Skocz do zawartości

NBA 2k14

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MyCareer jest nam maxa do dupy :confused:

Gram jako PG nie da sie zdobywac asyst bo AI graczy jest na poziomie rozgotowanej marchwi to jeszcze zbieranie to dla nich czarna magia. Rzucam po 30 pts na mecz grajac po 14 minut ale nie da sie robic nic wiecej bo te kalafiory sa nic nie warte a co przelewa czare goryczy to to ze wydraftowali mnie do Utah ...

Opublikowano

MyCareer jest nam maxa do dupy :confused:

Gram jako PG nie da sie zdobywac asyst bo AI graczy jest na poziomie rozgotowanej marchwi to jeszcze zbieranie to dla nich czarna magia. Rzucam po 30 pts na mecz grajac po 14 minut ale nie da sie robic nic wiecej bo te kalafiory sa nic nie warte a co przelewa czare goryczy to to ze wydraftowali mnie do Utah ...

Pisałem wcześniej ze przez ai sprzedałem po 2 miechach.

Też grałem PG mi asyst trochę wchodziło ok 5,5 na mecz po 25 min grania. Mi za to nie zaluczał czasami asyst, tak z 2-3 na mecz. Może podnieś poziom trudności? Z tego co zauważyłem czym trudniej dla nas to nasi grają też ciut mądrzej.

Ogólnie tryb z mega potencjałem pogrzebany jednak przez durnych ziomków z boja.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie do osób, które grają w wersję na PS3. Kiedy odpalam grę z konsolą podpiętą do netu, pojawiają się loga drużyn, po nich od razu wskakuje główny ekran gry i napis "Updating New Content" i na tym gra freezuje. Wiecie, jak ten problem rozwiązać bo nie ukrwyam, że chciałbym pograc onlne. Przy konsoli niepodłączonej do internetu wszystko jest w porządku tzn. pojawia się intro z LeBronem, potem ekran główny, z którego mogę przejśc do menu.

Opublikowano (edytowane)

A spróbuj zresetować połączenie. NBA 2k lubią odpierdzielać manianę i czasami trzeba popróbować różnych rzeczy.I

Niestety ale tu wychodzi brak konkurencji ze strony EA. Mam nadzieję, że NBA Live 2015 wyjdzie i będzie dobre.

Bo ten monopol NBA 2K już mnie nudzi i do tego są takie kwiatki z online, serwerami czy serwisem online.  Ostatni dość dobrze i stabilnie działający online to było w NBA 2k11.

Edytowane przez balon
Opublikowano

U mnie hitem było to, że płyta nie chciała się wyczytywać, albo zawieszała się przy włączaniu meczy. To jednak nic przy tym, co się działo w czasie meczy. Był aut, sędzia trzymał piłkę i nie chciał podać zawodnikowi. Nie można było wziąć czasu, ani nic. w 2k12 i 2k13 to się zdarzało.

Opublikowano

Ja juz 2K14 na PS4 musialem przeinstalowac dwa razy bo gra się nie odpalala. Do tego od patcha 1.60 zrywa dźwięk podczas grania jakiegokolwiek typu meczu a typy z 2K mają na to wy(pipi)ane

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka postów temu pisałem o moim problemie z grą freezującą na ekranie "Updating New Content". Udało mi się to rozwiązać poprzez usunięcie savów, a następnie odbudowaniu systemu plików oraz bazy danych w PS3 recovery menu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.Mógłby mi ktoś napisać poziomy trudności od najłatwiejszego do najtrudniejszego ?

2.Czy poziom All-Star w trybie kariery zawodnikiem jest ciężki,tzn.czyli jak się dostanę do dobrej drużyny np.Thunder,to czy będą często na tym poziomie przegrywać?

Gość Rozi
Opublikowano

Ej, da się jakoś sprawić, żeby zawodnicy, którzy mają kontuzje w rzeczywistości, nie mieli jej w grze? Bo 25 overallu u Davisa, czy Rose'a nie jest zabawne.

Opublikowano

Siemka. Jest możliwość skrócenia symulowanego czasu gry w karierze? Gram 4x12, zmieniłem na 4x6, ale konsola dalej symuluje po 12 na kwartę. Pytam, bo na PS3 była taka mozliwość, a w wersji na PS4 tego nie widzę...

Opublikowano

Tak już robiłem, ale widziałem, że symulowane wyniki nie uległy zmianie, tzn. nie wyglądało, żeby konsola symulowała mecze 4x6. Na PS3 była osobna opcja, a tu tego nie widzę. Na ile grasz? O ile grasz karierę.

Opublikowano

Triboy a czemu chcesz skrócić czas symulacji ? Po 6 min to będą jakieś nierealne wyniki i staty, ja np tego bardzo nie lubię, wszystko musi być jak najbliżej realu.

Opublikowano

:) Ja też lubię gdy wszystko jest zbliżone do rzeczywistości, ale teraz miewam zbyt mało czasu na pełny meczyk i byłbym gotów przymknąć oko na te nierealne wyniki. W marcu przesiadłem się na czwórkę, w karierze jestem dwa mecze przed All-Star Game. Czasami chciałbym przepuścić jakiś mecz, ale to właśnie z braku czasu.