Opublikowano 27 listopada 201311 l Myślicie, że jest sens dzwonić do Euro z pytaniem o mejle potwierdzające zamówienie? Chciałbym już wiedzieć na czym stoję, w sensie czy mam u nich gwarantowaną konsolę i mogę ewentualnie wyrwać lepszy zestaw z MM czy czeka mnie bieganie w piątek po sklepach :-)jak dostałeś takiego maila jak ja, to masz zapewniona.Szanowny Kliencie, Dostawa rezerwacji XXXXXXX do wybranego sklepu RTV Euro AGD będzie najpóźniej w dniu premiery. W momencie wysyłki konsoli PS4 z naszego magazynu wyślemy Panu e-mailem potwierdzenie rezerwacji. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam sam pisałeś najpierw do nich i wtedy oni ci w ten sposób odpisali ? Czy sami z własnej woli wysłali ci tego maila ? Pisałem do nich maila. Status w EURO zmienił mi się na skompletowane więc jest dobrze :] u mnie to samo, Zamówienie/rezerwacja skompletowane Edytowane 27 listopada 201311 l przez Bogumil
Opublikowano 27 listopada 201311 l U mnie to samo, ale termin dostawy jest: kontakt z konsultantem. każdy ma taką informację, ale logiczne, że jeśli masz spakowane i gotowe, to będzie na premierę.
Opublikowano 27 listopada 201311 l To polecieli lawinowo dzisiaj. Także mam skompletowane zamówienie. 6.11 zamawiane. Edytowane 27 listopada 201311 l przez bolek456
Opublikowano 27 listopada 201311 l Ok, mi tez zmienili status na skompletowane mimo wczorajszego maila, ze ciezko moze byc zebym dostal konsole na premiere. Mimo wszystko spokojny bede dopiero wtedy gdy dostane mail ze wyslane + nr listu przewozowego. A do mediaexpert wypytac sie o bundla z killzonem kamerka i padam i tak jutro ide :potter: Edit: zamowienie na pada ds4 z euro ktorego zamawialem osobno tez juz skompletowane Edytowane 27 listopada 201311 l przez schabek
Opublikowano 27 listopada 201311 l Dla mnie to nie jest logiczne jak nie ma terminu dostawy, że dostanę w piątek. Może oznaczać, ze zarezerwowali mi sztukę, ale nie wiadomo z której dostawy Może z drugiego rzutu co jest też dla Czechów (opóźniona premiera).
Opublikowano 27 listopada 201311 l ja zamawialem 4.11, zapłaciłem z góry i w euro wciąż mam status Kompletowanie zamówienia/rezerwacji ;(
Opublikowano 27 listopada 201311 l Sztuczne ograniczanie dostepnosci - preorderowcy nie realizuja preorderow tylko kupia konsole tam gdzie nie maja preordera .. zas preorder bedzie wisial wiec sprzet polezakuje w magazynie. Anuluje mój pre order o ile dostane lepszy deal od MM. Więc ktoś kto przyjdzie z ulicy będzie mógł kupić, nie pozwolę mojej stówce przepaść tylko dlatego że udało się kupić w MM. Ale w markecie może być dziko
Opublikowano 27 listopada 201311 l Dla mnie to nie jest logiczne jak nie ma terminu dostawy, że dostanę w piątek. Może oznaczać, ze zarezerwowali mi sztukę, ale nie wiadomo z której dostawy Może z drugiego rzutu co jest też dla Czechów (opóźniona premiera). Jak klikniesz sobie, że zamówienie zostało skompletowane masz podana informację np, w Euro: "Skompetowaliśmy Twoje zamówienie/rezerwację i wkrótce zrealizujemy wysyłkę z magazynu." Nie ma się co martwić
Opublikowano 27 listopada 201311 l U mnie również skomplikowane :-). Więc w piątek tak czy siak PS4 będzie w domu ;-)
Opublikowano 27 listopada 201311 l Zamówione 6.11 status skompletowany. Szkoda że RTV Euro nie dodaje 2 gier tak jak konkurencja.
Opublikowano 27 listopada 201311 l UWAGA!!! Jak nigdzie nie dostaniecie to mam opcje gdzie mozna dostac na 100%!! http://www.neonet.pl/konsola_ps4_500gb_pad.html
Opublikowano 27 listopada 201311 l panowie coś się wyjaśnia z cenami na ps store http://www.gameconsolegeek.com/ps4/playstation-uspokaja/ Edytowane 27 listopada 201311 l przez Mefi23
Opublikowano 27 listopada 201311 l Też mam info od Euro "Zamówienie/rezerwacja skompletowane Termin dostawy: kontakt z konsultantem" Ale jak nie ma podanej daty odbioru to nie ma gwarancji, że będzie na 29.11
Opublikowano 27 listopada 201311 l No i na maila przyszło potwierdzenie, że konsola będzie do odbioru 29 listopada w sklepie RTV Euro A status zamówienia to: "W drodze do sklepu". Edytowane 27 listopada 201311 l przez SzczurekPB
Opublikowano 27 listopada 201311 l Dzwoniłem na infolinie RTV,jeżeli macie w statusie że zamówienie jest skompletowane to na pewno dostaniecie konsolę w dniu premiery,już wysyłają maile z potwierdzeniami.Ja właśnie dostałem Edytowane 27 listopada 201311 l przez mats3600
Opublikowano 27 listopada 201311 l no to jeśli wszyscy Ci co maja preordery w innych sklepach uderza do MM i Saturnów dołączając do tych chca upolowac bez to bedzie rzez! i już teraz wiecie czemu MM i S robia takie promo! Dokładnie Zapowiada się ciekawy piatek. Mam zamówienie w Euro w Olsztynie. to co widzimy się pod mm :> Na pw może się zgadamy i jeden blokuje wejście a drugi bierze konsole
Opublikowano 27 listopada 201311 l Wiec tak, na infolinii powiedzieli że konsola dla mnie już jest, ale że do kompletu zamówiłem nfs rivals, którego nie ma nie dostane konsoli na premierę. A ja głupi zapłaciłem za całość bo obiecywali że będzie
Opublikowano 27 listopada 201311 l Dziwne, w innych sklepach dają pół paczki a potem resztę (chyba, że kurierem zamówiłes). Albo PS4 ma swoje prawa. Edytowane 27 listopada 201311 l przez gnysek
Opublikowano 27 listopada 201311 l po awanturze na infolinii, wyślą to w dwóch oddzielnych paczkach i konsola będzie na piątek, ale mam się czuć wyjątkowy bo ogólnie to tego nie robią (dziwne swoją droga)