie :< a z ps3 to teraz za wiele nie zrobię, ale cośpomyślę

Opublikowano (edytowane)

Juz kilka jubileuszowych konsol jest na Allegro.
Wiem, ze kazdy moze zrobic ze swoja co chce, ale kurde to ma byc dla graczy - graczy, ktorzy kupia konsole po to zeby na niej grac, a nie sprzedac i tylko na tym zarobic.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

ale tak zawsze bylo z kolekcjonerskimi rzeczami - czesc kupuje dla prywatnej kolekcji, czesc by popchnac z zyskiem, np z limitkami wiedzmina3 zaraz bedzie tak samo

Opublikowano (edytowane)

Dzieki !
Dzisiaj oczywiscie znowu bede polowal i mam nadzieje, ze w koncu mi sie uda !

Jak co to tez probuj, jak ci sie uda to mi odsprzedasz konsole za jakas mala doplata. :P

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Ja w ogole nie mam jeszcze PlayStation 4, limitowana konsola od razu mi sie spodobala i postanowilem w koncu kupic nowe Playstation, chce ja dla siebie - do grania, a nie tylko jako okaz kolekcjonerski na regal.