Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dokładnie. To trochę tak jakby Papaj chciał zjeść szpinak ale by mie było, no ale za dwa miesiące pewno będzie (do tego czasu Oliwkę mu nieźle zrukają)

Opublikowano

No właśnie u mnie w mieście niby Prosiak dostępny w media expert a jak byłem kiedyś przejazdem to na stoisku nie było. Na magazynie mają pochowane? Z downami z obsługi nawet nie gadałem bo zaraz by mi pokazywał pewnie zwykłe faty albo slimki.

Opublikowano (edytowane)

Nie zycze ale dosyc zabawne by bylo jakbysmy dzis w wiadomosciach uslyszeli ze byl wypadek na krajowej , kurier wiozacy przesylki nie ucierpial jednak towaru nie dalo sie uratowac.

Wkurzylbys sie xm?

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

Jakby ktoś chciał to właśnie patrzyłem na stronie Media Expert, w Radomiu w jednym z marketów,(ul. Niemcewicza 2) tylko odbiór wyłącznie w sklepie ;x

Ten tylko odbiór wyłącznie w sklepie to często sztuki powystawowe, na MM oznaczali to wcześniej nawet, także lepiej dokładnie dopytać, bo jak widziałem jak w ME konsola pracuje w zamkniętym przezroczystym pudełku cały dzień to aż mi sie szkoda zrobiło tego sprzetu

Opublikowano

Nie zycze ale dosyc zabawne by bylo jakbysmy dzis w wiadomosciach uslyszeli ze byl wypadek na krajowej , kurier wiozacy przesylki nie ucierpial jednak towaru nie dalo sie uratowac.

Wkurzylbys sie xm?

Nie opłacone także hói :lapka: ale gul by skoczył na pewno xD
Opublikowano

Wyobrazilem sobie relacje na zywo w tvp a w tle biegajacy w szale xm i napier.dalajacy tego kuriera a potem skladajacy rozje.bane pro jak klocki lego ze lzami w oczach xD

Krzyczacy w niebo ŁAAJ ŁAAAAAJ ŁAAAAJ MI