Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 838,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

hmm, z takim zainteresowaniem rzeczywiście wieczorem konsol w sklepach już nie będzie...

Opublikowano

W Europie podobno Skandynawia dostała Made in Japan. A reszta musi się zadowolić chińszczyzną najwidoczniej... Ja zaraz wyruszam na łowy :)

Opublikowano

wowo 805 osob przeglada to forum. A ja w statusie wysylki UPS dalej nic nie mam i juz zaczynam watpic czy dzisaij sie tam cos pokaze Nastawiam sie na odbior w poniedzialek

Opublikowano

Jestem na goscinnych wystepach we Wrocku jaka tu sytuacja? Jak w Dominikanskiej? Bo chyba tutaj jest MM

Opublikowano

Ruszam do Janek/saturn zobaczymy co tam sie dzieje, foto relacje zapodam jak bedzie duzo osob :)

Opublikowano

dodatkowy assassin to oszustwo. Tylko pre-orderowxy to dostają.Dorwalem się do konsoli powiedzieli mi ze assassyn tylko dla tych co maja pre-order wiec się trochę wkurzyłem.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

w wawie ponad 100 osob I listy spolecznosciowe xD

Opublikowano

Mowie ci jak było w Lublinie. Kupiłem konsole assassina nie dawali. Jak powiedziałem ze w gazetce co innego to mi koleś wyjechał z tekstem ze to tylko dla pre orderowcow

Opublikowano

M1 Krakow nawet nie ma co stać, 50 ponad osób czeka na 25 konsol. Wszystko wydawane przez obsługę, zero na polkach. Saturn Kraków tez szkoda czasu, poszło.

Opublikowano

Niektórzy pisali, że spokojnie starczy dla wszystkich i to tylko zagrywka marketingowa Sony. :lol:

Opublikowano

Tia. U mnie w media nawet polowa swoich konsol nie dostala

Opublikowano

Walduś dorwales sztuke? Jak cos to solvay jeszcze ale tam pewnie to samo :/ Jak we wrocku? Chyba nawet nie ma co isc sie pytac

Opublikowano

no i Euro jak zwykle dało dupy Konsola będzie do odbioru w poniedziałek