Opublikowano 20 listopada 201311 l Może ktoś podsumuje wszystko? Info w jakich miastach powinny być dostępne konsole etc. Postaram się jutro obczaić Gliwickie Euro
Opublikowano 20 listopada 201311 l U mnie w Euro RTV w mieście 150.000 mieszkańców Inowrocław. Byłem u gościa i powiedział mi że jest u nas tylko z 6-7 Preorderów a mają mieć na stanie 12-13, ale mówił że to nie jest pewne i wie tylko że preorderki do 3 września będą ja mam 4 sierpnia więc luuuuuz EEEJ MOŻNA JUŻ DOSTAĆ GRY PS4 W SKLEPACH W TORUNIU ? DZISIAJ WŁAŚNIEI JADĘ I ZASTANAWIAM SIĘ CZY WZIĄĆ KASĘ I KUPIĆ FIFKĘ MOŻe NAMÓWIĘ RODZICÓW NA NBA 2K14 PROSZĘ O POMOC BO ZA 1H JADE !!!
Opublikowano 20 listopada 201311 l Ja się tylko zastanawiam, czy dostanę ps4 w MM. Pre-order kupiłem 9 października, ale przez info od SCEP (odnośnie zamówień złożonych do 3 września) zastanawiam się czy mi odłożą (na magazynie), czy będzie trzeba walczyć o swoją sztukę. Jeżeli mają mieć na półkach to chyba wszystkie pre-ordery też zrealizują, zwłaszcza, że jakiś czas temu zaprzestali ich sprzedaży? Nie zależy mi na bundlu, chyba, że będzie taka możliwość ale bez spiny. U mnie w Euro RTV w mieście 150.000 mieszkańców Inowrocław. Byłem u gościa i powiedział mi że jest u nas tylko z 6-7 Preorderów a mają mieć na stanie 12-13, ale mówił że to nie jest pewne i wie tylko że preorderki do 3 września będą ja mam 4 sierpnia więc luuuuuz EEEJ MOŻNA JUŻ DOSTAĆ GRY PS4 W SKLEPACH W TORUNIU ? DZISIAJ WŁAŚNIEI JADĘ I ZASTANAWIAM SIĘ CZY WZIĄĆ KASĘ I KUPIĆ FIFKĘ MOŻe NAMÓWIĘ RODZICÓW NA NBA 2K14 PROSZĘ O POMOC BO ZA 1H JADE !!! Ja sprawdzałem na stronie MM i widnieje tam tylko Fifka (za 279,00 ) ale info, że niedostępne w MM Toruń. Niestety dziś się nie wybieram, ale może jutro albo pojutrze.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Mozna zalozyc osobny temat co by byla tablica co kto gdzie I jak. Ja w piatek jade na zwiady do MM I Euro w Opolu, a jutro MM Wrocek Dominikanska info bedzie
Opublikowano 20 listopada 201311 l Mozna zalozyc osobny temat co by byla tablica co kto gdzie I jak. Ja w piatek jade na zwiady do MM I Euro w Opolu, a jutro MM Wrocek Dominikanska info bedzie O to fajnie daj info jak tam wygląda sytuacja w MM w galerii. Ma zamiar się wybrać 29 choć mam preordera w Euro. Ale przygarnął bym ten egzemplarz z MM. Pewnie jak wszyscy...
Opublikowano 20 listopada 201311 l Znajomy dzisiaj dostał tel. z Sony Center, że jego preorder na 100% zostanie zrealizowany na premierę (preorder z 11 sierpnia). Ja anulowalem swoje zamówienie w Muve.
Opublikowano 20 listopada 201311 l U mnie w Euro RTV w mieście 150.000 mieszkańców Inowrocław. Byłem u gościa i powiedział mi że jest u nas tylko z 6-7 Preorderów a mają mieć na stanie 12-13, ale mówił że to nie jest pewne i wie tylko że preorderki do 3 września będą ja mam 4 sierpnia więc luuuuuz EEEJ MOŻNA JUŻ DOSTAĆ GRY PS4 W SKLEPACH W TORUNIU ? DZISIAJ WŁAŚNIEI JADĘ I ZASTANAWIAM SIĘ CZY WZIĄĆ KASĘ I KUPIĆ FIFKĘ MOŻe NAMÓWIĘ RODZICÓW NA NBA 2K14 PROSZĘ O POMOC BO ZA 1H JADE !!! Hehe od kiedy w Inie mieszka 150 000 mieszkańców? 80 moze i tak
Opublikowano 20 listopada 201311 l Właśnie miałem tel z Sony Center że mogę sobie wsadzić w dupe ten swój preorder. Tyle w temacie. Generalnie to - Sony wyyeb się na plecy z taką polityką. Pojadę do MM albo Saturna w dzień premiery. Przepychać się łokciami nie będę, nie będzie to olewam sprawę. Jestem zniesmaczony. Z tego co pamietam Sony Center to nie Sony jako firma tylko firma dystrybutor IT/audio/video o nazwie KSK Dystrybucja. Czy coś sie zmieniło? Bo to jednak by wszystko wyjaśniało.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Dostałem właśnie maila od Saturna, muszę przyznać, ze pracowników to mają oni średnio ogarniętych jeśli chodzi o informacje. Ale teraz konkrety, bo są rewelacyjne. Twój Preorder PlayStation 4 (zamówienie nr xxxxxxxxxxx) Szanowny Kliencie, Serdecznie dziękujemy za zakup pre-ordera na konsolę Sony PlayStation 4. Wychodząc naprzeciw Twoim oczekiwaniom przygotowaliśmy aż 8 różnych konfiguracji, spośród których możesz wybrać najbardziej odpowiadającą Twoim potrzebom. Poniżej przedstawiamy wszystkie wersje do wyboru. Prosimy o odpowiedź na naszego maila, wraz z deklaracją, którą konfigurację konsoli wybierasz. Liczba sztuk w poszczególnych konfiguracjach jest ograniczona. Szybka odpowiedź pozwoli nam na zapewnienie Ci dostępności zestawu jakiego oczekujesz. Konfiguracja 1 PS4 - 1699zł Konfiguracja 2 PS4 + Fifa 14 1899zł Konfiguracja 3 PS4 + BF4 - 1899zł Konfiguracja 4 PS4 + KZ SF - 1899zł Konfiguracja 5 PS4 + BF4 + Fifa 14 - 1999zł Konfiguracja 6 PS4 + ACIV + KZ SF 1999zł Konfuguracja 7 PS4 + Pad + Fifa 14 2099zł Konfiguracja 8 Ps4 + pad + kamera + Killzone 2249 zł IMO brakuje mi tylko zestawu KZ SF + Fifa, ale nie ma co narzekać Edytowane 20 listopada 201311 l przez Moldar
Opublikowano 20 listopada 201311 l Konfiguracja 5 PS4 + BF4 + Fifa 14 - 199zł Bierz to A tak na poważnie to fajne ceny nawet.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Przed chwilą dzwoniłem na infolinię i się pytałem o zestaw ps4 + asasyn + killzone + pad za 1999zł i zgadnijcie co mi pani odpowiedziała ? ŻE KONSOLA JESZCZE NIE MIAŁA PREMIERY I NIE MA JEJ W SKLEPACH xD NO BRAWO, to chciałem usłyszeć ;p Jak dalej drążyłem temat to powiedziała, że nie wie jaka będzie cena konsoli, że nie wie ile będzie egzemplarzy i że tak w ogóle to ona nic nie wie (pewnie nie wiedziała zbytnio czy mi o konsolę playstation chodzi czy może o grę playstation xD). Jeżeli ktoś ma może więcej info na ten temat to niech się podzieli, bo nie chcę podczas otwarcia sklepu dowiedzieć się, że żadnych promocji nie ma i ogólnie lipa.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Konfiguracja 5 PS4 + BF4 + Fifa 14 - 199zł Bierz to A tak na poważnie to fajne ceny nawet. tak tylko dodaj do tego 100zł bo za tyle miał wykupionego pre-ordera:)
Opublikowano 20 listopada 201311 l Skąd wiesz, że miał preordera za 100zł ? Wiele osób ma preordery w saturnie, empiku, rtv itd. bez tego kuponu.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Mam to samo: Właśnie dostałem info z Saturna. Od tych cen odejmę jeszcze 100zł za preorder. A mam go za 1zł bo był w promo na Face;p
Opublikowano 20 listopada 201311 l czemu nie ma killzone + bf albo killzone + fifa za 1999 :< mimo to bardzo dobre ceny !!
Opublikowano 20 listopada 201311 l Tak dokładnie, jeszcze stówkę odejmują. Co jak co, ale już chyba nikt nie spodziewał się ceny 1699 za gołą PS4
Opublikowano 20 listopada 201311 l tutaj macie już odjętą cene 100zł za pre-order;) czyli konsola za 1799 policzyli twoją stówke i wychodzi 1699
Opublikowano 20 listopada 201311 l W sumie może i racja, bo ten wpis można dwojako przetłumaczyć Bezpośrednio przed premierą otrzymasz kod rabatowy uprawniający do obniżenia ceny konsoli o wartość pre-ordera (100 zł) oraz szczegółowe instrukcje dotyczące realizacji zamówienia. Ale z drugiej strony, Media Markt oferuje Konsolę z KZ SF i ACIV także za 1999zł i to bez preordera. A jak wiadomo, MM i Saturn to jeden pies. Edytowane 20 listopada 201311 l przez Moldar
Opublikowano 20 listopada 201311 l ale nikt nie ma konsoli za 1699zł dlatego jestem w 100% pewny ze to jeszcze ta stówa sie nie wlicza co już zapłąciłeś. A Saturn a MM to niby to samo ale ceny maja różne tych samych produktów
Opublikowano 20 listopada 201311 l No to ja też, będzie ktoś w Gorzowie Wlkp. w Media Markt 29.11 z rana ? Ja atakuje z rana
Opublikowano 20 listopada 201311 l Haha... ale to się wszystko szybko zmienia. Najpierw MM wypuściło fajna ofertę, a teraz okazuje się że w Saturnie i Euro będą podobne egzemplarze do wyboru. Wy się bijcie a ja pójdę do zwykłego spożywczaka i zakupię golasa za 1600 ) Edytowane 20 listopada 201311 l przez bolek456
Opublikowano 20 listopada 201311 l ja w Szczecinie z rana przyatakuje MM Mają mieć konsole na półkach - info od pewnej osoby Pytanie tylko ile chłopa się z rana tam wybierze xD Edit nie wierze taki babol się wkradł ;O Edytowane 20 listopada 201311 l przez Starh
Opublikowano 20 listopada 201311 l Dobrze mieszkać w Polsce Z. Przynajmniej nie bedzie kolejek przed media 29ego, bo tu bida i nikogo nie stać na konsole. Pewnie będę sam stał przed MM 29 i bez problemu wezmę swój egzemplarz konsoli. Edytowane 20 listopada 201311 l przez kidnappa