Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie do konca prace a konkurs polegał na #wtedyterazps, generalnie kazda praca wygladala praktycznie tak samo i bylem jedna z 12 wygranych osob na instagramie 

553295_834327616617972_24880186602444778

troche wyszedlem jak przyj.ebany ale #nikogo

Edytowane przez Redmitsu
  • Plusik 8
Opublikowano

@Redmitsu - Dostałeś już paczkę? U mnie przed chwilą był kurier. Jaram się, chociaż na razie konsola zostaje zafoliowana. Ja też musiałem odmówić udziału w evencie, luj z upominkiem, Kingi żałuję, poprzytulałbym się do niej :sorcerer:

Opublikowano

Redmitsu, Aux - przyznajcie sie, zostawicie konsole dla siebie zeby na nich grac czy ida na handel ?

Też jestem ciekaw :D

To jest bardzo trudne pytanie :) Nie mam pojęcia co zrobić. Na handel nie idzie, zostawiam sobie cacko. Tylko nie wiem czy odpakować. Chciałbym pomacać i pograć, ale tak jakoś mi szkoda. Będzie zbierać kurz, ryski, a jak się zepsuje to już w ogóle koniec świata (odpukać). Raczej odpakuję, ale potrzebuję jeszcze czasu na decyzję :)

Dostaliscie cos w paczkach poza konsolkami?

Nie. Chociaż osobno w paczce było czarne pudełko. Myślę sobie - pewnie jakieś bonusy, kody na gierki czy coś :) A tam była tylko polska instrukcja. Jest fajna bo też ma logo 20th anniversary i na obrazkach jest szara konsola. Co ciekawe, na pudle z konsolą jest informacja po polsku. Coś tam rozdawali na evencie w Warszawie gdzie można było odebrać osobiście. Nie wiem co tam dawali. Obstawiam że subskrypcję Plusa albo jakieś gadżety z logo PS.

Ja bym zostawił i głaskał co wieczór przed snem szczelnie zapakowane pudło z konsolą w środku :Coolface:

hehe, ta opcja mi się podoba, na razie tak będzie w moim przypadku.

Opublikowano

Ja sam rowniez nie wiem co z nia zrobic, odpakowac mi troche ja zal, bo przeciez juz jedna PS4 mam a zeby stala i sie kurzyla to bez sensu. Nie bede ukrywac ze cena ~5/6k golda kusi by ja odsprzedac jakiemus kolekcjonerowi. Chyba ze cena wartosci w pozniejszym terminie podskoczy, to nie bede sie zastanawiac ;)

Tak jak aux rowniez myslalem ze w tym czarnym pudelku cos sie jeszcze znajdzie dodatkowego a tu tylko ksiazeczka, mogli juz dorzucic cos nam skoro w Warszawie dawali - ps plus to tam luj ale jakis gadzet z logo ps to bym bardzo przytulil.

Opublikowano (edytowane)

Ja bym to odpakowal zeby przynajmniej zobaczyc na zywo jak to wyglada, a nie trzymal zapakowane zeby po latach i tak sprzedac.
Okazja zobaczenia takiego egzemplarza na zywo nie trafia sie codziennie, a jak juz sie samemu posiada ta konsole to warto byloby ja przynajmniej zobaczyc.

Edytowane przez saptis
  • Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Odpakuje i sobie zobacze a potem zalaminuje z powrotem zeby przy sprzedazy byla SEALED ;)

@Welna

Tak, cebula to moj styl zycia, swoja droga w mailu dostalem taka jeszcze infomacje: 

"Na koniec wszystkich konkursów planujemy jeszcze jedną małą niespodziankę dla Zwycięzców - w tym temacie skontaktujemy się z Panem w późniejszym terminie:)"

Edytowane przez Redmitsu
Opublikowano

Polaczki cebulaczki, wygraliscie konsole za 5 patoli i byscie chciel jeszcze jakies bonusy

Zawsze mało

Dlaczego ja nie wygrałem tej konsoli ;(

To co teraz dzieje się z cenami tej wersji konsoli jest niesamowite a nawet wręcz Chore. Ale nie wydaje mi się żeby np. za 5 czy 10 lat taka cena nadal się utrzymywała czy wręcz wzrosła. Hype za jakiś czas raczej opadnie. Tak przynajmniej ja to widzę.