Opublikowano 18 stycznia 201510 l no niby tak ale tu w uk ceny używek są na prawdę atrakcyjne. Za cene flaszki masz w dobrym stanie grę, a jak wymieniasz to jeszcze teniej
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Sony musialoby wypuscic te konsole w takiej wersji do sklepow, zeby limitka staniala, a to sie raczej nie stanie. Nawet gdyby rozpoczęli masową produkcję w takiej kolorystyce, ale konsole były pozbawione tej całej otoczki na 20-lecie (pudło i znaczek 1-12 300), wtedy kolekcjonerzy i tak polowaliby na limitki. Kolekcjoner "zadowolony" i przeciętny gracz też. No chyba, że przeceniam tych oszołomów.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Moim zdaniem, za 5-10 lat , jesli ktos bedzie miał zafoliowany egzemplarz to bedzie wart naprawde w (pipi) kasy
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Fajny materiał z imprezy gdzie rozdawali nagrody, a później Kinga z typem rozwozili tym co nie przyszli. Szkoda że do Krakowa nie dotarli. Chciałbym fotkę z Kingą, słodka jest Edytowane 21 stycznia 201510 l przez aux
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Fajny materiał z imprezy gdzie rozdawali nagrody, a później Kinga z typem rozwożą tym co nie przyszli. Szkoda że do Krakowa nie dotarli. Chciałbym fotkę z Kingą, słodka jest Oczywiście na filmiki pozdrowił bys forumek i zrobił banderasa trzymając PS4 i Kingę. ;P
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Nie umiem robić Banderasa, ale forumek oczywiście bym pozdrowił i Kingę ucałował
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Widzieliście gdzieś konsolę w jakiejś fajnej cenie ostatnio? W Saturnie jest biała za 1599, znajdę coś lepszego aktualnie albo w najbliższym czasie? Bundle z The Order pewnie będzie chodził po 1850 więc średnio.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Vobis na Allegro ma za 1569 zł i to na tą chwilę najlepsza oferta. Na ich stronie cena 1599 zł. Sam szukam dla siebie teraz białej
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Na stronie też za 1569 plus darmowy transport (poczta). http://www.vobis.pl/konsola-sony-playstation-4-500gb-biala-2-131009.html
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Sam się napalilem na białą. Ciekaw jestem czy będzie bundle z Project cars. A kupował ktoś z was na raty ale z wkładem własnym?
Opublikowano 25 stycznia 201510 l to w końcu 1500zł, to jaki jest sens brać na raty aby płacić pozniej wiecej przy spłacie ta konsola jest tania w porównaniu z poprzednimi generacjami szkoda, że nie włożyli jednak troche mocniejszego hardware i nie podnieśli ceny
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Moglby mi ktos powiedziec kiedy i jakie beda sie teraz pojawiac bundle z grami? Przelozylem zakup ps4 z gra gta v biala, i teraz nigdzie nie ma:/
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Obecnie wiadomo tylko o zestawie z Order, konsola będzie czarna, tylko że została potwierdzona na rynek europejski, a to nie znaczy, ze trafi do Polski. O Bloodborne na dzień dzisiejszy cisza. Edytowane 29 stycznia 201510 l przez YETI
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Mam zamiar kupić PS4 i chciałbym, żeby był to model CUH-1116A. Ktoś wie w jakich sklepach taki sprzedają ? Gdzie nie patrzę to albo jest coś starszego albo nie ma podanego żadnego info ;/
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Też chwilę szukałem i znalazłem tutaj http://www.blackgames.pl/playstation-500gb-kabel-hdmi-headset-ps4-p-13149.html Sam wziąłem stamtąd białą i jak dobrze pójdzie będzie jutro na Ponderosie
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ooo świetna cena ! Daj znać, jak już Ci dojedzie czy jest wszystko w porządku to i ja od razu zamówię
Opublikowano 22 czerwca 20159 l W lipcu wychodzi ps4 z dyskiem 1tb oraz matowym wykończeniem wiec moze warto sie wstrzymać ? ponadto w Japonii bedzie nowy model który pobiera mniej prądu i jest lżejszy
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Ja mam 1TB który kosztował mnie 20zł:-Sprzedaż starego dysku-Kupno nowegoA wykończenie możesz sobie zrobić jakie chcesz bo klapa od PS4 schodzi z konsoli i możesz z nią robić cuda, ew. jak masz parcie na coś innego to skiny albo mody:
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Te wzorki, skiny to ogolnie mega biednie wyglądaj, Ciekawe jak z cena bedzie jeśli nie przesadza to imo opcja jest bdb
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Lepiej gdyby oprócz, albo zamiast, mniejszego poboru prądu itp. dupereli poprawili te gów.niane gumy na analogach i dali lepszą baterię do pada.