Opublikowano 7 lutego 20178 l Jeszcze pewnie ze dwa miesiące i będzie tego wystarczająco dużo w sklepach. Edytowane 7 lutego 20178 l przez Papaj
Opublikowano 7 lutego 20178 l No dokładnie. To trochę tak jakby Papaj chciał zjeść szpinak ale by mie było, no ale za dwa miesiące pewno będzie (do tego czasu Oliwkę mu nieźle zrukają)
Opublikowano 7 lutego 20178 l Nie no w sumie janusze z Allegro aż tak drogo nie chcą. 2 kafle i więcej. Co to dla pięknego kawaleria? xD
Opublikowano 7 lutego 20178 l Prosiak kupiony na premiere, chodzi cicho w porownaniu z Premierowym Fatem, ktory to zreszta poszedl za 1000 z dwoma grami kilka dni po premierze Pro na OLXie[emoji41] Ale juz nie wk.u.rwiam[emoji14]
Opublikowano 7 lutego 20178 l No właśnie u mnie w mieście niby Prosiak dostępny w media expert a jak byłem kiedyś przejazdem to na stoisku nie było. Na magazynie mają pochowane? Z downami z obsługi nawet nie gadałem bo zaraz by mi pokazywał pewnie zwykłe faty albo slimki.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Jakie ceny?Coś ponad 1700 zl jakoś, nie pamietam, leżą i się kurzą, jak to na wsi ;) Edytowane 7 lutego 20178 l przez S_600
Opublikowano 7 lutego 20178 l Jakie ceny?Coś ponad 1700 zl jakoś, nie pamietam, leżą i się kurzą, jak to na wsi ;) To wez mi jedna Edytowane 7 lutego 20178 l przez Velius
Opublikowano 7 lutego 20178 l Jakby ktoś chciał to właśnie patrzyłem na stronie Media Expert, w Radomiu w jednym z marketów,(ul. Niemcewicza 2) tylko odbiór wyłącznie w sklepie ;x
Opublikowano 7 lutego 20178 l Brak wymaganej ilości produktu w magazynie. No chyba nie, a juz mialem do Radomia jechac (pipi)a
Opublikowano 8 lutego 20178 l Nie zycze ale dosyc zabawne by bylo jakbysmy dzis w wiadomosciach uslyszeli ze byl wypadek na krajowej , kurier wiozacy przesylki nie ucierpial jednak towaru nie dalo sie uratowac. Wkurzylbys sie xm? Edytowane 8 lutego 20178 l przez kanabis
Opublikowano 8 lutego 20178 l Jakby ktoś chciał to właśnie patrzyłem na stronie Media Expert, w Radomiu w jednym z marketów,(ul. Niemcewicza 2) tylko odbiór wyłącznie w sklepie ;x Ten tylko odbiór wyłącznie w sklepie to często sztuki powystawowe, na MM oznaczali to wcześniej nawet, także lepiej dokładnie dopytać, bo jak widziałem jak w ME konsola pracuje w zamkniętym przezroczystym pudełku cały dzień to aż mi sie szkoda zrobiło tego sprzetu
Opublikowano 8 lutego 20178 l Mi ziomeczki z ME mowili ze nie ma i nie maja nawet w statusie w dostarczeniu prosow jak pytalem.
Opublikowano 8 lutego 20178 l Nie zycze ale dosyc zabawne by bylo jakbysmy dzis w wiadomosciach uslyszeli ze byl wypadek na krajowej , kurier wiozacy przesylki nie ucierpial jednak towaru nie dalo sie uratowac. Wkurzylbys sie xm? Nie opłacone także hói ale gul by skoczył na pewno xD
Opublikowano 8 lutego 20178 l Wyobrazilem sobie relacje na zywo w tvp a w tle biegajacy w szale xm i napier.dalajacy tego kuriera a potem skladajacy rozje.bane pro jak klocki lego ze lzami w oczach xD Krzyczacy w niebo ŁAAJ ŁAAAAAJ ŁAAAAJ MI
Opublikowano 8 lutego 20178 l Można zamawiać Prosiaki za 1849 zł :/ http://www.avans.pl/konsole-ps4/konsola-sony-playstation-4-pro-1tb,id-741103 http://www.electro.pl/konsole-ps4/konsola-sony-playstation-4-pro-1tb,id-741103