Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piekny jest ten caly boom premierowy. Z jednej strony nie moge doczekac sie ps4 ale z drugiej jak widze te kolejki no i czekanie na premiere ktora nastepuje raz na dobrych pare lat to az zal ze jutro bedzie juz po wszystkim. Wrzucac fotki i relacje bo ja to poprzepycham sie jedynie z kurierem zeby dal szybko paczke i rwal ode mnie z pod domu jak najdalej.

Ide spac, obysmy jutro obudzili sie w nowym lepszym swiecie :*

• Plusik 1
Opublikowano

Wracając do tych palet, jak myślicie, czy ciężar tych palet które są wyżej nie uszkadzają pudełek z konsolami które są niżej,a co za tym idzie konsol? Trochę to musi ważyć, sama paleta już waży.

Opublikowano

Rozmawiałem ze Pani z POK w jednym z MM i dostałem takie same info :

Nie będzie PS4 na pólkach !

Trzeba podejść do sprzedawcy i poprosić o wystawienie zlecenia na zakup konsoli - ma to zapobiec kupowaniu konsol przez przedsiębiorczych Januszów. 

Opublikowano (edytowane)

To jest kuźwa global launch, a nie jakieś popierdółki od Microsoftu :P Słucham se tego koncertu z Berlina (przestali śpiewać po niemiecku, więc jest ok) i czuje się trochę jak podczas WOŚP :P

No i można poczuć się jak w Europie, a nie jak zaścianek.

atoxen: Wydaje mi się że uporządkują jakoś jedną kolejkę, tak żeby ludzie się nie zabijali. Tak przynajmniej gdzieś zapowiadali. Powinno być to zorganizowane mniej więcej.

EDIT: Świetna sprawa że niszczą przedsiębiorczych Januszów. Takiemu skubańcowi to sam bym wywinął w nocha :D

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano

Panowie INFO Z 1 ręki (Mojej :D) właśnie wróciłem z MM Okęcie, wawa, zrobiłem obeznanie terenu, zagadałem ze sprzedawcą i ochroniarzem - więc tak: 

1. Info od ochroniarza - podszedłem, pytając które rozsuwane drzwi otwierają się pierwsze - powiedział, że wszystkie równocześnie ( na wszelki zwyczaj, żeby nie okazało się, że stoicie pod prawymi jako 1, a tu nagle otwierają się jako jedyne lewe i siema ;d)

2. Info od pierwszego sprzedawcy:

ja:"wystawiacie jutro PS4 na sklep?"

s: "Nie"

ja:" Jak to?"

s: "Nie wystawiamy, bo handlowce hurtowi by wszystko wykupili, trzeba podejść do sprzedawcy i 'wziąć coś ala numerka'

3. Info od 'głównego' sprzedawcy, który ma się zajmować jutro wydawaniem PS4

ja:" Jak będzie wyglądać jutro sprawa z PS4? Słyszałem, że nie będą wystawiane.. ?"

s: "Nie będą, w pierwszej kolejności będą wydawany preordery - osoby będą podchodzić i wybierać, który zestaw chcą, jest około 20 preorderów, około 30 sztuk zostaje na 'sklep'

ja:" Ale jak to będzie wyglądać? Podchodzę, i krzyczę CHCĘ KUPIĆ PS4 ustawiamy się w kolejce i czekamy?"

s:"Sami jeszcze nie wiemy..ale jeśli wszyscy Ci, którzy dziś pytali o PS4 przyjdą jutro, to wystarczy tylko dla 20% osób"

ja:"Ja pier.. :D to rozumiem, że jutro zakładamy sportowe obuwie?"

s:"śmiech.,."

Mniej więcej tak to wygląda MM Okęcie.. ja osobiście jadę tam na 6 i będę czekał w samochodzie, szukam kogoś z Wawy, kto chcę się wybrać razem i stać na zmianę pod sklepem, czy czekać razem / jeśli pierwszy dopcha się do kolesia od konsol - zaklepać dwie :D

Umawiam się na priv! :D 181 wzrost, 99 waga, 44 bicek :D

Po wejściu do sklepu jest dość długi odcinek do przejścia/przelecenia właściwie cała długość sklepu + schody na górę i potem drugie tyle do stoiska z PS4 . KTOŚ CHĘTNY? Gwarantowana miła atmosferka :]

Przecież na stronie masz podane że goła konsola i zestaw z 2 grami dostępna wyłącznie w marketach.

Też nie ma co stac od 6 rano bo to nie jest promocja za 20zl że pół Polski ci sie żuci ja myślę że jutro na spokoju sie kupi

Opublikowano

Europa zawsze stała za PlayStation, Japońce niech w końcu zrozumieją, że o ten rynek trzeba ciągle walczyć :)

Kurde, naprawdę szkoda, że w Polsce nic się nie dzieje. W Wawie pewnie Prokop się pojawi i inne ścierwa, które o grach nie mają pojęcia i tyle z premiery.

• Plusik 1
Opublikowano

Mowicie ze nie będzie ps4 na polkach. Czyli do kogo mam podchodzić bo jakies pierwszego lepszego kolesia w koszulce mm czy moze do jakiegoś biura obsługi ?

Tego niestety nie udało mi sie ustalić...

Opublikowano

Europa zawsze stała za PlayStation, Japońce niech w końcu zrozumieją, że o ten rynek trzeba ciągle walczyć :)

Kurde, naprawdę szkoda, że w Polsce nic się nie dzieje. W Wawie pewnie Prokop się pojawi i inne ścierwa, które o grach nie mają pojęcia i tyle z premiery.

Ale już miałeś wytłumaczone w jednym artykule dlaczego na takie premiery są zapraszani celebryci :), bo wtedy inne dzienniki nie tylko branżowe o tym piszą tworząc reklamę danemu produktowi. 

Przykład Dody i AC IV, dzięki właśnie jej obecności było o grze głośno w TVN24, i innych portalach nie mających z grami nic wspólnego a to robi reklamę.  

Opublikowano

czy w każdym MM trzeba będzie podejść do sprzedawcy i powiedzieć ,że chce się konsole kupić?

Tego też niestety nie wiem, ale na pewno trzeba będzie tak zrobić w tym w którym ja się dowiadywałem - Legnica

Opublikowano

Panom Co uderzają prosto do manufaktury życzę dostania tego czego oczekują :thumbsup: ja sam jutro ze szwagrem wbijam do portu i jak nie w saturnie to mam nadzieje że w euro dostane. Forum będe śledził na bieżąco i jak w porcie nie dostane to myśle że dacie info jak z dostępnością i kolejką oczekujących w manu. Jak sie uda to jutro wychodzę z dwiema konsolami z PS4 dla siebie i PS3 które kupuje dla szefa bo stwierdził że chętnie by przesiadłby sie na konsole z PC (PS3  ogólnie dla syna pod choinkę, ale zapakuje ją dopiero jak sam ogra GTA5) :teehee:

Opublikowano

Rozmawiałem ze Pani z POK w jednym z MM i dostałem takie same info :

Nie będzie PS4 na pólkach !

Trzeba podejść do sprzedawcy i poprosić o wystawienie zlecenia na zakup konsoli - ma to zapobiec kupowaniu konsol przez przedsiębiorczych Januszów. 

jakie miasto? może będzie tak tylko w tych większych miejscowościach (kraków,wawa , poznań, wro)

Opublikowano

Mowicie ze nie będzie ps4 na polkach. Czyli do kogo mam podchodzić bo jakies pierwszego lepszego kolesia w koszulce mm czy moze do jakiegoś biura obsługi ?

Tego niestety nie udało mi sie ustalić...

A szkoda. Wszyscy by pobiegli po konsole a ja kulturalnie podszedł do kogo trzeba i jako pierwszy wyszedł z konsola