MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 No widzę, że sklepy chcą sobie po stówce ugrać na sztuce. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Dziwne ze dopiero teraz na to wpadli. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Komuś jeszcze MM anulowało wczorajsze zamówienie? :/ Szanowny Kliencie,Bardzo przepraszamy, jednak zamawiany produkt okazał się niedostępny. W związku z tym nie możemy potwierdzić realizacji niniejszego zamówienia. Informujemy, że Zamówienie zostało anulowane.Z poważaniem,Zespół Mediamarkt.plZamówienie nie zostało zrealizowane Witamy,informujemy, że Zamówienie 10705099 01 zostało anulowane.Jeżeli Zamówienie zostało przez Ciebie opłacone - zwrot środków nastąpi niezwłocznie.W przypadku ewentualnych wątpliwości zapraszamy do kontaktu z nami – kliknij kontakt.Z poważaniem,Zespół Mediamarkt.pl Za to ME się spisał: Cytuj
Zigor 12 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 U mnie też zamówienie w Media Markt anulowane :( Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Kyo,Zigor - a po zamówieniu wczoraj dostaliście z MM 2 maile(pierwszy z informacją o złożeniu zamówienia a drugi z potwierdzeniem zamówienia)? Do mnie póki co jeszcze żaden mail o anulowaniu zamówienia nie przyszedł. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Ja tylko dostałem o złożeniu zamówienia i było w nim napisane że mam czekać na kolejnego z informacją o dostępności. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Aha. Ja dostałem 2. O złożeniu a kilka minut później o potwierdzeniu zamówienia. No nic czekam. Cytuj
Zigor 12 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 U mnie też był tylko jeden mail, także może jak masz dwa to Ci się udało kupić tą jedną sztukę co mieli na stanie ;-) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 I oto daję Wam Mesjasza: https://saturn.pl/konsole-i-gry/konsola-playstation-4-pro-1tb-a-chassis-czarna Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 odliczamy czy bluber zdąży? dowiemy sie wkrótce Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) bon 100zł wychodzi 1672zł, poza muve to najtaniej do tej pory. MM tez ma https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-playstation-4-pro-1tb-a-chassis-czarna Edytowane 8 lutego 2017 przez Velius Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) Saturn juz nie ma MM też nie Edytowane 8 lutego 2017 przez Rayos Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Jezus jaka beka. Wracam do Wiedźmina. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 chyba ogolnie nie bylo tylko na stronce dla beki jest ze dostepne Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) jakiś informatyk ichni heheszkuje w robocie . Mi się zdarzyło kiedyś na stronie podmienić poradnie diabetologiczną z dermatologiczną ale to było niechcący ... przysięgam Edytowane 8 lutego 2017 przez blantman Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) Ładna komuna się tu odpyerdala...nawet u mnie na wsi wykupili :-( Jakąś większą dostawa kiedy będzie ktoś się orientuje ?? Edytowane 8 lutego 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 odliczamy czy bluber zdąży? dowiemy sie wkrótce daj sobie przerwe, kupie jak będzie po ludzku dostępne od ręki ;[ Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Sony Poland sobie chyba igrzyska po prostu robi. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Na Avansie nadal dostępna: https://www.avans.pl/konsole-ps4/konsola-sony-playstation-4-pro-1tb,id-741103 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 tam ku,rwy pracują i nie polecam avansu ani electro Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Nie kupowalem nigdy w Avansie, ale patrzac ze maja te same ceny co Electro, podobny layout sklepu oraz te same ceny i zawsze dostepnosc towarów w tym samym czasie to pewnie cos jak saturn i MM. A Electro tez nie polecam, z tego co pamietam ping mial z nimi jakies jazdy i mi tez wyslali nie ten produkt co trzeba. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Nie kupowalem nigdy w Avansie, ale patrzac ze maja te same ceny co Electro, podobny layout sklepu oraz te same ceny i zawsze dostepnosc towarów w tym samym czasie to pewnie cos jak saturn i MM. A Electro tez nie polecam, z tego co pamietam ping mial z nimi jakies jazdy i mi tez wyslali nie ten produkt co trzeba. Kupiłem i chu.jków GTA V na XBOX ONE po dobrej cenie. Wygenerowali list przewozowy, ale nie przekazali paczki kurierowi. Koniec końców stwierdzili, że przesyłka 'zaginęła' i anulowali zamówienie. Potem przez tydzień prosiłem się idioty z obsługi, żeby zwrócił mi wpłacone pieniądze. Na szczęście płaciłem PayPalem, więc zrobiłem im chargeback. Wcześniej chyba z 10 maili z obsługą klienta wymieniłem i nie byli mi w stanie zwrócić pieniędzy za niezrealizowane zamówienie. W Avansie kupowałem ostatnio kuchenkę i było okej. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Ja pralkę kupowałem w Electro i było tip top xD Avans polecam zakupy jak znowu będzie likwidacja sklepów. Najtańsze abonamenty Xbox live gold na świecie, świętej pamięci MSP za 1/4 ceny i Dualshocki 4 po 50 zł (plus wiele innych fajnych rzeczy). Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Jak to znowu likwidacja sklepów. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Komuś jeszcze MM anulowało wczorajsze zamówienie? :/ Szanowny Kliencie, Bardzo przepraszamy, jednak zamawiany produkt okazał się niedostępny. W związku z tym nie możemy potwierdzić realizacji niniejszego zamówienia. Informujemy, że Zamówienie zostało anulowane. Z poważaniem, Zespół Mediamarkt.pl Zamówienie nie zostało zrealizowane Witamy, informujemy, że Zamówienie 10705099 01 zostało anulowane. Jeżeli Zamówienie zostało przez Ciebie opłacone - zwrot środków nastąpi niezwłocznie. W przypadku ewentualnych wątpliwości zapraszamy do kontaktu z nami – kliknij kontakt. Z poważaniem, Zespół Mediamarkt.pl Za to ME się spisał: Kyo mamy identyczne tapety na tel xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi