Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

shy4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam na jutro ustawkę z kumplem na FIFA 14 online na naszych PeeSCzwórkach, Mamba dołączasz jak za dawnych czasów? :)

wiadomo :] ale myślę ze teraz będzie znacznie ciekawiej - obojętnie jaka gra - streamy, filmiki itd. to będzie pełniejsze doświadczenie :>

Opublikowano

Mysle czy zakladac spodnie i jechac na nocna premiere...napisali wymijajaco na facebooku ze konsola 1849zl. Ktos spytal o bundle i koles odpisal "konsola 1849zl i beda dwie gry w sklepie".

Podejrzanie to brzmi, brak bundle?

Opublikowano

Jednak rzeczywistość jest dość brutalna i jutro dużo potencjalnych nabywców wróci do domu z niczym, niestety popyt przerósł podaż co było do przewidzenia ;) 
Założę się ze za kilka lat podczas nadejścia nowej generacji 99% osób kupi preodery i znikną one bardzo, bardzo szybko ;)

Opublikowano

Velius nie jedź, koment z fejsa :

Szkoda, że w Arkadii to wygląda z goła inaczej. Naprawdę przygotowaliście 20 konsol dla prawie 100 osób oczekujących. Amatorszczyzna wielkiego kalibru !! No, ale tu kamer TVN nie ma!

Gość aphromo
Opublikowano (edytowane)

Dwa wnioski - PS4 zejdzie jak świeże bułeczki, 2 - ale pięknię ciapiaci i czarni zalali Europę :D Nastepny czarny brat kupuje PS4 dla Knacka :D ee, teraz jakich Rumun chyba słowa sklecić nie umie :D

Edytowane przez aphromo
Opublikowano

Myślę, czy jutro kamerkę do PS4 brać. Oprócz playrooma na 5min i gadania do konsoli, to taki sam szajs jak Kinkiet, cnie?

Opublikowano

Myślę, czy jutro kamerkę do PS4 brać. Oprócz playrooma na 5min i gadania do konsoli, to taki sam szajs jak Kinkiet, cnie?

Ja tam biorę, bo jak to się mówi przyda się ;)