Opublikowano 18 listopada 201311 l w piątek idę się zapytać do RTV czy będą coś mieć na półkach 29. jak nie jade do większego miasta do MM ;D
Opublikowano 18 listopada 201311 l A orientuje się ktoś czy będzie gdziekolwiek jakaś sprzedaż o północy z 28 na 29 Listopada?
Opublikowano 18 listopada 201311 l Zamowilem swoja konsolę w Euro 07.11 koło 17 30 bundel z KZ dostalem dzisiaj taka odpowiedź: Szanowny Kliencie, Rezerwacja xxxxxxxxx zostanie dostarczona najpóźniej w dniu premiery konsoli PS4. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam
Opublikowano 18 listopada 201311 l Ja już dawno temu dostałem odpowiedz "Szanowny Kliencie, Pre-order gwarantuje realizację zamówienia w terminie. Jak będziemy mieli sprzęt na magazynie będziemy informowali o dalszych krokach w celu finalizacji zamówienia. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam"
Opublikowano 18 listopada 201311 l A moze ktos sie orientowal jak z dostepnoscia w bialymstoku i okolicach?
Opublikowano 18 listopada 201311 l A orientuje się ktoś czy będzie gdziekolwiek jakaś sprzedaż o północy z 28 na 29 Listopada? Nie ma takich sprzedaży. Nie ma tylu sztuk aby móc wydawać klientom konsole którzy inni mają zamówione.
Opublikowano 18 listopada 201311 l orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu.
Opublikowano 18 listopada 201311 l A po co sprawdzać ? Sprzęt jest nowy i nie ma się czym przejmować. Jak padnie to na wymianę dajesz, albo do naprawy.
Opublikowano 18 listopada 201311 l Reszta na PS4 dopiero 25.11 orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu. W MM/SP możesz sprawdzić w punkcie serwisowym Edytowane 18 listopada 201311 l przez FarM
Opublikowano 18 listopada 201311 l Witam Dzisiaj dostałem email z euro rtv z proźbą o wykonanie przelewu za konsolę. Może szybciej wyślą
Opublikowano 18 listopada 201311 l Gość w Krakowskim MM powiedział mi, że spokojnie wystarczy konsol na premierę dla wszystkich. Sony ponoć potwierdziło, że będzie więcej sprzętu niż początkowo zakładano. Mają być golasy i zestawy z Killzone. Cena najprawdopodobniej 1799 i 1999. Od rana, 29 listopada powinny byc już wyłożone na póły. Można adres sklepu
Opublikowano 18 listopada 201311 l Ja po cichu liczę na zakup w UK. Wstępnie miałem kupić w Blockbuster ale firma upadła i robią wyprzedaże, a o przyszłych zamówieniach nie ma mowy. W The Game mówili, że może być problem z dostępnością w dniu premiery jednak warto próbować. Na szczęście tutaj sklepów z grami jest mnóstwo, więc trzeba będzie pochodzić. 349 funtów to, że tak powiem zacna cena przeliczając na zarobki, człowiek cały miesiąc pracuje a stać go na ps4 z grami + TV + kino domowe i jeszcze na życie zostaje. Życzę powodzenia w polowaniu na Wasze egzemplarze PS4 i oby POLSKA nie trafiła na wadliwą partię konsol. Edytowane 18 listopada 201311 l przez mastafaker
Opublikowano 18 listopada 201311 l Reszta na PS4 dopiero 25.11 orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu. W MM/SP możesz sprawdzić w punkcie serwisowym jaki sklep ? bo potrzebuje o FIFA 14 na PS4 aaa i wiesz może gdzie można kupić NBA 2k14 ?
Opublikowano 18 listopada 201311 l Szanowny Kliencie, Według informacji od producenta konsole wraz grą powinny być dostępne w dniu premiery. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Dzisiaj takie info od Euro dostalem, bundla z kz zamowilem jak tylko wrzucili na strone. Tekst 'powinny byc' sredni mi sie podoba. I podbijam pytanie o gry, gdzie kupujecie, gdzie najtaniej? Polska/zagranica bez roznicy.
Opublikowano 18 listopada 201311 l Forumku patrz: http://www.ppe.pl/news-25376-sce_polska___oficjalne_stanowisko_w_sprawie_dostepnosci_ps4_w_naszym_kraju_.html
Opublikowano 18 listopada 201311 l no to ja mam PREORDER złożony 7 sierpnie kartonik leży i czeka jeszcze 10 dni FIFKA do tego czekam aż ktoś mi odpowie co z NBA 2K14 i weekend z głowy :> a poootem jeszcze dłużej :> mój plan na 29. listopada - mam zwolnienie ze szkoły ( do lekarza idę) - 9:00 jestem w sklepie i daje kartonik -9:15 wychodzę z PS4 FIFKĄ, kartą na 100 zł do PSN i mam nadzieje że z NBA - 9:30 rozpakowuje -10 podłączam,zakładam konta -10:45 do 24 siedze i gram w Fifa Ultimate Team
Opublikowano 18 listopada 201311 l Hejka, Poniżej oficjalne stanowisko SCE Polska odnośnie dostępności konsol na premierę. Co o tym myślicie? Ja zamówiłem w Euro 06/11 i nawet dziś Pani mnie zapewniała, że konsolę otrzymam ale z informacji poniżej nie jest już to takie pewne. I co to znaczy, że dotyczy płatnych preorderów? Ja mam odbiór osobist i nic nie płaciłem. http://www.ppe.pl/news-25376-sce_polska___oficjalne_stanowisko_w_sprawie_dostepnosci_ps4_w_naszym_kraju_.html
Opublikowano 18 listopada 201311 l Hejka, Poniżej oficjalne stanowisko SCE Polska odnośnie dostępności konsol na premierę. Co o tym myślicie? Ja zamówiłem w Euro 06/11 i nawet dziś Pani mnie zapewniała, że konsolę otrzymam ale z informacji poniżej nie jest już to takie pewne. I co to znaczy, że dotyczy płatnych preorderów? Ja mam odbiór osobist i nic nie płaciłem. http://www.ppe.pl/news-25376-sce_polska___oficjalne_stanowisko_w_sprawie_dostepnosci_ps4_w_naszym_kraju_.html hejka, patrz 2 posty wyżej.
Opublikowano 18 listopada 201311 l orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu. Także mam lekkie obawy co do zakupu w Euro po nie których opiniach na forach. Co do sprawdzenia sprzętu na miejscu to jednie maja wzmiankę na stronie: Pamiętaj, aby przy odbiorze produktu w sklepie RTV EURO AGD lub w domu przy dostawie obejrzeć go i sprawdzić, czy nie ma uszkodzeń (zarysowań, wgnieceń, otarć). Pomoże Ci w tym sprzedawca lub pracownik dostarczający produkt, którego obowiązkiem jest upewnienie się, że wydawany produkt jest w dobrym stanie. Sprzedawca lub pracownik dostarczający zamówienia może wydać Ci produkt tylko wtedy, gdy jego stan jest przez Ciebie akceptowany Pamiętaj razem z produktem powinieneś otrzymać instrukcję obsługi, kartę gwarancyjną oraz dokumenty potwierdzające zakup produktu. Źródło: http://www.euro.com.pl/cms/reklamacje_odbior-i-wskazowki.bhtml#ixzz2l20eLKJi Myślę że będzie to zależało na jakiego sprzedawce trafimy żeby móc podłączyć konsole na miejscu.
Opublikowano 18 listopada 201311 l No ja tam dalej mam przeczucie, że wejdę 29.11 do MM lub Media Expert i wyjdę z konsolą bez preordera (mieszkam na przedmieściach ok 150 tys osady więc raczej nie ma tu takiego szału jak większych aglomeracjach). Dodam od razu, że mój optymizm jest podyktowany w dużej mierze tym, że mocno opadł mi hype na PS4 po przesunięciu Watch Dogs. Jakby nie NBA 2k14 + zamiłowanie do nowinek AV to całkiem możliwe, że w ogóle bym się nie zastanawiał nad kupnem na premierę. Edytowane 18 listopada 201311 l przez balon
Opublikowano 18 listopada 201311 l Moj pre order juz jest w statusie jako Processing;D Such a perfect day;D
Opublikowano 18 listopada 201311 l Moj pre order juz jest w statusie jako Processing;D Such a perfect day;D W jakim sklepie ?
Opublikowano 18 listopada 201311 l orientuje się ktoś jaka jest podstawa prawna, która pozwala sprawdzić sprzęt w sklepie? Ostatnio kupowałem w Euro nowy TV i niestety nie zgodzili się na sprawdzenie sprzętu.Sprzedawca nie może ci odmówić tylko obejrzenia sprzetu pod kątem uszkodzeń. Podłączanie , testowanie to tylko ich dobra wola więc czasem nie chcą się w to bawić.
Opublikowano 18 listopada 201311 l Shopto ale to sklep UK Nie mam pojecia czy wysylaja do innych krajow,ale dzis sie dowiedzialem,ze kazdy kto zamowil konsole przed 11 listopada dostanie na premiereMozliwe,ze w Uk znowu Xbox bedzie na topie i sporo ludzi anulowalo zakup. Co jest smieszne zamowilem pre ordera na poczatku wrzesnia z Amazona Uk i nie mam szans dostac konsoli na premiere.Chyba zawsze lepiej wybrac maly sprawdzony sklep.