Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 845,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Tylko odbior osobisty w Gdyni :dafuq:

mogles brac, kurierem bym ci wyslal

Opublikowano

Co z tego skoro kazdy chce miec JUZ

Opublikowano

No dokładnie. To trochę tak jakby Papaj chciał zjeść szpinak ale by mie było, no ale za dwa miesiące pewno będzie (do tego czasu Oliwkę mu nieźle zrukają)

Opublikowano
:notsure:
Opublikowano

Prosiak kupiony na premiere, chodzi cicho w porownaniu z Premierowym Fatem, ktory to zreszta poszedl za 1000 z dwoma grami kilka dni po premierze Pro na OLXie[emoji41] Ale juz nie wk.u.rwiam[emoji14]

Opublikowano

Zapraszam do choszczna, po 3 sztuki w media expert i neo net ;)

Opublikowano

Jakie ceny?

Opublikowano

No właśnie u mnie w mieście niby Prosiak dostępny w media expert a jak byłem kiedyś przejazdem to na stoisku nie było. Na magazynie mają pochowane? Z downami z obsługi nawet nie gadałem bo zaraz by mi pokazywał pewnie zwykłe faty albo slimki.

Opublikowano

Jakie ceny?

Coś ponad 1700 zl jakoś, nie pamietam, leżą i się kurzą, jak to na wsi ;)

Edytowane przez S_600

Opublikowano

Jakie ceny?

Coś ponad 1700 zl jakoś, nie pamietam, leżą i się kurzą, jak to na wsi ;)

To wez mi jedna :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jakby ktoś chciał to właśnie patrzyłem na stronie Media Expert, w Radomiu w jednym z marketów,(ul. Niemcewicza 2) tylko odbiór wyłącznie w sklepie ;x

Opublikowano

Brak wymaganej ilości produktu w magazynie.

No chyba nie, a juz mialem do Radomia jechac (pipi)a :reggie:

Opublikowano

Nie zycze ale dosyc zabawne by bylo jakbysmy dzis w wiadomosciach uslyszeli ze byl wypadek na krajowej , kurier wiozacy przesylki nie ucierpial jednak towaru nie dalo sie uratowac.

Wkurzylbys sie xm?

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Jakby ktoś chciał to właśnie patrzyłem na stronie Media Expert, w Radomiu w jednym z marketów,(ul. Niemcewicza 2) tylko odbiór wyłącznie w sklepie ;x

Ten tylko odbiór wyłącznie w sklepie to często sztuki powystawowe, na MM oznaczali to wcześniej nawet, także lepiej dokładnie dopytać, bo jak widziałem jak w ME konsola pracuje w zamkniętym przezroczystym pudełku cały dzień to aż mi sie szkoda zrobiło tego sprzetu

Opublikowano

Mi ziomeczki z ME mowili ze nie ma i nie maja nawet w statusie w dostarczeniu prosow jak pytalem.

Opublikowano

Nie zycze ale dosyc zabawne by bylo jakbysmy dzis w wiadomosciach uslyszeli ze byl wypadek na krajowej , kurier wiozacy przesylki nie ucierpial jednak towaru nie dalo sie uratowac.

Wkurzylbys sie xm?

Nie opłacone także hói :lapka: ale gul by skoczył na pewno xD
Opublikowano

Wyobrazilem sobie relacje na zywo w tvp a w tle biegajacy w szale xm i napier.dalajacy tego kuriera a potem skladajacy rozje.bane pro jak klocki lego ze lzami w oczach xD

Krzyczacy w niebo ŁAAJ ŁAAAAAJ ŁAAAAJ MI

Opublikowano

Równo od 9:00 trzeba liczyć :kaz:

Opublikowano

Dopiero jutro będę miał kooorva xD Kanabis zaraz zapeszy.