Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jak na razie idealnie ale do pelni szczescia brakuje info o wysylce nba 2k14.

Zamawialiscie? Dostaliscie juz jakies info ze wyslana? Ja wczoraj zamowilem ale babka napisala ze wysylka w dniu premiery lu dzien przed xd

Gość GregZPL
Opublikowano

To jest Polska, a nie Stany, czy UK. U nas hajp to sprzedaż 1000 konsol, max. Jutro będą stały pudła, a konsola będzie bankowo dostępna od ręki wszędzie. Zawsze tak było

Opublikowano (edytowane)

To jest Polska, a nie Stany, czy UK. U nas hajp to sprzedaż 1000 konsol, max. Jutro będą stały pudła, a konsola będzie bankowo dostępna od ręki wszędzie. Zawsze tak było

Może w przypadku Nintendo xD

Edytowane przez Drantzell
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Hype rośnie nie miłosiernie :D jeżeli się uda to biorę bundla z KZ,AC + BF4, oj coś czuję że po powrocie piątek będzie świetny :). Nowa generacja zaczyna się.....jutro :)

Edytowane przez WESKER-DL
Opublikowano

Panowie znajomy mi mówił że u nas w MM podnieśli cenę na golasa i jest za 1899 zł by skłonić do kupna budlepacków

Jeśli MediaMarktowski może taki bundle zrobić z każdej konsoli poprzez dorzucenie 2 gierek to spoko. Jeśli te zestawy są limitowane, to nie tak spoko :P

Ja się dziwie że ludzie marudzą, że nie będzie w co grać. Ja się tu zastanawiam co wybrać w tym roku, bo pewnie wszystkiego nie zdążę ograć (za mało czasu, za dużo pracy). Między innymi podstawa, czyli Battlefield 4 + Killzone (+AC4?), Diablo 3, Division, Desteny, Wiedźmin 3, Planetside 2, DriveClub, Dying Light, The Order. Dodatkowo będę chciał sprawdzać sobie jakieś indyki (bo lubię).

Opublikowano (edytowane)

W Krakowskim MM zestawy mają być tylko dla preorderowców. Reszta musi zadowolić się golasem. Bzdura normalnie!

to ciekawe bo dziś mówili, żeby śmiało przyjeżdżać :D a w radio trąbią pod rana, że mega zestawy na zmianę w MM i w Saturnie 

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano (edytowane)

to ciekawe bo dziś mówili, żeby śmiało przyjeżdżać :D a w radio trąbią pod rana, że mega zestawy na zmianę w MM i w Saturnie 

Racja, w radiu szaleństwo reklamowe. I Saturn i Media Markt krzyczą o dostępnych zestawach z AC IV i KZ: Shadow Fall za 1999zł. Jutro rano wszystko się wyjaśni...

Edytowane przez miragepl89
Opublikowano

Ciekawe, ze jeszcze nikt nie gra, tzn nie ma zadnych pracownikow sklepow, ktorzy wczesniej kupili, albo osob, ktore jakims sposobem zalatwily sobie wczesniej konsole.

Bo jest przypał fhu.j za takie coś.

Więc nikt się nie ujawni do jutra.

Opublikowano

Ja też płaciłem przelewem w Euro i nadal nic niedostałem :(

Też nadal czekam na maila i zaczynam się trochę niepokoić

Dzwoniłem zapewniali ze dziś wyślą.

Wiem,ale i tak będę spokojny dopiero jak dostane potwierdzenie

Opublikowano

ok mail z Saturna przyszedł , konsola zaklepana ale jest jedno ale

odbiór po : 5h

chyba nie każą mi czekać do 15? jadę do nich zaraz :yes:

Poczekaj chwilę, a dostaniesz dwa kolejne maile, jeden, że towar gotowy do odebrania, a drugi, że premiera jest jutro i zapraszają jutro :)