Opublikowano 29 listopada 201311 l Mozna wejdc dwoma wejsciami. Ja jestem z tej strony gdzie jest najblizej.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Zamiast ubywać przeglądających to forum, to ich przybywa chyba że wszyscy pod roletami marketów z telefonami w łapach koczują! :teehee: Ja spadam stanąć w kolejce
Opublikowano 29 listopada 201311 l Ja dopiero wstałem ogarniam kawe obiad z żoną i na spokojnie o 13 wyjde do Euro zobaczymy jak będzie
Opublikowano 29 listopada 201311 l Gdansk - saturn tutaj odbedzie sie bitwa, juz 15 zolnierzy ostrzy bagnety a gdzie do 9 ...
Opublikowano 29 listopada 201311 l ja spokojnie na 14 pre order z euro, wcześniej jeszcze skoczę do MM i zobaczymy, co się dzieje ale z tego co tu opowiadacie to tłumów nie ma
Opublikowano 29 listopada 201311 l 15 to nie tak źle jak rzucą z 30 konsol. Raczej wielu nie powinno przyjść już
Opublikowano 29 listopada 201311 l Mozna wejdc dwoma wejsciami. Ja jestem z tej strony gdzie jest najblizej. zaraz do ciebie podjade, z połową osiedla ;>
Opublikowano 29 listopada 201311 l Dawac jakies zdjecia tych wszystkich nerdow z kolejek - najlepiej z reki jak w GTA V ! Edytowane 29 listopada 201311 l przez saptis
Opublikowano 29 listopada 201311 l Kurde to trochę jednak zapaleńców jest. Pytanie ile ludzi z tego wysypu to z preorderow
Opublikowano 29 listopada 201311 l Od 6 rano jestem w trasie w pociagu do upatrzonego przeze mnie MM, w ktorym to preorderek na mnie czeka. W droge wybralem siebz dzielnym kompanem-ojcem i po dorwaniu konsoli idziemy ja opic jak przystalo a pozniej wpada do mnie laska i pleja dopiero ja serio odpale noca. Chyba najmniej nerdowskie podejsciebze wszystkich napalencow :]
Opublikowano 29 listopada 201311 l Euro dało ciała,niby wysłali wczoraj kurierem ale jak dzisiaj dzwoiłem do UPS to okazało sie ze nawet nie mają jeszcze mojej paczki i będzie dopiero w Poniedziałek Ja monitorując ich stronę cały czas mam napisane, że planowany czas dostawy do 29.11.13 przed końcem dnia. Jedyne co mnie martwi, to że o tej porze paczka już do mnie jechała z Katowic, a teraz cały czas jest w ich głównej bazie (Wólka Kosowska)