Opublikowano 28 listopada 201311 l Jutro będzie masakra, z tego co wiem to Litwini Białorusini, i ruska gołota też rzucą się na konsole w MM, przynajmniej u mnie bo wywożą stąd elektronikę całymi busami. A pod marketem jest nawet parking dla autokarów. Czaicie to ?? Biała? xD To tam bedą na premiere? Ile razy można powtarzać że w przypadku PS4 nie ma mowy o wnoszeniu więcej sztuk?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Plan jest taki, wychodzę z chaty przed 9 w poszukiwaniu swojej Nadkonsoli, podczas polowania w głowie tylko jeden kawałek. Z drogi gimbazia, bo (pipi) idę po swoją sztukę, a niech tylko dla mnie zabraknie. Ogólnie jako pierwszy fanboy plejstejszyn, Sony powinno mi przesłać PS4 za free, tyle wygranych bitew na forumie, przekopanych xbotów, w walce o dobre imię jedynej słusznej konsoli. Życzę każdemu aby dostał swoją PS4, a w poniedziałek wieczorem, jak PSN już znów będzie działał pogram trochę w KZ/BF4.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Jak chcecie to wam moge wieczorem dac jakas słitaśną fote na forum, ale jakto zrobic iphonem ;(
Opublikowano 28 listopada 201311 l byłem przed chwilą w MM w swoim mieście , poszedłem zapytać jak wygląda sprawa z jutrem, Koleś powiedział ,że mają 50 konsol , 25 preorderów i 25 na półkach do wolnej sprzedaży , ale jak zacząłem z nim gadać to właśnie odłożych słuchawkę tel , mówił ,że już 50siąta osoba dzwoniła dziś z zapytaniem o ps4 , doradził mi żebym był pod drzwiami o 8:00 i stał w kolejce to kupie , bo będzie z 50 osób na 25 konsol , zapytałem go o najkrótszą drogę do stoiska z ps4 od drzwi wejściowych , wskazał mi najkrótszą drogę na półkę z konsolami , jutro 8:00 rano jestem pod drzwiami i nie zawaham się użyć siły żeby wziąć swój egzemplarz - cena 1699 podstawowa. PEACE!!!
Opublikowano 28 listopada 201311 l byłem przed chwilą w MM w swoim mieście , poszedłem zapytać jak wygląda sprawa z jutrem, Koleś powiedział ,że mają 50 konsol , 25 preorderów i 25 na półkach do wolnej sprzedaży , ale jak zacząłem z nim gadać to właśnie odłożych słuchawkę tel , mówił ,że już 50siąta osoba dzwoniła dziś z zapytaniem o ps4 , doradził mi żebym był pod drzwiami o 8:00 i stał w kolejce to kupie , bo będzie z 50 osób na 25 konsol , zapytałem go o najkrótszą drogę do stoiska z ps4 od drzwi wejściowych , wskazał mi najkrótszą drogę na półkę z konsolami , jutro 8:00 rano jestem pod drzwiami i nie zawaham się użyć siły żeby wziąć swój egzemplarz - cena 1699 podstawowa. PEACE!!!Zamontuj GoPro na kask i rura! Edytowane 28 listopada 201311 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 28 listopada 201311 l moja juz do mnie jedzie kilka godzin temu dostalem potwierdzenie wysylki. A jutro prze domem... http://www.youtube.com/watch?v=f1faMaCr5uM
Opublikowano 28 listopada 201311 l byłem przed chwilą w MM w swoim mieście , poszedłem zapytać jak wygląda sprawa z jutrem, Koleś powiedział ,że mają 50 konsol , 25 preorderów i 25 na półkach do wolnej sprzedaży , ale jak zacząłem z nim gadać to właśnie odłożych słuchawkę tel , mówił ,że już 50siąta osoba dzwoniła dziś z zapytaniem o ps4 , doradził mi żebym był pod drzwiami o 8:00 i stał w kolejce to kupie , bo będzie z 50 osób na 25 konsol , zapytałem go o najkrótszą drogę do stoiska z ps4 od drzwi wejściowych , wskazał mi najkrótszą drogę na półkę z konsolami , jutro 8:00 rano jestem pod drzwiami i nie zawaham się użyć siły żeby wziąć swój egzemplarz - cena 1699 podstawowa. PEACE!!! Gorzów Wlkp.?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Plan jest taki, wychodzę z chaty przed 9 w poszukiwaniu swojej Nadkonsoli, podczas polowania w głowie tylko jeden kawałek. Z drogi gimbazia, bo (pipi) idę po swoją sztukę, a niech tylko dla mnie zabraknie. Ogólnie jako pierwszy fanboy plejstejszyn, Sony powinno mi przesłać PS4 za free, tyle wygranych bitew na forumie, przekopanych xbotów, w walce o dobre imię jedynej słusznej konsoli. Życzę każdemu aby dostał swoją PS4, a w poniedziałek wieczorem, jak PSN już znów będzie działał pogram trochę w KZ/BF4. That's the spirit!
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja też płaciłem przelewem w Euro i nadal nic niedostałem Też nadal czekam na maila i zaczynam się trochę niepokoić No i się doczekałem,konsola została wysłana
Opublikowano 28 listopada 201311 l Nie mam preordera. Przeszedlem sie wiec dzisiaj do Saturna w Pasazu Grunwaldzkim (Wro). Nie wiem czy trafilem na jakis zartownisiow zamiast pracownikow ale powiedziano mi ze jutro tylko preordery i zadnej konsoli na sklepie dla normalnego czlowieka nie bedzie. Na moje pytanie: czy to PRL, sprzedaz na kartki, etc ? Uslyszalem ze: yyyy...tak. Po tej odpowiedzi zebralo mi sie na pawia i skonczylismy konwersacje.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja też płaciłem przelewem w Euro i nadal nic niedostałem Też nadal czekam na maila i zaczynam się trochę niepokoić No i się doczekałem,konsola została wysłana u mnie cisza
Opublikowano 28 listopada 201311 l byłem przed chwilą w MM w swoim mieście , poszedłem zapytać jak wygląda sprawa z jutrem, Koleś powiedział ,że mają 50 konsol , 25 preorderów i 25 na półkach do wolnej sprzedaży , ale jak zacząłem z nim gadać to właśnie odłożych słuchawkę tel , mówił ,że już 50siąta osoba dzwoniła dziś z zapytaniem o ps4 , doradził mi żebym był pod drzwiami o 8:00 i stał w kolejce to kupie , bo będzie z 50 osób na 25 konsol , zapytałem go o najkrótszą drogę do stoiska z ps4 od drzwi wejściowych , wskazał mi najkrótszą drogę na półkę z konsolami , jutro 8:00 rano jestem pod drzwiami i nie zawaham się użyć siły żeby wziąć swój egzemplarz - cena 1699 podstawowa. PEACE!!! Gorzów Wlkp.? nieeee, nie Rzeszów...
Opublikowano 28 listopada 201311 l Nie mam preordera. Przeszedlem sie wiec dzisiaj do Saturna w Pasazu Grunwaldzkim (Wro). Nie wiem czy trafilem na jakis zartownisiow zamiast pracownikow ale powiedziano mi ze jutro tylko preordery i zadnej konsoli na sklepie dla normalnego czlowieka nie bedzie. Na moje pytanie: czy to PRL, sprzedaz na kartki, etc ? Uslyszalem ze: yyyy...tak. Po tej odpowiedzi zebralo mi sie na pawia i skonczylismy konwersacje. Dobra dobra, już my znamy te sztuczki
Opublikowano 28 listopada 201311 l byłem przed chwilą w MM w swoim mieście , poszedłem zapytać jak wygląda sprawa z jutrem, Koleś powiedział ,że mają 50 konsol , 25 preorderów i 25 na półkach do wolnej sprzedaży , ale jak zacząłem z nim gadać to właśnie odłożych słuchawkę tel , mówił ,że już 50siąta osoba dzwoniła dziś z zapytaniem o ps4 , doradził mi żebym był pod drzwiami o 8:00 i stał w kolejce to kupie , bo będzie z 50 osób na 25 konsol , zapytałem go o najkrótszą drogę do stoiska z ps4 od drzwi wejściowych , wskazał mi najkrótszą drogę na półkę z konsolami , jutro 8:00 rano jestem pod drzwiami i nie zawaham się użyć siły żeby wziąć swój egzemplarz - cena 1699 podstawowa. PEACE!!!Gorzów Wlkp.? nieeee, nie Rzeszów... No bo w Gorzowie Wlkp. w MM też jest 25 preorderów;)
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ja też płaciłem przelewem w Euro i nadal nic niedostałem Też nadal czekam na maila i zaczynam się trochę niepokoić No i się doczekałem,konsola została wysłana u mnie cisza Spokojnie,podobno wysyłki będą realizować do godz 19 więc na pewno niedługo zostaniesz maila
Opublikowano 28 listopada 201311 l piątek, wszyscy w pracy/szkole/gimberni/uczelni, myślicie że oprócz kilku zagorzalców będzie nie wiadomo jaki tłum? jesteśmy w Polsce, hello?
Opublikowano 28 listopada 201311 l piątek, wszyscy w pracy/szkole/gimberni/uczelni, myślicie że oprócz kilku zagorzalców będzie nie wiadomo jaki tłum? jesteśmy w Polsce, hello? Nie o taką POlske walczyłem!
Opublikowano 28 listopada 201311 l Plan jest taki, wychodzę z chaty przed 9 w poszukiwaniu swojej Nadkonsoli, podczas polowania w głowie tylko jeden kawałek. Z drogi gimbazia, bo (pipi) idę po swoją sztukę, a niech tylko dla mnie zabraknie. Ogólnie jako pierwszy fanboy plejstejszyn, Sony powinno mi przesłać PS4 za free, tyle wygranych bitew na forumie, przekopanych xbotów, w walce o dobre imię jedynej słusznej konsoli. Życzę każdemu aby dostał swoją PS4, a w poniedziałek wieczorem, jak PSN już znów będzie działał pogram trochę w KZ/BF4. Ludzie przeciez przy was gimbaza to dojrzali ludzie.. Rozumiem ze jesli pomimo pelnego rynsztunku, dobrego startu zapewnionego koczowaniem od 7.00 pod wejsciem i rozpychsnia sie lokciami nie dostaniesz konsoli do grania to rozryczysz sie na srodku sklepu tak?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Nie mam preordera. Przeszedlem sie wiec dzisiaj do Saturna w Pasazu Grunwaldzkim (Wro). Nie wiem czy trafilem na jakis zartownisiow zamiast pracownikow ale powiedziano mi ze jutro tylko preordery i zadnej konsoli na sklepie dla normalnego czlowieka nie bedzie. Na moje pytanie: czy to PRL, sprzedaz na kartki, etc ? Uslyszalem ze: yyyy...tak. Po tej odpowiedzi zebralo mi sie na pawia i skonczylismy konwersacje. A skąd u ciebie przekonanie że obecna polska to nie ten sam chlew co w czasach PRL'u ?? Od tego były pre ordery sprzedawane wcześniej aby zagwarantować sobie konsole na start. Pawia to ty puścisz jutro podczas przeglądania ofert na alledrogo.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Tylko nie zetrzyj dobie klswisza F5 na klawiaturze od ciaglego odswieżania maila. Wyslali juz czy jeszcze nie matko boska. Ludzie to tylko konsola. Kto chce, ten w koncu kupi
Opublikowano 28 listopada 201311 l Ludzie przeciez przy was gimbaza to dojrzali ludzie.. Rozumiem ze jesli pomimo pelnego rynsztunku, dobrego startu zapewnionego koczowaniem od 7.00 pod wejsciem i rozpychsnia sie lokciami nie dostaniesz konsoli do grania to rozryczysz sie na srodku sklepu tak? Widać, że kolega nowy na forum.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Mam nadzieje, że jutro o 10:00 kiedy to już wszystkie sklepy zostaną otwarte ktoś się zlituje i zamknie ten temat a całe to randomowe robactwo zdechnie z braku pożywienia.
Opublikowano 28 listopada 201311 l wiecie mnie nie martwi gimbaza, ludzie z forum i zwykli ludzie co usłyszeli reklame w radiu. Mnie martwią rosjanie, litwini i inne tałatajstwo. W moim MediaMarkt często ich pełno bo mają relatywnie blisko.