Opublikowano 18 grudnia 201410 l Macio rano widziałem twoją ofertę z grami na xone już zmieniłeś zdanie czy jak?
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Macio rano widziałem twoją ofertę z grami na xone już zmieniłeś zdanie czy jak? Chwilowo nie muszę ich sprzedawać, wystawiłem ze względu na bardzo przykre i niespodziewane wydatki przed świętami, ale chyba dam radę z tego wybrnąć bez pozbywania się czegokolwiek
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Jak chcesz to mogę kupić od Ciebie SO za 160 zł+ bony z allegro chciałbym wykorzystać Cebula over 99999
Opublikowano 18 grudnia 201410 l taaa juz pewnie prawie sprzedales xone by kupic mesjasza ps4 juz sie zbliza juz puka do mych drzwi pobiegne go przywitac z radosci serce drzy :P
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Według mnie, dużo bardziej adekwatną liczbą byłaby 12394. Tyle tych konsoli powinni zrobić - piękna data - 3 grudnia 1994 roku - premiera PlayStation 1. Najlepiej jakby zrobili 941203 bo takie daty też się stosuje, a i nie było by takich problemów z kupnem
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Przy okazji życzę wygranej wszystkim forumowiczom! Widziałem dziś na Instagramie fotki Blubera i Lucka Nie dziękuję
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Można, masz czas do końca dnia 19.12.2014, czyli jakieś 23 godziny i 30 minut.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l I znowu będą bluzgi na fejsiku A dzisiaj widziałem że do konkursów włączył się... MediaMarkt. Założę się o dobre wino że wkrótce ruszy tam nocna sprzedaż.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l No i znowu sie nie udalo, a handlarze pewnie kupia i wystawia na Allegro......
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Można, masz czas do końca dnia 19.12.2014, czyli jakieś 23 godziny i 30 minut. Dzięki, szkoda tylko, że nie mam żadnego zdjęcia z lat dzieciecych przy sobie :< a z ps3 to teraz za wiele nie zrobię, ale cośpomyślę
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Juz kilka jubileuszowych konsol jest na Allegro.Wiem, ze kazdy moze zrobic ze swoja co chce, ale kurde to ma byc dla graczy - graczy, ktorzy kupia konsole po to zeby na niej grac, a nie sprzedac i tylko na tym zarobic. Edytowane 19 grudnia 201410 l przez saptis
Opublikowano 19 grudnia 201410 l No niestety, SONY wie doskonale o takich aukcjach, ale niestety. Nic nie są w stanie zrobić Szkoda, że przynajmniej połowa konsol pójdzie na takie odsprzedaże.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l ale tak zawsze bylo z kolekcjonerskimi rzeczami - czesc kupuje dla prywatnej kolekcji, czesc by popchnac z zyskiem, np z limitkami wiedzmina3 zaraz bedzie tak samo
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Rozumiem że dziś również polujecie na Saturnie? Trzymam kciuki, zwłaszcza za Saptisa
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Dzieki !Dzisiaj oczywiscie znowu bede polowal i mam nadzieje, ze w koncu mi sie uda ! Jak co to tez probuj, jak ci sie uda to mi odsprzedasz konsole za jakas mala doplata. Edytowane 19 grudnia 201410 l przez saptis
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Saptis, próbuj z komórki, podobno jest dużo łatwiej. Cena wyświetla się cały czas, strona tak nie muli itd.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Też będę próbował, nie wiem po co, ale fajnie by było posiadać taką wersję PS4.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ja w ogole nie mam jeszcze PlayStation 4, limitowana konsola od razu mi sie spodobala i postanowilem w koncu kupic nowe Playstation, chce ja dla siebie - do grania, a nie tylko jako okaz kolekcjonerski na regal.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Też nie mam i też od razu mi się spodobała. Jak uda się kupić to fajnie, jak nie to się weźmie czarną w przyszłym roku.