Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

no ale wiesz, tutaj są świadomi GRACZE, allegro i olx to inna bajka

Opublikowano (edytowane)

Na niemieckim mediamarkt jest info że dostawa w ciągu 11-12 dni roboczych, tak więc obstawiałbym że dostawa będzie jakoś pod koniec lutego. Zapewne tuż przed premierą Horizona. A ten 8 luty o którym pisało muve to chyba jakaś ściema. Ulitma nic o takiej dostawie nie wie, Sony Polska też.

edit:

Kyo dzięki za info. Zamówiłem. Mam nadzieję, że to nie jest jakiś błąd sklepu. 2 dni temu były dostępne w media expert niestety jak zadzowniłem na infolinie okazało się że to błąd matrixa. Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)

Dostałem info o potwierdzeniu zamówienia. Na infolinii też dostałem info że konsole są fizycznie w magazynie. Fuck YEAH!

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Czy ja dobrze widzę że już nie można zamawiać? :dynia:

Buahahaha.

Velius następnym razem dam Ci na PM ofertę jak coś wpadnie zanim wrzucę w temat jak wczoraj XMowi :lapka:

Opublikowano

Podobno Euro RTV Agd robilo niezle cyrki ludziom, konsola dostepna, ten kto zamowil i oplacil po 3 dniach dostawal info ze albo towar nie kompletny, albo uszkodzony, albo ukradziono w transporcie i zwrot pieniedzy do 30 dni, cwaniaczki XDDD

Opublikowano

Czyli informacja z muve o dostawie 8 lutego by się jednak sprawdziła. Ktoś kto zamawiał w muve ma jakieś info odnośnie wysyłki? Ja w media wybrałem odbiór w sklepie i muszę niestety czekać 4 dni.

Opublikowano (edytowane)

Teraz jakiś wyścig szczurów po te konsole Pro, a w listopadzie bez stresu szło się do sklepu, brało z półki i wychodziło się zadowolonym. Beka z tymi całymi partiami konsol Pro, niech zrobią jak z PS2 kiedy Sony musiało samoloty załatwiać, bo nie nadążali z produkcją i miejsca nie było na import do Europy  :dynia:

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Z drugiej strony jeszcze nic straconego. Wydaje mi się że takie sieci jak MM nie puszczą wszystkiego online. Zapewne coś trafi do stacjonarnych sklepów (tak mi się wydaje)

Opublikowano

Te pare tygodni temu nie spodziewalem sie ze kupilem niemal zlotego grala xD

Ale fart :obama: , wspolczuje tym co chca sie przesiasc na potezne plejstejcen. Ja chyba bym z tym sciganiem do koszyka kur.wicy dostal.

Jeszcze facika za 800 pogonilem w 15 minut.

Teraz widze jak doskonale to byly decyzje w ostatniej chwili

• Plusik 1