Opublikowano 29 listopada 201311 l ja czekam do 15-16 i jadę po pre do euro i się okaże jak przyniosę do domu czy żywca czy trupka haha
Opublikowano 29 listopada 201311 l hmm, z takim zainteresowaniem rzeczywiście wieczorem konsol w sklepach już nie będzie...
Opublikowano 29 listopada 201311 l W Europie podobno Skandynawia dostała Made in Japan. A reszta musi się zadowolić chińszczyzną najwidoczniej... Ja zaraz wyruszam na łowy
Opublikowano 29 listopada 201311 l wowo 805 osob przeglada to forum. A ja w statusie wysylki UPS dalej nic nie mam i juz zaczynam watpic czy dzisaij sie tam cos pokaze Nastawiam sie na odbior w poniedzialek
Opublikowano 29 listopada 201311 l Jestem na goscinnych wystepach we Wrocku jaka tu sytuacja? Jak w Dominikanskiej? Bo chyba tutaj jest MM
Opublikowano 29 listopada 201311 l Ruszam do Janek/saturn zobaczymy co tam sie dzieje, foto relacje zapodam jak bedzie duzo osob
Opublikowano 29 listopada 201311 l dodatkowy assassin to oszustwo. Tylko pre-orderowxy to dostają.Dorwalem się do konsoli powiedzieli mi ze assassyn tylko dla tych co maja pre-order wiec się trochę wkurzyłem. Edytowane 29 listopada 201311 l przez kidnappa
Opublikowano 29 listopada 201311 l Mowie ci jak było w Lublinie. Kupiłem konsole assassina nie dawali. Jak powiedziałem ze w gazetce co innego to mi koleś wyjechał z tekstem ze to tylko dla pre orderowcow
Opublikowano 29 listopada 201311 l M1 Krakow nawet nie ma co stać, 50 ponad osób czeka na 25 konsol. Wszystko wydawane przez obsługę, zero na polkach. Saturn Kraków tez szkoda czasu, poszło.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Jak ktoś liczy na MM w Białymstoku to niech nie jedzie bo juz konsol nie ma.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Niektórzy pisali, że spokojnie starczy dla wszystkich i to tylko zagrywka marketingowa Sony.
Opublikowano 29 listopada 201311 l W magnolii we wro wyczerpały się 10 chlopa przede mną. No cóż dzisiaj nie polupie
Opublikowano 29 listopada 201311 l Walduś dorwales sztuke? Jak cos to solvay jeszcze ale tam pewnie to samo Jak we wrocku? Chyba nawet nie ma co isc sie pytac
Opublikowano 29 listopada 201311 l no i Euro jak zwykle dało dupy Konsola będzie do odbioru w poniedziałek