Whisker 1 386 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Chciałem kupić z partyzanta ps4 ale coś czuję, że u nas konsole będę po prostu później, nie zdziwię się jak za kilka dni wszyscy przełożą w sklepach premierę na okres świąteczny. Obecne konsole jakie miały być puszczone na nasz rynek zostaną w innych krajach UE a u nas owszem pojawią się ale na allegro i to w większych cenach. Reszta będzie musiała czekać do świąt. To są jakieś jaja dosłownie, nawet psx extreme nie zabrał w tym zdania, czy nikt z redakcji nie czeka? Sklepy anulują oferty a sony center milczy bo wiedzą już o tym a boją się o anulowanie preorderów. Ps. Wolałbym aby o co pisze się nie sprawdziło ale coś tu jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Byłem w Saturnie i w końcu pogadałem z jakimś ogarniętym sprzedawcą. Otóż na półkach nie będą mieć konsol w ogóle, bądź jakaś śladowa ilość, jeżeli ktoś zakupił preorder we wrześniu, nie ma szans na otrzymanie konsoli. Odkładają tyle konsol, ile sprzedali preorderów w danym sklepie, nie potrzebują żadnego kontaktu telefonicznego, po prostu przychodzi się do sklepu i przynoszą konsolę. Jednak z tego co mi powiedziano, konsole dla preorderowców trzymają tylko 3 dni, jak ktoś się spóźni, konsola idzie na sklep. Istotne jest skąd kupiliśmy preorder, jeżeli ktoś kupił w Saturnie w Manufakturze, to nie odbierze konsoli w Saturnie Port Łódź. Edytowane 31 Października 2013 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) mediaexpert wystawia ps4 na alledrogo. Wysłałem zapytanie czy gwarantują dostawę w dniu premiery i taką otrzymałem odpowiedź Witam, Otrzymaliśmy potwierdzenie od firmy Sony Computer Entertainment iżdostawa PS4 na nasz magazyn nastąpi w przeddzień premiery. Zamówione konsole wyślemy bezzwłocznie, tak aby dotarły do naszych klientów najpóźniej w dniu premiery. Zapraszamy do wzięcia udziału w Aukcji. Pozdrawiamy Mediaexpert.pl Edytowane 31 Października 2013 przez hellspawn81 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ...20 konsol Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Zapytałem jeszcze raz jak to się ma do infa na ich stronie:Z powodu wysokiej ilości zamówień na PS4, zamówienia przedpremierowe złożone od 04.09.2013 nie gwarantują dostępności produktu w dniu premieryodpowiedź: Konsole przewidziane dla klientów allegro są z osobnej puli dystrybucyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) dobra wczytałem się w regulaminy tych voucherów sprzedawanych za 100zł i jest jak byk: Dokładna data premiery konsoli oraz jej cena, nie są jeszcze ostatecznie potwierdzone przez producenta i mogą ulec zmianie. lub Cena konsoli oraz data premiery w Polsce nie została jeszcze potwierdzona. więc mogą de facto zrobić co chcą. Edytowane 31 Października 2013 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Z infolinii MediaExpert: Konsola gwarantowana. Nie można odebrać w sklepie, wysyłka kurierem. Można zrezygnować w dowolnej chwili z zakupu. Cena gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Zgadza sie, tylko wpłacasz pełną kwotę, nie 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 That's right. Wybrałem ten preorder. Nie zapłaciłem złotówki. Zobaczymy czy będą się domagać zapłaty wcześniej niż kilka dni przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Terrago 3 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A w niemieckim amazonie promocja dla preorderowcow - przy zamowieniu 2 gier 3 gratis. Wlasnie dostalem maila. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 U nas też będą takie promocje... jak w końcu postawią amazon w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Byłem w Saturnie i w końcu pogadałem z jakimś ogarniętym sprzedawcą. Otóż na półkach nie będą mieć konsol w ogóle, bądź jakaś śladowa ilość, jeżeli ktoś zakupił preorder we wrześniu, nie ma szans na otrzymanie konsoli. Odkładają tyle konsol, ile sprzedali preorderów w danym sklepie, nie potrzebują żadnego kontaktu telefonicznego, po prostu przychodzi się do sklepu i przynoszą konsolę. Jednak z tego co mi powiedziano, konsole dla preorderowców trzymają tylko 3 dni, jak ktoś się spóźni, konsola idzie na sklep. Istotne jest skąd kupiliśmy preorder, jeżeli ktoś kupił w Saturnie w Manufakturze, to nie odbierze konsoli w Saturnie Port Łódź. dzięki za info, szczególnie ze mam w Saturnie w Łodzi preordera (zrobionego w sierpniu) oby mieli dla mnie odłożoną Cytuj Odnośnik do komentarza
Terrago 3 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Zeby tak rozowo nie bylo, wybor 2 gier miedzy Assassin's Creed 4: Black Flag, FIFA 14, Battlefield 4, Need for Speed: Rivals lub Call of Duty Ghosts i trzecia gratis Killzone: Shadow Fall, Knack lub DriveClub. U nas też będą takie promocje... jak w końcu postawią amazon w Polsce. Niedawno slyszalem w niemieckim radiu ze amazon planuje w polsce swoj magazyn. Ciekawe czy bedzie full serwis czy tylko magazyn. Niemieccy pracownicy amazonu czesto strajkuja, pewnie taniej bedzie w polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tylko magazyn maja postawic. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Nie wiem czy już nie stoją. Przeciez wszystko z Amazon . co.uk idzie przesylka krajowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Nie wiem czy już nie stoją. Przeciez wszystko z Amazon . co.uk idzie przesylka krajowa. Pierwszy ma sie otwierac w sierpniu 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 http://www.ps4polska.pl/znamy-sklepowe-ceny-polskich-zestawow-bundle-ps4/ Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Czyli wszystko okej i w tygodniu poznamy wreszcie konkrety. Trzeba się będzie dobrze zastanowić czy zmieniać na bundla. Dodatkowego pada chcę niebieskiego, więc odpada najdroższy zestaw. Kurcze, już w tym miesiącu doznamy potęgi next-gena! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Z tym, że w tym miesiącu doznamy tej potęgi nie byłbym taki pewien Przejrzałem tą stronę ps4site i z tego co wyczytałem, mogą być problemy z dostaniem konsoli na premierę. Mam pre oder od sierpnia i mam nadzieję, że akurat ja tego problemu nie będę miał. Mam też nadzieję na tego najdroższego bundla..W ogóle na zavvi.com ten najdroższy pack z dwoma padami kosztuje 1219.99 ojro ! Z dopiską Upgrade Only - Not Available for Preorder. Edytowane 1 Listopada 2013 przez Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 na razie to wszystko to jest na zasadzie: Tata, a Marcin powiedział, że jego tata powiedział.... najlepsze sa informacje z pierwszej reki od "kumatych" gosci ze sklepow typu mm itp Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 ja ma dwa preordery zlozone na niemieckim amazonie. pierwszy dla mnie na ps4 + driveclub za 419€, zostal zmieniony na sama konsole za 399€, ale od amazonu dostalem bon o wartosci 50€ na kupno DC, dlaczego chyba nie musze tlumaczyc. drugi dla znajomego na bundla z kz, dodatkowym padem i kamerka za 499€. o moja konsole na premiere nie musze sie martwic, ale czy ta dla znajomego tez w tym terminie dojdzie, nie wiadomo. sam amazon wyslal mi tydzien temu emaila z wiadomoscia, ze nie sa w stanie potwierdzic daty wysylki tegi zestawu. swoja ps4 zamawialem pod koniec lipca, a ta druga 28go wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja brałem w ultimie i wciąż czekam na ich cenę, jeśli będzie 1799 zł to trochę lipa, drożej niż w Niemczech, ale i tak już kupię, nie mam sił się z tym fatygować. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja brałem w ultimie i wciąż czekam na ich cenę, jeśli będzie 1799 zł to trochę lipa, drożej niż w Niemczech, ale i tak już kupię, nie mam sił się z tym fatygować. Przecież cena jest ustalona na 1799 i jeśli nie robiłeś preordera na początku z gwarancją ceny to na pewno taka cena będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Zielu w regulaminie żadnych preorderow za 100zl nie ma, ze cena jest gwarantowana. Jedynie preordery za pełną kwotę 1799zl dają gwarancje ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Na początku reklamowali się że niby preorder z gwarancją ceny bo na początku było 1650 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi