DanMag 5 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Informacja dla zainteresowanych kupnem konsoli w Gdanskim MM dzisiejsze info od pewnego zrodla, konsol w dniu premiery nie zabraknie bedzie dostepnych okolo 80 sztk. 4 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) Nadwoje babka wrozyla wszystko zalezy od tego ile konsol Sony wrzuci na nasz rynek... Cos prawdy musi byc z tymi problemami z dostepnoscia bo to z tego co czytalem nie tylko w PL wysylaja syganalu ze dla wszystkich nie starczy. Nie sadze zeby to byl tak mistrzowsko hype przeprowadzany z strony Sony. Mysle ze popyt w ok 70% zostanie zaspokojony ale to wszystko wrozenie z gusow Ktoś gdzieś wspomniał o 8000 konsol na całą polskę. Nie wiem czy to prawda ale dobrze że mam pre order wykupiony. Z akcesoriów to tylko vetrical stand i ładowarka do dualshocków 4, nic po za tym. Ale nie wiem gdzie to dostać, zamówiłem na amazonie. 29ego wsiadam w automobil o 8:40 i jadę do RTV EURO AGD po konsolę, 9:15 jadę po Assassins Creed 4 do małego sklepu z tanimi grami 9:40 jadę do Media Markt sprawdzić czy będą mieli vertical stand 10:00 jadę do domu, drzwi wejściowe zastawiam meblami, okna zabijam deskami. Długi weekend 15 dni! Edytowane 14 listopada 2013 przez ussr 4 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) Kto i dlaczego mi przeniósł posta, który w ogóle nie pasuje do tego tematu? Edytowane 14 listopada 2013 przez Q-Jot Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) Jakaś szajba na temat TV się zrobiła. Fakty są takie, że przy wielkości TV 32 lub 37 cale siedząc w odległości 2 metrów NIE WIDAĆ różnicy pomiędzy 720p a 1080p. Oko jest ułomne nie wychwyci różnicy. Pixele są tak małe, że ich po prostu nie widać. Inna sprawa jak się siedzi przy kompie w odległości 0,5 metra od monitora. Wtedy różnica jest widoczna. Przy TV 42 cale i więcej FULL HD ma już sens jeśli się siedzi kilka metrów do ekranu. Oczywiście im więcej tym lepiej, można wsadzić UTRA W PYTĘ MEGA MIX TURBO HD w TV 22 cale i być gościem, bo się ma... Trochę zdrowego rozsądku, ale co ja się tam znam... Edytowane 14 listopada 2013 przez Kris77 2 Cytuj
kszalek 9 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) Q-Jot. Mam identyczna sytuacje jesli chodzi o tv. W salonie mam 42 cale 720p kupiony 7 lat temu gdy jeszcze telewizje ogladalem. Teraz odpalam ja tylko na wazniejszy mecz, a bywaja miesisce gdy w ogole go nie wlacze. Mysle jednak ze ten tv narazie mi wystarczy do ps4, jednak nie ukrywam, ze pomysle w przyszlosci nad czyms 1080p gdy juz konsola sie rozkreci i w pelni wykorzysta full hd. Nie jest latwo wydac kupe kasy na tv ktory bedzie chodzil tylko z konsola... Edytowane 14 listopada 2013 przez kszalek Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) Właśnie jestem po rozmowie z Panią z Ultimy w sprawie poniższego zestawu. Pytałem się o szanse otrzymania go w dzień Premiery. Odpowiedź była jednoznaczna nie może nic obiecać ponieważ wszystkie preordery zostały wyczerpane. Zasugerowała by zadzwonić do Sony i zgłosić zażalenie by zwiększyli ilość dostępnych sztuk dla partnerów handlowych, więc w sumie zonk;/ http://www.ultima.pl/konsola_playstation_4_killzone_2_pady_kamera/i14909/ Ps opis z ultimy przy zestawie: "Przyjmujemy zamówienia na bliżej nieokreślony termin kolejnej dostawy po premierze konsoli. Zamówienia będziemy realizować w kolejności ich składania." Edytowane 14 listopada 2013 przez czarek250885 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Czyli pewnie już na drugi rzut konsol gdzieś po nowym roku. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 z tego co wczoraj dowiedziałem się w sklepe drugi rzut ma być coś koło 14 grudnia Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 http://www.alpinelectronicsltd.co.uk/acatalog/Sony_PlayStation_4_Console_with_Killzone__Shadow_Fall.html Czy ktos zna ta stronke? Niby nie gwarantuja konsoli na premiere ale jakos tak podejrzanie tanio. No I ceny gier tez nizsze. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Informacja dla zainteresowanych kupnem konsoli w Gdanskim MM dzisiejsze info od pewnego zrodla, konsol w dniu premiery nie zabraknie bedzie dostepnych okolo 80 sztk. Wreszcie dobre info. W którym MM? Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 http://www.alpinelectronicsltd.co.uk/acatalog/Sony_PlayStation_4_Console_with_Killzone__Shadow_Fall.html Czy ktos zna ta stronke? Niby nie gwarantuja konsoli na premiere ale jakos tak podejrzanie tanio. No I ceny gier tez nizsze. 340 funtów x 5zł (kurs 4.9958) = 1700zł czyli jesteś 299zł do przodu. U nas taki zestaw ps4 + KZ kosztuje około 1999zł. No, ale wiadomo trzeba wliczyć transport i cło. Fajny plus, że gdy dodatkowo jeszcze bierzesz którąś z gier płacisz za nią tylko 35 funtów czyli 175 zł. Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) Informacja dla zainteresowanych kupnem konsoli w Gdanskim MM dzisiejsze info od pewnego zrodla, konsol w dniu premiery nie zabraknie bedzie dostepnych okolo 80 sztk. Powiedz mi mówimy o MM na Przymorzu? Jak tak to super mam do niego blisko Sorry za post pod postem;/ Edytowane 14 listopada 2013 przez czarek250885 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Oby tylko pogłosiki o wadliwych konsolach sie nie potwierdziły, bo wtedy na pewno nie będzie problemów z dostępnością Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 http://www.alpinelectronicsltd.co.uk/acatalog/Sony_PlayStation_4_Console_with_Killzone__Shadow_Fall.html Czy ktos zna ta stronke? Niby nie gwarantuja konsoli na premiere ale jakos tak podejrzanie tanio. No I ceny gier tez nizsze. 340 funtów x 5zł (kurs 4.9958) = 1700zł czyli jesteś 299zł do przodu. U nas taki zestaw ps4 + KZ kosztuje około 1999zł. No, ale wiadomo trzeba wliczyć transport i cło. Fajny plus, że gdy dodatkowo jeszcze bierzesz którąś z gier płacisz za nią tylko 35 funtów czyli 175 zł. Mieszkam w UK wiec jest ok Poprostu na takim Amazonie gole PS4 jest za 350 a I gry o 10 funa drozsze. No nic moze zaryzykuje Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Oby tylko pogłosiki o wadliwych konsolach sie nie potwierdziły, bo wtedy na pewno nie będzie problemów z dostępnością Będą zwroty, biorąc pod uwagę tylko rok gwarancji. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) Pokaz przedpremierowy 23-28 listopada. Gdańsk - Galeria Bałtycka, Poznań - Stary Browar Katowice - Silesia City Center Warszawa - CH. Arkadia Przygotowaliśmy niezwykłą niespodziankę dla wszystkich wielbicieli PlayStation, którzy z niecierpliwością oczekują pojawienia się konsoli nowej generacji. Już 23 listopada w największych centrach handlowych w Warszawie, Poznaniu, Katowicach i Gdańsku otwarte zostaną specjalne strefy PlayStation. W każdej z nich, przez sześć dni, gracze będą mieli szanse poznać możliwości PlayStation 4, zagrać m.in. w Killzone: Shadow Fall, KNACK, Assassin's Creed IV: Black Flag, Just Dance 2014 i inne. http://www.youtube.com/watch?v=RYmb7Nq035o Zastanawiam się czy by sobie nie pójść Edytowane 14 listopada 2013 przez Drantzell Cytuj
DanMag 5 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Informacja dla zainteresowanych kupnem konsoli w Gdanskim MM dzisiejsze info od pewnego zrodla, konsol w dniu premiery nie zabraknie bedzie dostepnych okolo 80 sztk. Wreszcie dobre info. W którym MM? Media Markt Al. Grunwaldzka 309 1 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 i teraz całe forum jedzie do Gdańska Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Mefi23: Jedźcie do Gdyni, tam też na pewno będą DanMag: Dzięki. Trzeba będzie zaplanować dzień ;] Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Po tych rewelacjach z psujacymi sie konsolami to chyba olewam preordera. Pierwsze partie to bedzie loteriada. A ja nie mam ochoty pozniej latac, wysylac po serwisach. Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Po tych rewelacjach z psujacymi sie konsolami to chyba olewam preordera. Pierwsze partie to bedzie loteriada. A ja nie mam ochoty pozniej latac, wysylac po serwisach. skąd takie informacje? ja kupowałem ps3 w dniu premiery i sprzedałem ją w kwietniu tego roku, 0 problemów 1 Cytuj
wiktorio9 7 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Siemanko Pisałem dzisiaj maila do RTV Euro AGD w sprawie mojego preordera. Napisałem mu,że zamówiłem PREORDER 4 SIERPNIA i czy na pewno będę miał. W odpowiedzi dostałem abym podał mu mój numer zamówienia. Podałem mu i po 10 minutach odpisał mi, że mój egzemplarz zostanie wysłany kurierem do mojego sklepu który wybrałem i będe miał odebrać 29 LISTOPADA !!! Zamówiłem również oczywiście FIFA 14 NextGen i WEEKEND mam z głowy :> TEŻ DO ODBIORU 29 LISTOPADA Więc jeśli macie pytania i macie zamówione PREORDERY w RTV EURO AGD to piszcie do ludzi którzy potwierdzali wam zamówienia tam na dole w mailu zapytajcie sie ich oni na pewno wiedzą więcej niż co niektórzy nieogarnięci sprzedawcy 2 6 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 serio ? nie wpadłbym na to 1 Cytuj
wiktorio9 7 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 powiedzcie mi gdzie najlepiej kupić vertical standa ? w jakiej cenie prawdopodobnie będzie na premierę ? i czy wgl opłaca się go kupować ? Cytuj
YETI 10 991 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 powiedzcie mi gdzie najlepiej kupić vertical standa ? w jakiej cenie prawdopodobnie będzie na premierę ? i czy wgl opłaca się go kupować ? Nie opłaca, bo konsola stoi pionowe i bez niego. Zamówiłem również oczywiście FIFA 14 NextGen Heheh, jak to śmiesznie brzmi, nextgen. W tej fifie to chyba tylko cena jest nexgenowa. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi