Opublikowano 26 maja 201410 l No ale nie czaje? Jak masz mało czasu to ważne ile ty grasz czyli np 6 min kwarta, symulację sobie "skujesz" a masz real box score.
Opublikowano 27 maja 201410 l No tak, tylko, że gdy ja będę grał 24min, to rzucę drużynowo mniej punktów niż symulująca swoje mecze konsola.
Opublikowano 27 maja 201410 l (pipi)a jaki ja jestem słaby w tę grę, macie jakieś porady do defensa? Coś strasznego, nawet boty mnie niszczą
Opublikowano 28 maja 201410 l Ustawiaj opcję Man to Man, nie biegaj jak głupi tylko czekaj na odpowiedni moment do blokowania, czy przechwytu (mając na uwadze, że w tej części obydwie rzeczy przychodzą bardzo łatwo), stosuj pressing na zawodnikach. @Krupek opcja z nie wpisywaniem się do PSNu nie działa, nadal Kobe ma 81 i nie mogę go nawet wybrać do składu :o Przy np. JSie z Detroit mogę go normalnie wstawiać, pomimo kontuzji. Edytowane 28 maja 201410 l przez Rozi
Opublikowano 28 maja 201410 l Autor Dziwna sprawa, ja właśnie nigdy nie podłączałem się do sieci, żeby mieć Nasha i Kobiego w składzie normalnie.
Opublikowano 23 lipca 201410 l Można jeszcze spotkać chętnych ludzi do online na ps4? e: to chyba wszystko wyjasnia xd Edytowane 24 lipca 201410 l przez Qvstra
Opublikowano 18 września 201410 l E do chuja wafla w czy konkurs wsadów da się jakoś zagrać, odblokować czy tylko od biedy w karierze jak doczekamy się All-Star Weekend?
Opublikowano 18 września 201410 l W 2k14 był kod na cały weeknd gwiazd w Houston. Pewno go nie wklepałeś ?
Opublikowano 18 września 201410 l pewnie nie:( nawet nie wiedziałem o tym i dopiero gdy nie mogłem znaleźć konkursu wsadów wydało mi się to podejrzane:(
Opublikowano 14 maja 20159 l Jest możliwość aktualizacji składów ? w jakiś sposób czy tylko trzeba ręcznie je wklepywać (PS4)