Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konsole mam z RTV EURO AGD

Gre z ultimy

a vertical standu trzeba szukać jak pies żarcia po nocy, jakby nie mogli wsadzić tego plastiku razem z konsolą do pudełka. 

Moje dwa PS stoją pionowo, chce postawić i trzecią. Im bliżej premiery tym większy burdel i nikt nic nie wie. Czyli norma w polsce. 

Opublikowano

Konsole mam z RTV EURO AGD

Gre z ultimy

a vertical standu trzeba szukać jak pies żarcia po nocy, jakby nie mogli wsadzić tego plastiku razem z konsolą do pudełka. 

Moje dwa PS stoją pionowo, chce postawić i trzecią. Im bliżej premiery tym większy burdel i nikt nic nie wie. Czyli norma w polsce. 

Ani Euro RTV AGD a tym bardziej Ultima nie ma startu do takich sklepów jak Media czy Saturn, nie dziw się sam sobie winien jesteś :D

Gość Orzeszek
Opublikowano

własnie wróciłem z euro rtv, facet powiedział ze z dostępnością nie będzie problemu, tylko mam brać koniecznie z rozszerzoną gwarancją, bo laser sie psuje ponoć. także tego

Opublikowano

własnie wróciłem z euro rtv, facet powiedział ze z dostępnością nie będzie problemu, tylko mam brać koniecznie z rozszerzoną gwarancją, bo laser sie psuje ponoć. także tego

Ciekawe skąd on o tym wie? To już jawne wciskanie rozszerzonej gwarancji. Chętnie bym ją kupił, ale nie na warunkach Euro, gdzie przedłużają ją o rok i wychodzi drożej niż o dwa lata w Media Markt

Opublikowano (edytowane)

:D :D

genialne

Może miał na myśli ps2? Albo psx?

Nie sugerował żeby wacikiem ze spirytusem przetrzeć oczko lasera?

Edytowane przez humanno
Opublikowano

hahahah śmiech na sali wciskają kity tylko żeby kase ściągać....  "laser sie psuje" hahaha zaraz padne , co goście już nie wymyślają , najpierw kit ,że brak konsol żeby brać preorder a teraz jeszcze przedłużanie gwarancji , ale w sumie "biznes is biznes"

Gość Orzeszek
Opublikowano

ej, to poważna sprawa, a jak ten pan w sklepie ma dostęp do tych ps4 i juz mu  dwie konsole padły i z głębi serca to poleca, bo sie martwi? :<

Opublikowano

ej, to poważna sprawa, a jak ten pan w sklepie ma dostęp do tych ps4 i juz mu  dwie konsole padły i z głębi serca to poleca, bo sie martwi? :<

chyba z głębi obowiązku wciskania kitu konsumentom.  :D

chyba z głębi obowiązku wciskania kitu konsumentom.   :D

Ja bym się martwił też o co innego... http://www.ps4site.pl/newsy/powazny-problem-z-kontrolerem-dualshock-4/

Opublikowano

Pamiętam jakie ja problemy z laserem miałem na PSX. Konsole trzeba było bokiem stawiać, żeby działała xD

Może poszedł mu laser, bo nie kupił podstawki pod PS4, żeby trzymać ją bokiem xD

czyli bez podstawki nie pogramy ;/ koniec świata , dalej wydatki 

Opublikowano

Hehe jak czytam te posty to az smiac sie chce,czy wy naprawde wierzycie w to ze nie bedzie PS4 na premiere w sklepie???Ludzie ja rozumiem ze jestescie spragnieni nowej generacji ale dajcie spokoj przeciez to SONY zalezy na naszej kasie a nie odwrotnie,aktualnie mieszkam w Belgi i nie wyobrazam sobie zeby nie bylo konsoli dostepnej normalnie w sklepie czy to w niemczech,luksemburgu....29 listopad 

Gość Orzeszek
Opublikowano

Najgorszy jest ten hajp, rozsądek mówi by nie kupować konsoli na start dla jednej gry a z drugiej parcie na nowy sprzęt :(

Opublikowano

Hehe jak czytam te posty to az smiac sie chce,czy wy naprawde wierzycie w to ze nie bedzie PS4 na premiere w sklepie???Ludzie ja rozumiem ze jestescie spragnieni nowej generacji ale dajcie spokoj przeciez to SONY zalezy na naszej kasie a nie odwrotnie,aktualnie mieszkam w Belgi i nie wyobrazam sobie zeby nie bylo konsoli dostepnej normalnie w sklepie czy to w niemczech,luksemburgu....29 listopad 

Dokładnie tak , idą święta ludzie mają wydatki , wigilia, sylwester , prezenty a tu każdy leci i kupuje ps4 za 2 kafle już to widzę , te tłumy przed sklepami 29.11 , ogarnijta sie :D to jest Polska gdzie za 1200zł trzeba przeżyć miesiąc ! 

Opublikowano

Że co ? laser się psuję? A na jakiej podstawie on to stwierdził ? Jak długo użytkuje te swoje ''PS4" ?

Stary no przecież polewamy z typa, że dennie ściemnia :):)

Opublikowano

PS4fan dokladnie bedzie tak jak mowisz....;)hehe Ludzie zaczeli sobie wkrecac ze Polska to kraina miodem i mlekiem plynaca,jest taki popyt na konsole za prawie 2000 tys zl ze zabraknie jej w sklepach bo co to dla polaka wydac cala wyplate na konsole....ok tak dla podsumowania jak widze to JA: Normalny fan PS4 wchodzi do sklepu i kupuje Ps4 czy to w polsce czy w innym kraju a preorderowcy maja problem bo braklo dla nich konsol ktore sa na sklepowych polkach..tyle ode mnie pozdro!!!

• Minusik 1
Opublikowano

Że co ? laser się psuję? A na jakiej podstawie on to stwierdził ? Jak długo użytkuje te swoje ''PS4" ?

Stary no przecież polewamy z typa, że dennie ściemnia :):)

no ja rownież, zadaje bardziej pytania retoryczne