Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To niech sprzedadzą sprzęt, w czym problem?

Jeśli nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze :) Też kupiłem Slima, bo na grudzień/styczeń Prosiak nie oferował takich fajnych ficzerów, nie było go w sklepach, i kosztował by mnie 150€ więcej.

Edytowane przez Masamune
Opublikowano

Przyjdziesz w połowie lutego, to ci powiedzą, żebys podbił za tydzień albo za dwa, bo wtedy to już panie na milion procent będzie.

Opublikowano

W Euro też mówili, że czekają na dostawę i ok. połowy lutego będzie ale bez konkretów.

W tej chwili jedyny sposób na wyrwanie prosiaka to monitorowanie stron sklepów - Saturn, MM (jeden właściciel), Euro, MediaExpert i forum oraz kupno jak tylko będą dostępne. Paru użytkownikom (w tym mnie) udało się tydzień temu w ten sposób - wygląda na to, że czasem są jakieś małe dostawy

Opublikowano

Trochę mi żal osób, które w ostatnich dniach kupiły slimke :rotfl:

Są też niestety tacy co sprzedali zwykłą PS4 i zamiast brać Pro to niestety kupili slima min.

Powiedz ze klamiesz.

Opublikowano

Jak ktoś trafi ze wyskocza nowe konsole di zamówienia na stronach Saturna czy MM to prośbą niech mi podeślę PW żebym nie przeoczyl.

Opublikowano

Trochę mi żal osób, które w ostatnich dniach kupiły slimke :rotfl:

Są też niestety tacy co sprzedali zwykłą PS4 i zamiast brać Pro to niestety kupili slima min.

Powiedz ze klamiesz.

Niestety nie.

@ XM.

Spoko, jak coś będzie dam znać, ponieważ też poluje na Pro.

Opublikowano

Jak ktoś trafi ze wyskocza nowe konsole di zamówienia na stronach Saturna czy MM to prośbą niech mi podeślę PW żebym nie przeoczyl.

Patrzac na to co sie ostatnio dzieje to zanim PW dojdzie juz wszystko bedzie wyprzedane xDDDDD

Opublikowano (edytowane)

Ciekawa sytuacja, w listopadzie konsola zalegala w sklepach, swoja kopie spokojnie wzialem z regalu na poczatku grudnia, a teraz sie trzeba scigac. 

Edytowane przez Shen